נועה חסרת מנוח - "פנאי פלוס"...
האשה שהביאה לנו את הכינויים, מרי=שולמית אלוני ופול האימפוטנט ממשיכה להכות ולהצליף... על מי היא לא ריחמה הפעם? הנה לפניכם...: "פיליס אהובתי,(סליחה שניה אבל, שחר, בטוח שזה לא אתה כותב את הטור בזהות בדויה?!) רק הגיעה לשכונה וכבר מעצבנת את כולם. לה אני אפילו מרשה ללבוש שמלה מנומרת בצבע כחול. הרי באיזה זכות כריס כועסת עליה- היא זו שנכנסה לשותפות עם הבן אדם שניסה לאנוס אותה. לא בדיוק סמל לפנימזם ובכלל, אם יורשה לי שנייה של רצינות, ויורשה לי- קצת חולנית כל השותפות הזאת. עולה מכך, שאונס הוא עניין בר חלוף ושיכול להתקיים קשר נורמלי (ואף עסקי) בין התוקף לקורבן. מגעיל! ונחזור לג'נואה סיטי היישר למין החלש (גברים כמובן
מי זה לעזעזל ברוק??!! כלומר, אני יודעת מה מקומו בהיררכיה הסבונית, אבל מי הוא באמת? גבר מסוקס עם קול בס שבוודאי אוגר בתוכו אי אלו רגשות, תשוקות, יצרים, און גברי, משהו! אבל הבן אדם לא עושה עם זה כלום: אין לו אשה, יזיזה, או לפחות בובת גומי. מה הוא עושה כל היום? עם מי הוא מדבר? (אמא זה לא נחשב). אני מתחילה לחשוב שהוא יציר דמיוני האפל ושאם הוא יביט במראה לא נראה כלום. אני ממליצה לשדך אותו לניקי, היא אוהבת אותם עם קול סמכותי וגוף מלא למישוש. אני סומכת עליה שכבר תראה לו כמה מספרים מנסיונה העשיר. ונקנח בדובדבן שלי - ג'ק. בבליל הדמויות המאוסות שיש לשכונה הזאת להציע, הוא מקבל ממני את מעט האמפתיה שיש לי לחלק לאנשים אלו. ג'קי הוא הבן "החורג" של הסידרה. אם ויקטור הוא הבן הבכור, האהוב והמצליח, ג'קי הוא ילד מספר שתיים שנאלץ כל הזמן לראות איך ויקטור הבריון לוקח לו את מיטב הנשים, משתלט לו על העסקים ובסוף היום הוא גם נאלץ לחזור לבית של אביו. ערירי ובודד. נכון שאף אחת בשכונה לא מספיקה בשביל ג'קי שלי, אבל לבינתיים אני מציעה את ג'יל. היא תחמם לו את המנועים עד לבואה של המיועדת. כל המעוניינות נא לשלוח אליי קורות חיים. רק פניות מתאימות תענינה. תודה." נעה רום, "פנאי פלוס". או, ברוך השם סיימתי. שיתקתי לעצמי את היד ברגע זה והרגל השניה שלי נרדמה. טוב, אתם מוזמנים להגיב על דבריה של גברת נעה... אהבתם או שנאתם... מה שבא לכם...
האשה שהביאה לנו את הכינויים, מרי=שולמית אלוני ופול האימפוטנט ממשיכה להכות ולהצליף... על מי היא לא ריחמה הפעם? הנה לפניכם...: "פיליס אהובתי,(סליחה שניה אבל, שחר, בטוח שזה לא אתה כותב את הטור בזהות בדויה?!) רק הגיעה לשכונה וכבר מעצבנת את כולם. לה אני אפילו מרשה ללבוש שמלה מנומרת בצבע כחול. הרי באיזה זכות כריס כועסת עליה- היא זו שנכנסה לשותפות עם הבן אדם שניסה לאנוס אותה. לא בדיוק סמל לפנימזם ובכלל, אם יורשה לי שנייה של רצינות, ויורשה לי- קצת חולנית כל השותפות הזאת. עולה מכך, שאונס הוא עניין בר חלוף ושיכול להתקיים קשר נורמלי (ואף עסקי) בין התוקף לקורבן. מגעיל! ונחזור לג'נואה סיטי היישר למין החלש (גברים כמובן