נוער לפיד פותח ת'פה!!!

נוער לפיד פותח ת'פה!!!

שלום לכם מבוגרים יקרים (הכותרת הבוטה היתה דרך לפתות אותכם להיכנס חחחח
מצטערים עליה חחחחחחחחח) טוב ככה כבר הרבה זמן שהנוער בלפיד רוצה לדבר והדרך היחידה שיש לו זה אברהם לוי אבינו היקר חחח שאנחנו מודים לו אבל מכיוון שהוא לא מצליח להעביר מסרים ברורים וזה נראה כמו טלפון שבור אז אנחנו נעביר את דברינו כאן שאנחנו כמעט בטוחים שזה יגיע לידידנו טימי או שאר אנשי הוועד שאומרים דברים ועושים חצי!....והשיחה היחידה שיש לנו זה להיפגש ברחוב בזמן ההליכה של אנשי הוועד שכמובן הם באמצע הליכה הם לא יפסיקווווווו אותה לרגע לדבר עם הנוער שמדברים אליהם כמעט כל פעם שעושים הליכה בקיצור מה שבאנו להגיד זה ככה: סתם שאלה ממתי למבגורים סליחה על הביטוי "חלודים" שלא יודעים לרקוד אחמ...אחמ.. מגיע מסיבה משעה 10 ועד שעה שלוש ואפילו יותר משלוש! שאנחנו מנסים לארגן מסיבה ואומרים לנו שאנחנו יכולים עד שעה 2 בלילה שזה לא מספיק מכיוון שמהסיבות שלנו במועדונים בתל אביב נערכות עד 6 בבוקר!!!אז לא אמרנו שזה מועדון ולא ביקשנו 6 בבוקר ואפילו לא ביקשנו אוהל מה שאמרנו שאם אתם מביאים לנו מסיבה אז שהיא תהיה עד שעה 3 אבל לאאאאאאאאא לנוער עזוב הם ילדים קטנים הם צריכים ללכת לישון מוקדם 2 זה מעל ומעבר לשעה שהם יכולים לרקוד ולהיות ברחוב נכון אנשי וועד אהובים שלנו?!@#?!אבל במחשבה שניה תגידו מתי אתם חושבים שאנחנו עושים את הוונדליזם הזה זה לא בשתיים בלילה זה בשעות היותר קטנות של הלילה שממש משעמם לנו!!!ומתי אתם חושבים שאנחנו יושבים בגינות הציבוריות היפיפיות שלנו ומשארים אחרינו ניייר כסף של נרגילות מתי?!בשתיים לא לא בשתיים יותר מאוחר ואחרי המסיבה מה אתם חושבים שיקרה לא נלך ונעשן נרגילה שוב כי עדיין מוקדם נלך תסמכו עלינו נלך!!!כי בלפיד חוץ מחנוכה ופורים אין מה לעשות הנוער לא מארגן לנו דברים לא מסיבות לא יציאות לא מפתח!!!!!ולא הרבה דברים אחרים!!!אז מחר או יותר נכון היום כבר כמו שאתם רואים את השעה שזה פורסם לא שתיים בלילה!!!נלך ובשעה שתסתיים המסיבה נחזור לשיגרה שלנו וזה לא אשמתנו זה אשמת הוועד כי ילדים בגיל 16 לא אוהבים לשבת בבית ובטח שבטח לא אוהבים כל כך את היישוב ההם מכנים אותו חור הדבר היחיד שהם חושבים עליו זה לשרוד שנה עד לרישיון ולברוח מה"חור" אז עכשיו ששמעתם אותנו אנחנו מקווים שלוועד יהיה זמן לדבר איתנו ונראה לי שטימי אם הוא יראה את המודעה הוא ידע מי כתב אותה כי הוא יודע מי תמיד פוגש אותו בזמן ההליכה וזה ילד אחד שמדבר כרגע(אבל למען כולם)..... ולא באנו להגיד שזה טימי להפך הוא יחסית משאר חברי הוועד עוד איך שהוא מקשיב לנו אבל יכול הרבה יותרררר וכל שאר חברי הוועד אלמונים!שמות בדויים(פעם שמענו על אחת קוראים לה א' אבל לא יותר מזה חחח) רק באסיפות הם מדברים לא שידוע לנו מי אלה אבל הם בעד לסגור את הבית נוער ואז כל היישוב בסופו של דבר היתפוצץ!..... בקיצור תודה על ההקשבה מי שיקשיב מי כמובן אנחנו לא מחלקים תודות חינם!!!אני וכללללללללל בית הנוער לא הצופים!בית הנוער מחכים לתשובה מהוועד ועכשיו לילה טוב כבר מאוחר ואני עייף מחר יש פורימון חחחח

פוני 2007

New member
נוער לפיד חכו.....

