נועה חסרת מנוח - "פנאי פלוס"...

נועה חסרת מנוח - "פנאי פלוס"...

האשה שהביאה לנו את הכינויים, מרי=שולמית אלוני ופול האימפוטנט ממשיכה להכות ולהצליף... על מי היא לא ריחמה הפעם? הנה לפניכם...: "פיליס אהובתי,(סליחה שניה אבל, שחר, בטוח שזה לא אתה כותב את הטור בזהות בדויה?!) רק הגיעה לשכונה וכבר מעצבנת את כולם. לה אני אפילו מרשה ללבוש שמלה מנומרת בצבע כחול. הרי באיזה זכות כריס כועסת עליה- היא זו שנכנסה לשותפות עם הבן אדם שניסה לאנוס אותה. לא בדיוק סמל לפנימזם ובכלל, אם יורשה לי שנייה של רצינות, ויורשה לי- קצת חולנית כל השותפות הזאת. עולה מכך, שאונס הוא עניין בר חלוף ושיכול להתקיים קשר נורמלי (ואף עסקי) בין התוקף לקורבן. מגעיל! ונחזור לג'נואה סיטי היישר למין החלש (גברים כמובן:) מי זה לעזעזל ברוק??!! כלומר, אני יודעת מה מקומו בהיררכיה הסבונית, אבל מי הוא באמת? גבר מסוקס עם קול בס שבוודאי אוגר בתוכו אי אלו רגשות, תשוקות, יצרים, און גברי, משהו! אבל הבן אדם לא עושה עם זה כלום: אין לו אשה, יזיזה, או לפחות בובת גומי. מה הוא עושה כל היום? עם מי הוא מדבר? (אמא זה לא נחשב). אני מתחילה לחשוב שהוא יציר דמיוני האפל ושאם הוא יביט במראה לא נראה כלום. אני ממליצה לשדך אותו לניקי, היא אוהבת אותם עם קול סמכותי וגוף מלא למישוש. אני סומכת עליה שכבר תראה לו כמה מספרים מנסיונה העשיר. ונקנח בדובדבן שלי - ג'ק. בבליל הדמויות המאוסות שיש לשכונה הזאת להציע, הוא מקבל ממני את מעט האמפתיה שיש לי לחלק לאנשים אלו. ג'קי הוא הבן "החורג" של הסידרה. אם ויקטור הוא הבן הבכור, האהוב והמצליח, ג'קי הוא ילד מספר שתיים שנאלץ כל הזמן לראות איך ויקטור הבריון לוקח לו את מיטב הנשים, משתלט לו על העסקים ובסוף היום הוא גם נאלץ לחזור לבית של אביו. ערירי ובודד. נכון שאף אחת בשכונה לא מספיקה בשביל ג'קי שלי, אבל לבינתיים אני מציעה את ג'יל. היא תחמם לו את המנועים עד לבואה של המיועדת. כל המעוניינות נא לשלוח אליי קורות חיים. רק פניות מתאימות תענינה. תודה." נעה רום, "פנאי פלוס". או, ברוך השם סיימתי. שיתקתי לעצמי את היד ברגע זה והרגל השניה שלי נרדמה. טוב, אתם מוזמנים להגיב על דבריה של גברת נעה... אהבתם או שנאתם... מה שבא לכם...

שמיצית

New member
דווקא אהבתי../images/Emo45.gif

התחברתי מאד מאד למה שהיא כתבה על השותפות של מייקל וכריס.... ואני באמת בדרכי לעצרת השנתית לציון היום הבינלאומי למאבק באלימות כלפי נשים.. אבל - אני קוראת רייטינג... אז אולי תכתבי כל שבוע? חבל רק שאי אפשר לעשות קופי-פייסט מהעיתון
תודה על ההשקעה

אני בהחלט יכתוב כל שבוע כי...

לנעה הזאת אין גבולות וזה משעשע ביותר... הטור שלה מזכיר לי את השיחות פה בפורום ובמיוחד את הקטילות...

אכן

נועה הזאת באמת משעשעת ומזכירה את העקיצות שהולכות פה בפורום וזה נשמע כמו כתיבה לפורום רק בעיתון אם היא תבוא פה לפורום זאת תיהיה תוספת נחמדה
ותודה להרמוניקה שטורחת ומעתיקה לנו את מה שהיא כותבת

