נועם פדרמן נגד "חדר מלחמה"

vitamin P

New member
אני לא יודע מה שמו לו באוכל אבל...

כשראיתי את הקטע הזה שבו נאמר שהוא לא באמת יהודי זה גרם לי לחשוב פעמיים למרות שלפי דעותי השונות אני ממש לא מזדהה איתו או תומך בו מבחינת "הופעתו" בסדרה יכול להיות שכן מגיעה לו התנצלות

Eyall1234

New member
גם אני לא אוהב את פדרמן, ואף מתעב

את דעותיו, אבל נראה לי שיאיר לפיד למד מהיהירות של אביו וחבל. אם הוא טעה-הוא יכול להודות בכך במקום להקצין עוד יותר את המעשה.

black27

New member
אכן כן

אני די בטוח שגם יאיר לפיד היה מתעצבן אם היו מזכירים את השם שלו באיזה סידרת טלווזיה באיזכור שלילי לא משנה מה הדעות של נועם פדרמן (מצלצל לי בזיכרון משהו על מריבה בן יאיר לפיד לדידי הררי משהו בקשר לאזכור ברדיו אבל אין לי מושג אם יש אמת בדבר אז נעזוב את זה) באתי לסדרה בציפיות גבוהות...באמת ציפיתי לשבת ולהנות מסדרה איכותית ממשחק טוב,משחקנים טובים (אילי פיניש) אבל למרות כל היופי שבה אני מוצא את עצמי כל פעם מתעצבן מול הטלווזיה אני לא יודע אם זה רק אני אבל נראה לי שהסדרה נוטה רק לצד אחד של המפה הפוליטית ומציגה את הצד השני בצורה לא כל כך מחמיאה (בלשון המעטה) ועם מעט טיעונים הגיונים וקונקרטיים למרות שיש הרבה כאלה בשטח (כמה פעמים אפשר לחזור על אותה מנטרה שחוקה "מי שלא היה בשטח לא יודע איך זה שם") עדיין מבחינתי מעולה ואני אמשיך לצפות בה...אבל ציפיתי ליותר מיאיר לפיד (לא יודע בעצם למה) ציפיתי לראות את היצוג של כולם לטוב ולרע....

שלומית16

New member
הוא בחיים לא יודה

ראיתי היום בגיא פינס שהוא אמר את האמת ,שהבן אדם הזה לא יהודי והוא רק מחכה לבית משפט

למעלה