XxXSynergitXxX
New member
נועם בקריית מוצקין!
טוב, בהתחלה זה פשוט לא נקלט ש..נועם.. בפאקינג מוצקין, החור הקטנטן הזה[וכן,רק לתושבים יש זכות להגיד את זה. כי זה חורנו הקטנטן]. מיום ראשון שעבר אני מחכה לזה בציפייה אינסופית .. מחשבות,דיבורים ותאמינו לי שכבר לא כלכך היה כדאי לשאול אותי מה אני עושה בסופ"ש עם כל היציאות האלה שלי 'יאווווווו יום שבת!! את/ה קולט/ת?!' אז היום התארגנתי, עליתי על עקבים [מסתבר שנועם ממש אהב אותם
] והלכתי לשאלי. [=טאובר] דיברנו ממש טיפה ויצאנו לכיוון ההופעה [בפאקינג קאנטרי:] .. שמענו חלק מאמנים עושים באלאנס בדרך וכל זה. כשהגענו ישר שמעתי את נועם אז רצנו ממש מהר והוא נראה לי כבר שם לב.. אחרי שהוא סיים לעשות באלאנס עם ארבל הוא ירד ודיברנו קצת.. 'יאאא איזה נעליים מגניבות! איזה סטייל!' // 'נועם,יש לי מכנס ממש דומה לזה.O:' וכאלה. הם סיפרו שמעכבים אותם מהצהריים וזה. ואז שחררנו אותם לאכול בנתיים ראינו באלאנס של להקה ממש נחמדה בשם פינג'אן וגם של המנחה שהחליט לשיר איזה שיר מוזר.. אח"כ דנה באה והתיישבנו ממש בשורה ראשונה בשביל לראות טוב.. היו כלמיני אמנים שהופיעו, החל בנמרוד לב וכלה בשירי מיימון היה בכולם נחמד לאללה . כשנועם סופסוף עלה, החליטו להגביל את ההופעה לשני שירים, כי כבר בקושי נשארו אנשים [מהקור! זה היה כזה מקפיא!] וציפינו שנועם יעלה עם יופי,אבל הוא עלה עם כנראה ואח'כ לעוף! שהכי רציתי לשמוע כשנועם הופיע עמדנו והכל, אז לא הכי התרכזתי בצילום.. יותר באנשים שנמצאים מולי על הבמה P: בסוף ההופעה נועם ירד,והיה כזה נששששמה, בחיי. 'בואי נעשה בוק!' 'יש לך עדיין את התמונה?' -'בטח!' *מראה לי ת'תמונה*
'קרררררר לי בטירוף!' 'בואי!' *מחבק* ועוד כמה דברים . היה לי כלכך כייף. בחיי שאין דבר יותר טוב מהופעה של נועם לסיים את השבוע המסריח הזה.. שהתחיל לא משהו ונגמר דווקא מצויין. אני מקווה שנוגה תגייס מספיק כסף להשתלה,אותי הסיפור שלה ממש ריגש,בייחוד שגם לי יש בעיה דומה למה שהיה לה בהתחלה. וזהו. בערך. אני לא יכולה לתאר הכל במילים... פשוט,כי אני לא יכולה להסביר את האושר שהציף אותי.
נועם, תודה ענקית על ההופעה הקצרה,אך המדהימה הזאת . היה שווה כל רגע של ציפייה.
טוב, בהתחלה זה פשוט לא נקלט ש..נועם.. בפאקינג מוצקין, החור הקטנטן הזה[וכן,רק לתושבים יש זכות להגיד את זה. כי זה חורנו הקטנטן]. מיום ראשון שעבר אני מחכה לזה בציפייה אינסופית .. מחשבות,דיבורים ותאמינו לי שכבר לא כלכך היה כדאי לשאול אותי מה אני עושה בסופ"ש עם כל היציאות האלה שלי 'יאווווווו יום שבת!! את/ה קולט/ת?!' אז היום התארגנתי, עליתי על עקבים [מסתבר שנועם ממש אהב אותם