נוער חכם עושה פחות סקס

נוער חכם עושה פחות סקס

http://www.gnxp.com/blog/2007/04/intercourse-and-intelligence.php הפעם אני אהיה חכם יותר מאשר בפורום אחר, ולא ארחיב במילים

RichardSmith

New member
ובכמה מילים

מורפיה זה שינוי, בדרך כלל שינוי צורה. איזו זה בערך יחיד. כלומר הפורום והקומונה זהים (כי יש בהם אותם אנשים)
iso- or is- pref. 1. Equal; uniform: isobar. 2. Isomeric: isopropyl. 3. Characterized by sameness with respect to species: isoantigen. 4. Characterized by sameness with respect to genotype: isograft. morph /mɔrf/ Pronunciation Key - Show Spelled Pronunciation[mawrf] Pronunciation Key - Show IPA Pronunciation –noun 1. Linguistics. a sequence of phonemes constituting a minimal unit of grammar or syntax, and, as such, a representation, member, or contextual variant of a morpheme in a specific environment. Compare allomorph (def. 2). 2. Biology. an individual of one particular form, as a worker ant, in a species that occurs in two or more forms. –verb (used with object) 3. to transform (an image) by computer. –verb (used without object) 4. to be transformed: morphing from a tough negotiator to Mr. Friendly.​

אין בהם אותם אנשים

אולי הפורום ההוא מוכל בפורום הזה, אבל לא להפך כאן אני פונה לקהל יותר גדול

בעברית: אותה גברת בשינוי אדרת

אז במקרה שלנו זאת אחותה. אין לי מה להגיב למאמר שלך מיכיוון זה לא משהו מדעי עוד חצי שנה יתפרסם משהו הפוך. וזה לא תלוי רק ב-iq זה תלוי גם במקום מגורים חברים בילדות חינוך, ולכן אני אישית לא מאמין שניתן לבצע מחקר כזה.

זה סטטיסטיקה

סטטיסטיקאים יודעים איך לעשות סקרים ועל מי, בשביל זה יש מכונים זה לא שונה מסקר שעושים לפני בחירות בארץ

little moon

New member
איך אני אוהבת את המחקרים החסרי קשר האלה...

"במחקר נבדקו 1000 אנשים חולי שפעת שאמרו שאין להם מנוי לאף עיתון. המסקנה- אנשים עם שפעת לא יודעים לקרוא" :) זה מזכיר לי שפעם עשו בטלויזיה מחקר עם גברים מעדיפים בלונדיניות- שלחו שתי בחורות 0בלונדינית וברונטית) לתחנת רכבת עם מזוודה כבדה ובדקו כמה גברים יעזרו לכל אחת. רק שהבלונדינית הייתה רזה וחתיכה והברונטית הייתה שמנמונת ולא משהו, נחשו למי עזרו יותר?

זה אומר שהמחקר הזה הוא לא טוב ?

אין לכם מושג לא לטובה ולא לשלילה אתם לא יודעים איך ביצעו אותו אם אתם לא מסכימים, זכותכם סתם כולם מתווכחים

אני אסביר לך.

אין לי בעיה עם המחקר זה ספציפית, אבל אין ספק שבכל סטטיסטיקה יש אחוז שגיאה והוא תלוי בעיקר בגודל במידגם. יתכן שהוא טוב יתכן שלא, אבל יש כמה בעיות למשל אולי קיים איזה מאפיין A שהוא גורם לגם -IQ הגבוהה וגם לחסר סקס, אני אדגים אם אני לומד כל היום זה יגדיל לי את ה-IQ (כן, IQ תלוי ביכולות + מיצוי יכולות) ובגלל שאני יוצא פחות אני פוגש פחות מהמין שני. אבל נשים
שבמקרה הזה IQ לא משפיע על הסקס אלא יש תכנה שמשפיעה על שניהם, זה בעיה אחת מתוך רבים.

למעלה