נועם אומר שלום

n o a m 18

New member
נועם אומר שלום

במקרה באתי, כפרה עליי אמילי- הצצתי בדבר הזה שלך (כרטיס אישי?) והפתעתי את עצמי לטובה, אני מכיר יותר ממה שחשבתי שאני אכיר, הפחדת אותי אתמול :) פרנציפ שם ברקע real big fish- take on me <אח"כ אמריקאן היי פיי, [נלך על "ורטיגו"], ואחכ גם "ניין דייז" [איף איי אם?]> הממ אם זה מניין מישהו, את המקום הראשון במצעד הבריטי כבש אתמול בסערה הסינגל השני של וויל יאנג (בוגר "פופ איידול", יחד עם גארת גייטס, זואי, ג´סיקה גארליק [אהם אהם ארויזיון] ומי לא. הסינגל הקודם שלו היה "אברלונג" [חידוש ל.. וסטלייף!! יחד עם עוד שיר אחד מקורי. בערך], מקום ראשון במשך כמה שבועות), חידוש ל light my fire מקום שלישי לקחו החבר´ה של המוניאדל (בלעכס) וליברטי אקס ששמעתי שנכנסים השבוע למצעדנו, היו שם לפני שבועיים מקום ראשון. גם הם בוגרי תחרות מוזיקה, הפעם מדובר על "פופסטארז" בגרסא הבריטית (הירסיי ניצחו אותם), 2 סינגלים קודמים יצאו להם תחת השם "ליברטי" (thinking it over, ועוד אחד שאני לוזוכר), ואז להקה מהאייטיז תבעה אותם על השם וניצחה אז הוסיפו X בסוף. בכל מקרה, בלעכס אני תוהה למה doves- there goes the fear לא אצלכם במצעד או שמא incubus- warning שיצא בארה"ב לפני שבועיים? או אולי אלאניס החדש, precious illusuins שמתחיל לתפוס אותי יותר ויותר? ותחשבו על זה נועם

פעם ראשונה שיש בפורום הזה

הודעה שאני מכירה את (כמעט) כל השירים שמוזכרים בה. יפה נועם. יפה מאוד! השיר של אינקובוס לא *קצת* ישן? (חוץ מזה שלא נראה לי שהוא מתישהו ייכנס למצעד...) ברוך הבא לפורום

n o a m 18

New member
well well

מהיום כנראה אם אנחנו כבר בקטע של שירים חדשים אני ממליץ בחום להכניס לשבוע הבא את השיר החדש של Reel- You Take Me away שלמרות שאכזבו בבריטניה (מחוץ לטופ 30?? הייתי בטוח טופ טן) מגיע להם כבוד. או שלא? אינקיובס (כפרה אליהם), ברור שהשיר לא חדש. אולי את מתבלבלת עם סינגל אחר (wish u were here / nice to know you) בכל מקרה, warning (יחד עם הבי סייד שלו, are you in) עומדים לכבוש את העולם MUHAHAHAHAHA <כפרה על ברנדון בויד> אממ מה עם tweet, אורביטל, דאריו ג´י, ריאנה (מי שלא מכיר ע-כ-ש-י-ו רץ להוריד את Rhianna Oh Baby שיר מגניב באמא שלי), מרי ג´יי בלייז´ החדש (ואני לא מדבר על "נו מור דראמה" כפרה עליו, אלא על "רייני דייז" עם ג´ה רול), קורן, ניקלבק החדש (too bad), רונאן קיטינג (החידוש לגארת ברוקס), אטומיק קיטן החדש, פינק <מכחיש שאני שומע את זה מדי פעם>, או באסטה ריימס החדש כפרה? או שמא אוזי אוזבורן - דרימר שסופסוף יוצא כסינגל (טופ 20 בבריטניה)? נועם, ככה זה כשהוא במצב רוח לשירים חדשים. זה לא נגמר יום טוף

טוויט ?

נתעלם מהסטייה הקטנה שלך ונקבל אותך בברכה לפורום
. לגבי מרי וג´רול הרי שג´רול נחשב אצלנו לכפילו האפרו-אמריקאי של ערפאת - הוא לא רלבנטי... מה עוד ? אה כן אוזי אוסבורן...אמממ...אפשר בבקשה לא להגיב ? בבקשה...

