נועם יש התקדמות עם השחזור?

• פותח הנושא u c c
  • פורסם בתאריך

zivaviv

New member
שאלה לנועם

שלום משהו שמטריד אותי אומנם תאורטי אבל יכול לקרות לי ו לכל אחד אחר. מה קורה אםאני נרשם לבחינות שעכשיו במאי ולומד כל התקופה הזאת והכל טוב ויפה ופתאום באמצע אני מקבל צו מילואים על הבחינות... א. מה קורה מבחינה כספית אני מניח שיש החזר אבל עם מי מדברים? ב. יותר חשוב מה קורה אם הבחינות, האם זה פשוט עובר למועד הבא והבן אדם תקוע חצי שנה עד למועד הבא למרות שהחומר טרי אצלו בראש? תודה מראש

noam4u

New member
תשובה לזיו אביב

לגבי התשלום, יהיה לך זיכוי למועד הבחינות הבא. צריך לפנות לרשות (או למשרד האוצר, תלוי בבחינה) ולעדכן אותם. כמובן להציג להם את הצו. אם לא תגיע לבחינה - אתה דוחה למועד הבא... אין מועדי ב'
בקיצור - תבקש, תתחנן, תבכה ותשחד - העיקר שתצא לבחינה * אין מן הנאמר כעידוד שוחד, תחנונים, בקשות או בכי כל שהוא

zivaviv

New member
עוד שאלה

שלום נועם ותודה, בינתיים זה הכל תיאורטי מבחינת המילואים אבל תמיד יש את החשש הזה בגלל טראומות מבחנים בעבר... לא משנה, בכל מקרה השאלה היא כזאת : אני עכשיו לומד לקראת הבחינות בכלכלה וסיימתי בגדול את החומר ורוצה לעשות עוד בחינה במועד של מאי - האם אתה ממליץ על מימון וסטטיסטיקה או חשבונאות? מה יותר קל ללמוד כביכול? קח בחשבון גם שיש לי בקושי חודשיים למרות שזה הרבה, לא חושב שאני יוכל ללמוד עוד שני מקצועות ביחד. שאלה נוספת - האם מה שקראתי זה באמת נכון שאי אפשר להיבחן באותו מועד לבחינות בסיס וגם למקצועית א או ב? זה אומר מבחינתי שאם אני עושה 2 מבחנים במאי או אפילו שלושה מבחנים אז רק חצי שנה אחרי אני יכול לעשות את הבחינת יסוד הרביעית ולחכות עוד חצי שנה כדי להיבחן במקצועיות? לא חושב שזה תקין לגרום לאדם לחכות כל כך הרבה ממועד למועד אבל זה רק דעה שלי. אשמח לביאורים

noam4u

New member
עוד תשובה...

היי אם הדילמה היא בין מימון וסטטיסטיקה לחשבונאות, הייתי מציע מימון וסטטיסטיקה. לשאלתך השניה, נכון. אי אפשר לגשת באותו מועד גם ליסודות וגם למקצועיות. למבחן במקצועית ניתן להירשם (ולגשת) רק לאחר סיום כל מקצועות המבוא. תקין או לא, זה החוק. חג שמייח

zivaviv

New member
למה זה ולא זה?

למה מימון וסטטיסטיקה? זה לא כפול חומר מבחינת דפים בספר?

noam4u

New member
כי

אמנם מימון וסטטיסטיקה יותר עמודים, אבל החומר יותר קל לטעמי. מה גם שכמות העמודים היא בעיקר בשל מאות תרגילים שהוספנו לספר... ותרגול זה מה שחשוב.

למעלה