נועם - אני חושבת עלייך

נעמה11

New member
נועם - אני חושבת עלייך

נועם, אני עוקבת אחרייך המון זמן ומעריצה אותך מרחוק. מספר פעמים התחלתי לכתוב לך מכתבים אך מעולם לא מצאתי תעצומות נפש כדי לסיים אותם. אני כותבת כעת כי, למרות שזה לא ענייני, מרגיז אותי איך שזרקו אותך מוואלה, ועוד יותר מרגיז אותי שהקהילה המפוארת, שטיפחת ורוממת שם ממשיכה כאילו כלום, כאילו לא טרחת והקמת במשך שעות מרובות את הבית הנוכחי.

ציונה17

New member
יש המספרים

בין יקירי ורכלני הפורום שרצתה להתפטר ועלו עליה אז וואלה זרקו קודם. סברה אחרת מספרת על מטאטא ישן...
בכל מקרה,דמעות התנין מיותרות.

לא צריך את רכלני הפורום

נועם בעצמה סיפרה (ב"סיפור המלא - למה ברחנו") שהיא רצתה להתפטר והם הקדימו והעיפו אותה. לא אסון כזה גדול. ובקשר לסברה האחרת - גם זה נכון. אבל כל מי שמשתתף בפורום הזה אוהב את המטאטא הישן והולך אחריו לאן שהוא עובר. גם הפורום הזה כנראה קצת ישן וכבד. מה לעשות, ככה אנחנו...

נועם@בת

New member
תודה נעמה, אבל ../images/Emo27.gif

ולמה שהפורום בוואלה לא ימשיך לפעול
את זה לא הבנתי. הרי הפורום לא נועד לשרת אותי, אלא ההיפך
ולכן אני כאן ושושי והתלתל שם. ובוואלה לא טיפחתי שום דבר כמעט. הקהילה שבניתי היתה ביואל, והמעבר לוואלה היה יותר מידי טראומתי בשבילי והעדפתי לשבת בצל עצי התפוז בפרדס. מי שנוח לה לכתוב בתפוז, תכתוב כאן את מרבית הודעותיה. מי שאלרגית להודעות קופצות, תשאר בוואלה. הי כולנו קוראים גם כאן וגם שם. קודם היה לנו פורום אחד וקהילת אנשים אחת. ועכשיו יש לנו שני פורומים לקהילת אנשים אחת. זה רע למישהו? וואלה לא ממש זרקו אותי, הם רק (כפי שטילי הגדירה) "חתכו אותי" רגע לפני אני "חתכתי אותם" D-: ואף אחד מהצדים לא מצטער על כך
נועם

נעמה - מיקום הפורום לא משנה.

אני מתארת לעצמי, שאם הזרוע הצבאית של הטנזים יחליטו לרכוש אותנו, לא נלך לשם. המיקום לא חשוב אלא האנשים. אני כותבת בשני הפורומים, וכך גם הרבה אנשים. סיגל

למעלה