DREAMS DO COME TRUE
טוב נורא רציתי לשים את התמונות שלי אבל משום מה זה לא נותן לי....אז נוותר על זה לעכשיו... המופע היה אחד הרגעים הכי מדהימים בחיים שלי והנה לא כל כך בקצרה השתלשלות העניינים... הגעתי בשעה 14:00 כי הם עשו sound check אבל זה היה רק הנגנים ומדי פעם הבנים זרקו שורה אז ויתרתי וחזרתי למלון... בשעה 17:00 חזרתי לארנה, כשנכנסים יש שלטים של כל נותני החסות ונציגים של "מליבו" (שהם נותני החסות העיקריים) תוקפים מעריצות ומבקשים מהם להצטלם בפוזת הערצה יחד עם שלט "take that & party" ככה שכל 10 דקות מאבדים פעימת לב שאיזה מישהי מרימה את האולם בצרחה... משם רצים בדהרה לפינת המרצ'נדייס - היה ה-כ-ל מאיזה 10 סוגי חולצות לכובעים לפוסטרים,דגלים, מאג שכתוב עליו got your lipstick mark on my coffe cup" בקיצור ולעניין אני התקמצנתי וקניתי את הדבר הכי זול (משקפת של טייק דאט 7 ליש"ט) והילה ושירי קנו חולצה וחוברת. ב-18:30 נכנסנו פנימה והתחיל המופע במופע חימום של בוורלי נייט , אחרי שהיא סוף סוף ירדה מהבמה (שעה שלמה היא הופיעה) התחיל החלק החשוב באמת.. זה מתחיל בפרופסור שישן לו במעבדה שלו ופתאום יש טלפון "WE NEED A BOY BAND" אז רואים אותו הולך לפריזר ענק ולוחץ על כפתור... ואז רואים כאילו אלפי ברבים (ברבי זכר) של טייק דאט והוא כאילו בוחר ארבעה ומעביר עליהם לייזר ואז הם הופכים להיות טייק דאט (יש לי תמונות של כל שניה של הסרט - תבינו שתראו) ואז רואים אותם כזה מתמתחים ומתחילים ללכת, עכשיו איך עשו את זה אין לי מושג - יש סמל ענק על הבמה של טייק דאט ובסרט הם כאילו הולכים ואז פתאום הסמל מואר, נפתח וטייק דאט על הבמה!!!!!!!!!!! הם התחילו לא בשיר אלא דווקא בלדבר עם הקהל על כמה שהם מתרגשים ושעברו כבר 12 שנים מאז שהם הופיעו בוומבלי. ואז הם שרים את once you've tasted love ממשיכים עם pray ו million love songs אח"כ היפיוף שלי עולה לבמה ועושה: ten years ago i used to ask you to light up your lighters during that song but years have passed nd now i ask you to light your cell ןבתרגום חופשי : לפני 10 שנים הייתי מבקש מכם להדליק מציות בשיר הזה, עכשיו אני מבקש שתדליקו פלאפונים וכל הקהל עם הפלאפונים באויר ומארק שר "בייב" וכרגיל הקהל שר יותר חזק ממנו ובכלל במופע הזה היו רק מעריצות מארק, הבן אדם רק נשם כולם צרחו כמו מטורפות... ואז יש הפסקה כזאת ופתאום רואים על המסכים כינור שמנגן,מי שמכירה את moulin rouge, את "roxanne" של מולאן רוג' ורואים רקדנית פלמנקו ואז הם יוצאים ומתחילים כל אחד לרקוד איתה (ג'יסון ראשון, מארק שני, הווארד שלישי ועם גארי היא בכלל רוקדת על הפסנתר) הם שרים תוך כדי את it only takes a minute בגרסה איטית טנגו - ממש לא משהו, חחח כל הקהל בשוק זה החלק היחידי שלא היו צרחות מחרישות אזניים... ואז הסמל פתאום יורד למצב מאונך - גשר יורד מהתקרה ובמה עגולה יורדת מהתקרה לאמצע האולם...הבנים עולים עם החליפות האדומות המפורסמות של hometown ומתחילים במחרות ביטלס, כשהם הלכו על הגשר אז מארקי התחיל לרוץ עליו ואז הוא נשכב על הרצפה וג'יסון קפץ מעליו וכל הבנות עוד שניה מתו (חשבתי אני נהיית חרשת אין לכם מושג איזה צרחות הלכו בקטע הזה) הם שרו את המחרוזת, ג'יסון עשה לי שלום (!!!!!)במהלך השירים ג'יסון דיבר על זה שהוא כמעט לא רצה לצאת לסיבוב הופעות הזה, מארק מדבר עם המעריצות (חחח הוא התחיל להגיב על שלטים שכתבו), וחזרו לבמה...רק שדרך הקהל....ג'יסון בערך נאנס שם, למארק פשוט לא נתנו לחזור לבמה...ולהווארד מישהי בלי חשבון דפקה צרפתית (julie מהפורום הרשמי אם מישהי מכירה) כשהם חוזרים גארי עומד לבד ומסיים את love ain't here anymore כמו בברלין (עם הצרחה המפורסמת....) אח"כ יש כאילו קטע how to make a boy band הם עומדים סביב איזה מתקן מוזר כזה ויש קריין שאומר חוקים... זה מתחיל בדברים הברורים מאליו, צריך 5 בחורים, הם צריכים להיות צעירים, יפים, ואז זה הופך למרמור שלהם על נייג'ל, יש שורה שהוא אומר: they should never become friends in case one have them misbehave and needs to be discharged" בקטע הזה כ-ל הקהל פשוט צרח בוז, אז הם הפסיקו והווארד כזה עושה we've never been booed before.. ואז הם ממשיכים: each should have one specific charactristic אז גארי כזה עושה להלהלה (יענו הוא הזמר), הווארד רוקד(הרקדן), גי'סון עומד בפרופיל (היפה) ומארק שם ידיים מתחת לפנים ועושה פני האש פאפי (המ-ת-ו-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואז הם שרים את sure כאילו כמו רובוטים... אחרי זה היה את relight my fire שבוורלי קנייט עש את הקול של לולו וזה היה מוגזם במגעילותו (הרקדניות היו ערומות בערך...) והם שמו אש אמיתית בכל הבמה והיה כל כך חם שחשבתי שאני מתעלפת.... כדי לצנן רואםי את אחד הרקדנים עומד ופתאום יורד עליו גשה מצד אחד...הוא בורח ויורד עליו בצד השני ואז הם יצאו ושרו את back for good אח"כ יש שקט...ופתאום רובי עולה על הבמה ושר את could it be magic בגרסה איטית (זה הולוגרמה והם עשו את זה נורא מגניב כי בהתחלה הוא כאילו עולה לבמה...רואים אותו הולך) הוא עומד כולו עם סוודר וידיים בכיסים ואז הם מתחילים לרקוד ובכוונה הם עשו בכוריאוגרפיה שכל המים עפים על הקהל (הם נראים ממש נהנים מזה...) אח"כ הם יוצאים ושרים את never forget (בחיים לא ראיתי כל כך הרבה ידיים באויר עושות בדיוק את אותן תנועות בדיוק באותו זמן) ונגמר המופע..... היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ישים אח"כ תמונות שבנות צילמו מהפורום הרשמי וינסה לשים את התמונות שלי