נועם,

ה מ ש י ח

New member
נועם,

ווילסט דו חתונה האבען מיט מיר?

zimes

New member
מזל טוב! ../images/Emo48.gif

אמנם לא שואלים אותי, אבל כמו פולניה טובה, הרשו לי לקפוץ על המציאה, ולשאול - <b>נו? יש תאריך? </b>

../images/Emo184.gif אַ קאָפּווייטאָק!

תראי מותק, אני מתלבט אם לענות לך ביידיש ואז ספק עם תביני (אם תפעילי את יועצי הסתרים שלך, זה יצלַח), או לענות לך בעברית ואז אין ספק שתביני אך את סודות ליבי לא אוכל לגלות.... אני מגלה אותן רק ביידיש. ידידה אמרה לי פעם שכדאי לי ללכת לפסיכולוג ומיד הטעימה: כזה שמדבר יידיש ווי אַ מאַמע-לשון... מזה אני למד שבכדי לבטא את התחושות האינטימיות ביותר צריך לעשות זאת בשפת האם, וכאן נעוצה הבעיה! משיחה יקרה, למה לך לתחתן עם תרח זקן שכמוני? זכרוני כבר לא איי איי איי (ברצינות. יש אולי רופא בקהל?); אני לא נראה מי יודע מה; מדבר יידיש (מחלה סופנית כנראה) ועוד כל מיני תחלואים שפרחו מזכרוני זה עתה (שימי לב למחלה הראשונה). חוצמזה, המרחק מרמת הגולן לעין גדי הוא כמרחק השנים בינינו
. את מכירה את מכתבי אבלר ואלואיז? עייני במכתבים וחישבי שאני שלחתי אותם...
מכל הלב.

ה מ ש י ח

New member
אה. באמת. (זהירות, ארוך)

הייתי גם עונה לך בשפת אימי רק שאמא שלי מדברת בה ולי אפילו אין מושג איזה שפה זאת.. בכל מקרה, גילך באמת מופלג ולא ברור לי למה עדיין לא יצאת לפנסיה ואני מקווה שכבר חידשת את הביטוח על השיניים התותבות. גם לא נראה לי שתצליח להתמודד עם השילוב המסוכן הזה של היפראקטיביות וכמיהה לדברי מתיקה.. נראה לי שאם תשכח להרחיק ממני שוקולד (ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה) אתה צפוי לאסון טבע.. סתם שאלה: ניסית פעם במקום שיש בו הרבה חתולים לתפוס אחד מהעורף, לזרוק אותו על חתול אחר ולקבל תחושת סיפוק חמימה כשהם מתחילים לריב? אני בטוחה שלא
אז אל תגיד שיידיש זו מחלה סופנית כי להתעלל בחתולים זה קצת יותר קיצוני, וכמובן חשוך מרפא. ישראל קטנה, זה לא כמו נגיד אם אני איפשהו בסיביר ואתה איפשהו בסביבות רוסיה הלבנה.. חפיף, גם ככה אני מתכננת לעבור לגור בחצור הגלילית (הפלילית, יותר) עם החבר שלי. רק צריך את ההסכמה של ההורים שלי
תאחל לי בהצלחה? אני בושה בבורות שלי אבל לא, אני לא מכירה את מכתבי אבלר ואלואיז..
ו
בחזרה.

ה מ ש י ח

New member
ראש הממשלה?

בקושי ראש דג.. האמת? תמיד רציתי להיות ראש הממשלה אבל תמיד יהיה מי שלא יאהב אותך ולא משנה מה תעשה, אותו המישהו תמיד ירגיש מקופח. אבל זה לא קשור עכשיו.. זה העיניין של החתולים שהפחיד אותך? תודה שאתה לא יכול לעמוד בפני
אף אחד לא יכול

למעלה