נועם שליט יתמודד על מקום ברשימת העבודה לכנסת

נועם שליט יתמודד על מקום ברשימת העבודה לכנסת

נועם שליט הודיע הבוקר (יום ב') ליו"ר מפלגת העבודה שלי יחימוביץ' כי החליט להתמודד על מקום ברשימת מפלגת העבודה לכנסת הבאה. נועם שליט, אביו של החייל ששוחרר מהשבי גלעד שליט, הוא חבר מפלגת העבודה מאז שנת 1996. הוא התפקד מיד אחרי רצח ראה"מ המנוח יצחק רבין, ולכן לא יצטרך להתפקד לעבודה. נועם שליט אמר: "לאחר שנים של מאבק ציבורי, שבמהלכו זכיתי להכיר לעומק את החברה הישראלית על צדדיה היפים והערכיים, החלטתי להצטרף לפעילות ציבורית. זאת מתוך רצון לשרת את הציבור, ולהיות במקום שממנו אפשר להשפיע על דמותה של החברה הישראלית. מפלגת העבודה היא מפלגה סוציאל דמוקרטית ושוחרת שלום ולכן היא הבית הטבעי שלי. אני מאמין שבהנהגתה של שלי יחימוביץ תוכל העבודה להוביל מהלכים חשובים למען החברה הישראלית". יחימוביץ' בירכה על החלטתו של שליט ואמרה: "מאבקם של נועם ומשפחתו לשחרור גלעד הפך למאבק על ערכיה של החברה הישראלית ולדוגמה ומופת של מאבק ציבורי מאופק וערכי. במאבק זה התלכדה החברה הישראלית כולה סביב ערכים משותפים. נועם הוא איש מפלגת העבודה שנים רבות, ואני משוכנעת כי תרומתו לעבודה כחבר כנסת תהיה רבה".

במה שונה שליט מגולדווסר קרנית?

בדיוק היום כתבתי בבלוג שאינני רואה סיבה שקרנית גולדווסר תתמודד ברשימתו של לפיד. גם במקרה של שליט אני לא רואה משהו מיוחד מבחינת דעות ועמדות. אגב, סבו של גלעד הוא מתפקד של מפלגת העבודה.

ושזה שרוחמה אברהם בלילא תתמודד,

אתה כן רואה סיבה? ואם כבר לפיד, תזכיר לי מה כ"כ מיוחד בעמדות והדעות שלו, או מה הן בכלל? אם נועם שליט (או קרנית גולדווסר) רוצה להכנס לפוליטיקה, אין אלא לאחל לו הצלחה. לא רק בהתמודדות, אלא גם בכך שהרשימה בה הוא רוצה להתמודד אכן תתקיים עד הבחירות.

בעז 21

New member
בהצלחה לכולם! אבל...

כן צורם לי שנועם שליט מצטרף לפולטיקה...לא יודע למה... אבל בכל אופן אני לא פוסל תמיכה בו.

קצת נוסטלגיה, על רקע כניסת לפיד לפוליטיקה

יאיר לפיד מראיין את שלי לרגל כניסתה לפוליטיקה: http://www.youtube.com/watch?v=MG5M0jc8g0g

Tom Sawyer10

New member
מעניין אם מנה את אותן סיבות לפני שהוא החליט

לרוץ... למרות שסביר להניח שבסוף לפיד יכנס ברשימה מאוחדת עם לבני... הוא לא ניהל בחייו לא דבר ולא חצי דבר, יהיה עדיף לכולנו שישתלב במפלגה קיימת.

ולבני ניהלה בחייה משהו?

אולי יכנס לרשימה מאוחדת עם מופז. לבני כבר גמרה את הסוס, וטוב שכך.

Tom Sawyer10

New member
באמת טוב שכך, אבל שימי לב איך לבני הפריטה

בצורה "נפלאה" וביעילות מעוררת התפעלות (מצידו של ביבי) בזמן שהיתה מנכ"ל רשות החברות הציבוריות... עאלק חברתית...

למעלה