n o a m 18

New member
מיסטר צפניה

טוויט, אז אין tweet, בת הטיפוחין של מיסי אליוט וטימבה-לנד סינגל הבכורה oops (oh my) השרמוטי שיחק אותה, גם בארץ ובארה"ב כרגע יוצא סינגל שני אבל אם לא שמעתם עליה, אז אולי כדאי להתעסק עם הראשון? <והיא הרבה יותר שווה מאלייה זל, אולי חוץ מהשירים הבמת ישנים של אלייה> ג´ה רול לא רולנטי? נו שוין, היא לושווה הרבה. אבל כפילי טרוריסטים לא נחשבים? רשמתי לפניי בנוגע לאוזי אוזבורן אני לא אתחיל לזיין ת´שכל כמה הוא אבי הרוק ובלה בלה, אבל dreamer, מתוך תכניתות החדשה באמטיוי the osbornes, הוא באמת קל לשמיעה. תביא ניסוי, באמאש´ך על סינגלים חדשים של חבר´ה שעדיין רצים עם סינגל קודם (סיטה, אמינם או דארן לדוגמא) אני אתאפק אבל תהיתי איך הולך המנגון פה- יש מצעד, כולם מצביעים וכו מצביעים גם מה יהיו הכניסות החדשות? או שזה רק זיוני שכל והשפעות עליך לפני הפרסום? כי אם מצביעים על הפינה לשיפוטכם זה די טפשי, עדיף כבר לדרג גם אותם ואם לא, אז כולם פאשיסטים :) הייתי מדבר על ההופעה ששודרה שבוע שעבר בסטאר וורלד an audoence with kylie אבל אןי לי כוח אני רק אציין שהיא הפתיעה אותי, כפרה עליה. יודעת לשיר, יודעת להופיע, ותחתונים לבנים מדהימים. אז מה אם השירים פחות טובים? וגם לה יש כמה יציאות משובחות אגב סינגל חדש כנראה (לא סופי) fever, הטייטל טראק. כרגע love at first sight מתחיל לתפוס <תוהה אם להתחיל נושא חדש> <לא, כואב לי הראש> ערב טוב אני

אוי אוי אוי

השעה מאוחרת ולכן לא אדון במשמני גופה של גברת טוויט שלאחרונה הוצעה לככב בקמפיין של צמיגי אליאנס משל גופה מזכיר ערימת צמיגים... לגבי המצעד - המצעד נמצא בסקר, יש 10 שירים, ניתן להצביע פעמיים - ממוצ"ש ועד יום רביעי ומיום רביעי עולה סקר חדש (הרצה 2) עד למוצ"ש. הפינה לשיםוטכם היא השיר החדש שכבר נמצא בעשיריה - השיר שמקבל הכי פחות קולות (כלומר מקום 10) עוזב את המצעד. אני קובע איזה שירים יופיעו כחדשים אבל כמובן שזה מושפע ממשתתפי הפורום. מה עוד ? החל מהשבוע ניתן לנחש את שלושת הגדולים ואם קלעתם נכונה זוכים בדיסק מתנת
. נראה לי שמיציתי.

n o a m 18

New member
דיסק? שלם?? עם העטיפה והכל?

תיכף תגיד שגם עם המילים.. אנחנו בוחרים איזה? תלושים? או דיסק שבועי ידוע מראש? נשמע אחלה נחכה שבוע שבועיים לזהות את רמת הרדידות של שאר המשתתפים ואז נתחיל לזרוק אל כל ההימורים האפשריים ולהבטיח את נצחוני :) טוויט? צמיגים? חבובי, אני חושב שאתה מתלבלב להלן לינק לתמונה של עטיפת האלבום שלה, קטנה אבל רואים מספיק :) אני

טוויט?

או כמו שהגדיר אותה אתמול ניל מ-MTV: ´האישה עם השם הכי מטופש במוסיקה´. ונועם- אנחנו רדודים? להפך. אנחנו בעלי טעם משובח לעילא ולעילא. אגב הדיסק מתנה הוא של סמנתה פוקס.

n o a m 18

New member
סמנתה כפרה עליה

הייתי מופתע לטובה אם היית מצוטטת את לארז ולא את ניל (תזכורת, לארז וג´´ואן מנחים לסרוגין את mtve new, תכנית המוזיקה היחידה שאני עוקב באדיקות אחריה כבר שנים), טוויט היתה בסוף. שוב היה את החדש (המדהים) של אואזיס, למרות שאני לא אוהב אותם בד"כ השיר נקרא stop crying your heart out, ושמתי לב שאולי השיר שונה (איטי, בסגנון אולי של sunday morning call המופתי מהאלבום הלפני אחרון, stading on shoulders og giants) אבל האקורדים ממש זהים לאקורדים של all around the world. אפשר לשיר יחד את שני השירים בתאום מופתי היה עוד כמה דברים שווים אגב בכל מקרה, לא קראתי לכם רדודים, חלילה המצעד נראה יותר משובח מרוב המצעדים שיצא לי לראות לאחרונה (פרט אולי לmtv us top 20 שתמיד מפתיע אותי מחדש) מה עם מישל בראנץ´? יש על מה לדבר? אני

למעלה