נועה....

MajorGad

New member
נועה....

תשיגי מחדש את האדמין שלך ותמחקי את כל ההודעות הפוליטיות שפה - זה נוגד את רוח הפורום וזה לא מעניין פה אף אחד

מצופלח

New member
ההודעה הזו מקומה במסרים אישיים

יש לי בטחון בשלום של שוקי! הנוער העובד והלומד אימפריה

תקשיב...

קודם כל אתה בא לפורום של הצופים ובא בטענות על הערכים של הצופים... לדעתי זה ממש חוצפה ואתה עוד מעז להתערב בעיניינים שלא קשורים אליך... אני מציעה לך לא להיכנס ובטח שלא להגיב להודעות כאן... אין לך מה לעשות כאן חוץ מלצחוק על הערכים שלנו אז לך
ביי
נועה אם הוא ממשיך ככה לדעתי צריך לחסום את המשתמש שלו....

נטע, לא הגזמת?

שירשום מה שבא לו אני דווקא חושבת שזה חשוב שהוא רושם מה שהוא חושב ככה נוכל להתווכח איתו ולהראות לו שאנחנו לא מה שהוא חושב שאנחנו וזה חשוב! זה שהוא תופס תחת זה כבר בעיה אחרת אבל לא להגזים!

טוב אולי קצת ניסחפתי

אבל צורת ההתבטאות שלו וזה שהוא לועג ככה לערכים זה מעצבן אותי... לדעתי הוא צריך להתנצל על צורת ההתבטאות שלו ולהציל מהר את הכבוד שלו...

MajorGad

New member
לנטע...

אני לא בקטע של סתימת פיות וכדומה, אני נגד זה, אבל את לא הבנת אותי נכון בפורום הזה אין מקום להודעות של די לכיבוש וא"י השלמה, זה פורום א-פוליטי פה שזה אחד מהערכים של הצופים, כצופים, אין לנו על מה להתווכח ימין או שמאל, את זה נעשה במקומות אחרים. אני לא בא בטענות על הערכים של הצופים כי אני חלק מהצופים, אפ היית שמה לב אני פה כבר מדבר די הרבה, אני מגיב פה על מה שאני רוצה ואם את באה בקטע של ערכים של צופים, את באה וסותמת לי את הפה (בניגוד לערכי הצופים) משום שאני מצדד ותומך בהיבט הא-פוליטי של הצופים. אני לא רוצה להמשיך ככה כי אני יודע שאסחף ואני עלול לפגוע בך אישית ואינני מעוניין בכך, אבל לי אין על מה להתנצל.

MajorGad

New member
סליחה נטע

הייתי בטוח הגבת להודעה שלי עצמה. תתעלמי ממה שכתבתי נועה - את מוזמנת למחוק את ה"תגובה" שלי לנטע.

מצופלח

New member
מצחיק...

התנועה שאת חברה בה עומדת מאחורי חופש הביטוי... את מבקשת להשתיק אותי... אחלה זכות וחופש הביטוי...

bruinen

New member
א. נטע איננה מייצגת את כלל התנועה

אלא את עצמה. ב. שתדע להעביר ביקורת בצורה הראויה והנכונה תזכה למענה בהתאם. ג. רק להבהרה תנועת הצופים נותנת לחניכיה במה למימוש הפוטנציאל שלהם, בתנועה כל חניך וחניך יכול לתרום, ליזום ולהביע את דעותיו. בשבטים פועלים גופים שונים כמו הנהגת שבט ומועצת חניכים שקיימים בראש ובראשונה לתת לחניכים מקום להבעת דעותיהם. הצופים עוזרים לפיתוח מנהיגות ויוזמה, ועוזרים "להגדיל ראש", מוטיבים אלה מתבטאים רבות אצל בוגרי הצופים בשירותם בצבא ההגנה לישראל.

למעלה