נועם רותם - מבול - עוד אחד

misheani

New member
נועם רותם - מבול - עוד אחד

קליפ איכותי יותר של נועם רותם שר את "מבול" (למרות שבאתר הם משום מה קוראים לזה "המבול", ולא מציינים מי המלחינה המוכשרת). כן, אולי תטענו שהוא הרס את השיר, וברור שהוא לא רונה- אבל לדעתי הפשטות והישירות שבהן הוא שר את זה הן נוגעת ללב. http://www.heep.co.il/heep/media/110763

מיץ פזי

New member
נמצאה ההקלטה של רשת ג' הא?

תהיתי באמת מאיפה הקלטה כל כך טובה... זה ממש אדיר! תודה!

DeepThoughts

New member
הנה

theoneishere1.badongo.com זה לא שלי. זה דברים שמסתובבים בסולסיק..פשוט העלתי את זה שיהיה נוח. לצוותא יש 5 קטעים.

מיץ פזי

New member
בהחלט זכי למצוות ../images/Emo45.gif

ההקלטה ממש כיפית.. נזכרתי בכל הדברים המשעשעים שהיו בהופעה..

misheani

New member
גדול

עכשיו הקשבתי. כל הקטע עם הדודה שנזפה במורתיות שהיא "באה לשמוע שירה, והיא שומעת רק רעש"; והקבוע שמבקש לעשות איתה ילדים, ואיך הדודה לא הבינה למה הוא צריך לצעוק כאלה בקשות וולגריות (האמת, לא שמעתי מה הדודה אמרה, אולי היא בכלל אמרה "אתה לא יודע שהיא לסבית?"); והפרחים, והתודה לקדוש ברוך הוא (הא?), והנוסטלגיה לצוותא הישנה והטובה. היה כיף להזכר :) שלא לדבר על הקריין- "לפחות לטעמי, היא אולי האמנית הפעילה הטובה ביותר שיש בארץ, באמת" (
)
אגב, יש לי כמה קטעי וידאו קצרים מההופעה; אני בסולסיק honey_be.

מיץ פזי

New member
נכון? הנשימה

הזאת, פשוט אההההההההההההההה הקשבתי לזה שוב ושוב, רק לשמוע את הנשימה הזאת.הפסקה. והתחלה. "צעד מדוד הפסקה נשימה"

misheani

New member
אה,

ושכחתי את העונג שבלשמוע את הסולו של רונה בקול שקורא לי :) אחלה הופעה, כבר ציינתי?

misheani

New member
ניסיתי להעלות לטיוב

הקבצים גדולים מדי. והסולסיק עובד לי רק לסירוגין, משום מה. אבל אני אשתדל להתחבר. (בכל מקרה זה לא כאלה הרבה קטעים)

califia

New member
אוי. יש לי בעיה עם נועם.

אני כל הזמן קוראת לו יואב. הוא החזיר לי במחשבות טורדניות את הבחור שהייתי מאוהבת בו בגיל 16, ובמקום לעבור את החשבון נפש המסורתי של גיל 30 שכל לסבית ששוכנעה שנים שהיא סתם בי פוסט טראומטית ואכלה את הלוקש הזה, כמוני, עוברת אותו שלוש שנים מוקדם מדי, ומבלי שאגיע לבשלות הריגשית המתאימה. יואב, אתה מנגן בס כמו חגב, אתה מבין בפילוסופיה כמו שאני המינגווי, ותסלח אני הולכת לשבת על הבאר ולשתות ג'ין חם תוצרת אמבטיה. שום מילה על פילוסופיה של המוסר. נועם רותם סבבה. אני מעדיפה אותו בתקופת קרח 9. שנון. ועם קול לא יציב.

למעלה