נועם דרוש משאל עם בעינין שיחרור שליט

המתוק26

New member
נועם דרוש משאל עם בעינין שיחרור שליט

וגם דרוש התחיבות הממשלה לפעול בהתאם לתוצאותיו של משאל העם הזה

ממש לא כדאי לכם משאל עם

כי אם יהיה משאל עם יתברר מה באמת חושב הרוב הגדול והדומם במדינה הזאת. הנה, תראו איך אתם עם כל הרעש והצלצולים והסלבריטאים חסרי המוח שלכם (עיין ערך הבלונדינית ו'כוכב' שבוע-סוף שהתגייסו בשבוע שעבר משיקולי רייטינג) גייסתם 40 אלף תומכים (גם אם נגיד שאין התגייסויות כפולות כמוך), שזה יוצא בערך חצי אחוז מתושבי המדינה. כלומר ש- 99.5% מתושבי המדינה ראו את הקמפיין שלכם ומצפצפים עליכם. ועוד נקודה למחשבה: עם כל הכספים שהארגון שתומך בשחרור "צבא המחבלים של חאלד" גילגל כבר בכל מיני דרכים, אתה לא חושב שהיה הגיוני לעשות סקר אצל מינה צמח או משהו כזה בכמה אלפי שקלים בודדים, ואז לפרסם את התוצאות כדי להראות לממשלה מה הרוב חושב, ובכך להשפיע הרבה יותר מכל השטויות שהם עושים? התשובה היא שוודאי שהם חשבו על זה! ותהיה בטוח שהם גם עשו את זה! אז איך זה שלא שמענו על סקר כזה? פשוט מאוד: כי התוצאות שלו מאוד לא מצאו חן בעיני החברים שלך, ולכן הם החליטו שלא לפרסם אותו כדי שלא לפגוע בסיכויים להשיג את שחרור הרוצחים. הרוב קובע: שומרים על שפיות! לא משחררים רוצחים בכל מחיר!

המתוק26

New member
אוףף שוב פעם אתה מבלבל ת'בצים

אני בטוח שאם תחפש בגוגל,תגלה עשרות סקרים שמצביעים על רוב התומך בשיחרור שליט בעיסקת שבועים כפי שהחמאס מוכן לה. אז אל לך לחיות באשליות מטונפות של שנאת חינם וצמאות דם אחיך. שנית אנחנו יודעים כמה שסקרים יכולים לבלבל ,בדיוק כמו שקורה בסקרי הבחירות, לכן אני בעד משאל עם בלבד, שיכסח למתנגדי העיסקה ת'צורה ,העם השפוי מבין שעיסקת שליט לא יכולה לשנות משמעותית את המציאות הביטחונית בה אנחנו חיים, מוקפים בשבע מיליון ערבים איסלמים ,כאשר הסיכוי שמתוכם יהיו עשרת אלפים מחבלים שמוכנים לבצע פיגוע כבר היום,הוא גדול מאד, הדבר היחיד שמונע את הפיגועים הוא צהל , צהל ותו לא

dariayaari

New member
לצערי ייתכן שאתה צודק,

וזו הסיבה שעדיין לא בנו/בונים את בית המקדש.

../images/Emo46.gif למה אתה מגלה להם?

מתוק, ממש כדאי לך משאל עם! ככה נדע איזה רוב ענק יש לכם! יאללה, גם אני חי, הגיע הזמן להחליף דיסקט- במקום ללעוג לו על ה"צבא" המסכן של 4E5 אנשים שמטה המאבק למען גלעד שליט הצליח לגייס, הגיע הזמן לעודד אותו לערוך את משאל העם שלו וכמובן לפרסם מראש מתי יערך המשאל ועל ידי מי ובאיזה שיטות. לך על זה, מעסה מתוק! אם יתקבל רוב התומך בשחרור המחבלים אני מבטיח שאתחיל להתייחס אליך ברצינות!

למעלה