נועל גלגלים ומדבקה...

laronpilot

New member
נועל גלגלים ומדבקה...

ביום שישי אחה"צ, יצאתי עם יעל לבצע טיסה קצרה ונחמדה משדה דב. היה חם והייתה רוח צפונית של 20-21 קשר... אבל מה שחשוב לי לספר לכם, זה דווקא על נועל הגלגלים. במשך 20 דקות, נלחמנו, יעל ואני עם הנועל הזה וניסינו להבין את ההגיון לפתיחה. ניסינו גם להתקשר להמון אנשים כדי לקבל איזה שהוא הסבר. בשבילי זו הייתה פעם ראשונה בהתמודדות עם נועל כזה וממש לא עזר לי, שיעל סיפרה שגם ליברמן נאבק עם הנועל. צחקתי ואמרתי שכל מי שקונה שעת טיסה ממונאייר מקבל חינם 20 דקות התעמלות. בסוף הסתבר שיש פין קטן שצריך לשחרר אותו ואכן זה "פתח" את הנועל. לאלה מכם שעוד לא נתקלו בעניין אני מצרף תמונה, מקסימום, תנסו לשחזר את השיטה עפ"י התמונה. המלצתי לכל בתי הספר, ליצור מדבקה קטנה שתסביר לטייס איך משחררים את המנעול. לילה טוב

במקום להלחם 20 דקות אפשר לפרק

את המתקן ביחד עם הגלגל ב- 5 דקות. צריך: ג´ק של מכונית, ג´בקה וגלגל אחר להרכיב במקום זה שפורק.

גד יצחק

New member
נועל גלגלים

כפי שאני מתרשם מהתמונה מספיק לרוקן אויר כדי להסיר נעילה ובהמשך מיללוי בעזרת מיכל אויר דחוס וצא לדרך.

laronpilot

New member
מיקי ידידי, אתה אלוף הסטטיסטיקה

אז אולי תספר לי מתי לקחתי משהו מהפורום הזה באופן אישי? תן לי דוגמא אחת. אני מאד אוהב את הפורום הזה, את האנשים (רבים שולחים לי תגובות רבות גם למייל) ומאד נהנה להיות חלק ממנו. אבל מכאן ועד להסיק שאני לוקח אישי...

mayafit

New member
נועל גלגלים - הרמת משקלות

גם אני התנסתי בחוויה של "איך משחררים את הזבל הזה" ביום חמישי בלילה. כיוון שלא הצלחנו לשחרר את הפין נאלצנו להתקשר למנחם צור (מונאיר) הביתה לקבל הסבר (לדעתי המנהל צריך להכניס זאת לבחינות ספר פתוח). השיחה עם מנחם כללה הנחיות טלפוניות של " תמשוך , תכניס תלחץ וכו´ עד שלבסוף הבנו שהנועל לוחץ על הפין ולא מאפשר לשחררו. אז לכל המסתבכים למינהם, שחררו את הלחץ על פין הנעילה ע"י כיווץ או פתיחת הנועל והשאר יהיה פשוט יותר. אבל לדבר אחד כנראה לא נסתגל, המשקל. המתכנן חשב שכולנו ג´אברים ואין לנו בעיה להרים אותו מעל הגלגל ולהכניס למטוס/להזיז לקצה הרחבה. יש לכם רעיון לעונש מקורי למתכנן????

למעלה