taish

New member
ג'ק וג'יל

תודה רבה הרמוניקה! לגבי ג'ק וג'יל - אני בהחלט יכולה להזדהות עם מה שנעה כתבה. רק שלדעתי ג'יל יכולה להיות עבור ג'ק הרבה יותר מסתם "חימום מנועים עד לבואה של המיועדת". לא אישה כמו ג'יל תשמש רק כמשענת ליום סגריר עבור סמיילי ג'ק (שכמה שהוא סמיילי, הוא עדיין די מאותגר רומנטית, וג'יל - תסכימו איתי - היא אתגר רציני...). לא ולא. לג'יל מגיע יותר מזה. גם לג'ק מגיע יותר מזה. אז למה שלא נקדם את זה? אפשר ליצור ביניהם משהו באמת רציני. הרי ברור שיש ביניהם משהו - כל העקיצות וההצקות ביניהם לא מזכירים לכם קצת את "הילד שמושך בצמות של הבת שהוא מחבב"? נראה ש"ג'קו" השרמנטי והמרשים מכבד ומעריך את ג'יל הרבה יותר ממה שהוא מוכן להודות. בנוסף, הוא לא צריך לחפש רחוק מדי בשביל בת-זוג: ג'יל נמצאת לו ממש מתחת לאף, והוא רואה אותה כל יום בז'בו. אגב, מבחינתי, ג'ק וג'יל הם בעצמם הלוגו של ז'בו (שפייתון, נדמה לי, הזכיר שרואים אותו יותר מדי) - כל אחד מהם לחוד, ועל אחת כמה וכמה ששניהם ביחד... בנוסף, ג'ק היה פעם בן חורג של ג'יל, כך שמי שהתגעגע קצת לתסביכי אדיפוס למיניהם בצח"מ (ע"ע היחסים המשונים בין פול ואמו, למשל - נושא שדובר בו כאן לא מעט), יכול להסכים איתי שסיפור בין ג'ק לג'יל יכול מאוד לתרום לעלילה! (אגב, לא מזמן הייתה פה אופנה של להמציא ססמאות לכל מיני מחנות, כמו מחנה בילי ומחנה ראול. פיתח אותה צהובון או פייתון - אני לא זוכרת... בכל מקרה, אם מישהו מוכן להיות הדובר/הקופירייטר שלי, ולהמציא ססמאות למחנה ג'ק וג'יל, הן תתקבלנה בברכה. צהובון / פייתון - לטיפולכם!) ו... הו ג'ק, you sexy thing!

taish

New member
ושכחתי משהו...

היום אני בת 20! מזל-טוב לי! אגב, אתם חושבים שעכשיו אני מספיק מבוגרת בשביל להציע לג'ק נישואין?

anatotel

New member
לא!

את לא מספיק מבוגרת בשביל להציע לו נישואין! אני גדולה ממך בחצי שנה ואני ביליתי את כל הבוקר בצפייה בשידורים של צח"מ שהפסדתי כל השבוע (עובדים...) ואני הבנתי שאני מאוהבת בו נואשות! אני רוצה אותו בכל גופי, נפשי ועוד כל מיני דברים... דרך אגב, אני מה זה גאה בניקי על מה שעשתה, היא בחורה לעניין, היא האת עסקים הגדולה מכולן! לקחה את ויקטור ומעכה אותו, חבל שלא הראו איך בדיוק הוא כתב לה את המכתב! לראות את ויקטור מתקפל ככה! איזה גבר היא! אבל ג'ק שלי!

אורטל, מזל-טוב...../images/Emo65.gif

עד 120... והייתי שמחה להעניק לך בתור מתנת יום-הולדת את ג'קו
, רק שתצטרכי לעמוד בתור כמעט עם כל בנות הפורום הזה...

אור2221

New member
נכון גדול?

היא עשתה מה שאשלי לא הצליחה - וזה עושה את זה כ"כ מתוק. אהבתי גם את התספורת והמראה הכללי שלה.

Dawn12

New member
מזל טוב אורטל! ../images/Emo65.gif

אמנם באיחור אבל יש לי תירוץ טוב.
בכל מקרה - שיהיה יומולדת נפלא, והכי חשוב - שתשמרי על החיוך תמיד-תמיד כמו סמיילינג ג'ק שלך
!HAPPY BIRTHDAY

ניקי היתה כ"כ גדולה...../images/Emo24.gif

עזבי את זה שהיא נראת ממש פ33ה אחרי התיספורת החדשה. אהבתי איך שהיא השיגה את המכתב וניפנפה בו לעיני ג'ק ואש הנדהמים בדיוק כשאשלי עמדה לצלוב אותה על זה שניקי הלכה לויקטור בלי רשותה. כל הכבוד ניקי..
הכתר השבוע מגיע לך...
, או פרח
מה שתרצי...

אור2221

New member
אשלי צריכה

לנשק לניקי את הרגליים כרגע... אבל אנחנו יודעים שהיא לא.

Dawn12

New member
מת עלייך! ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

כרגיל - אני מסכים עם כל מה שנועה אומרת, מה שגורם לי לחשוב שאולי מדובר באחותי התאומה האבודה?
אגב, לא הייתי כאן כל השבת כי אני בבסיס בשמירה (כרגע מצאתי סוף סוף קצת זמן בין השמירות להגיע לעמדת מחשב בבניין שלי) ולכן לא הגבתי לכל השרשורים. אני אנסה להגיב לכולם עכשיו (וגם לעשות את השרשורים שאנשים כאן השאירו לי
) אבל אם לא יהיה זמן - קבלו את זה בהבנה ותזכו לתגובה מחר.

שחר ! כיף שאתה איתנו !!!../images/Emo140.gif

ובטח ובטח שאנחנו מבינים... איך עברה השמירה? אני מקווה שלא רעדת מ
קווור... מקווים שמחר אתה איתנו כרגיל, משעמם בלעדיך!!!

למעלה