לטימי וחבריו לוועד אין זמן לתושבים כמונו ובטח לא לשטויות של הנוער הם עסוקים במלחמה עם כפר האורנים שגוזלת את כל זמנם אבל מה אתם באים בטענות קיבלנו מגרש כדור רגל לא ??? אה הוא גם עסוק בלהצלם ולהתראיין לעיתונים חכו בסבלנות........ אתם גם יכולים לעזור להחליף אותם דברו עם ההורים שלכם אני מוכנה לעזור

פוני 2007

New member
איזו תגובה לעניין!

התגובה ממש לעניין עם תוכן מעניין ואני חייבת לציין בוגרת אותי רק מעניין לדעת ואם אני לא תושבת לפיד במה התגובה שלך עוזרת לנוער שאגב הילדים שלי הם חלק ממנו??? בעצם לא יכולתי לצפות ליותר מזה מעניין איזו תגובה מבשל הבן זוג שלך

לפוני

המגרש כדורגל למי הוא נועד?!לקבוצת בכדורגל ולנו התושבים של לפיד לא רק הנוער ...אבל לא האיום הקבוע בזמן ההליכה הקבועה זה כך:אני מכבה לכם את האורות כל פעם אנחנו באים האורות מכובים ופה נגמר הסיפור המגרש הזה חרטה מגרש ליופי בנו מגרש שיוכלו להגיד יש לנו מגרש כדורגל "מה אתם עוד מבקשים" אנחנו מבקשים לשחק בו! ועוד דבר למי שלא יודע עד עכשיו הינו בויכוחים עם כפר רות עוד חמש שנים אם אני לא טועה השטח שוב של כפר רות ואם שוב יפתח על זה ויכוח ובסופו של דבר יסגרו אותו מה אז?!יאללה הוועד הזה כל היום רק עושה דברים בלפיד בנו לנו אמפי משתמשים בו פעם בשנה בלחץ בנו לנו מגרש אספלד לא יכלנו לשחק בו בגלל קבוצת הכדורסל שיותר מחצי מהילדים הם מחוץ ללפיד בנו לנו מגרש כדורגל הוא סגור ואנחנו לא יכולים להישתמש בו בנו לנו בית נוער נותנים לנו אותו בשעות לא נוחות ולוקחו לנו משם הכל אז למה אתם עושים עוד דברים תעשו דבר דבר עד שיהיה נורמלי בונים פה כל יום משהו חדש עוד פרוייקט ועוד פרוייקט למה אתם עושים את זה להגיד עשינו תנו לנו להישתמש במה שאתם עושים הסוף כל הילדים בלפיד יצאו ילדי מפתח מסוממים ומשועממים ואתם עוד תראו במקומות אחרים כמו רעות שיש להם פי שתיים זה קרה פה אין כלום וזה יבוא עוד יותר מהר

kiyossi

New member
../images/Emo24.gif שגרה ../images/Emo35.gif=שגרע ../images/Emo70.gif

נער לפיד יקר: אם אתעלם מעניין השעמום שבאמת מציק לכם באין מקום למפגש ובילוי, אם אתעלם מעניין עישון הנרגילות ומוצרי הטבק שמגיע באין לכם מקום לבילוי, אם אתעלם מעניין הואנדאליזם שציינת כאן נער לפיד יקר, אותו ואנדליזם שאתם עושים בגלל השיעמום הנורא, אם חשבת שאתעלם מההודעה הזו ולא אגיב כמו אחרים שמתעלמים ממכם- טעית כי לצערי הרב אתה צודק! אתה בהחלט צודק, לא בגלל הוואנדליזם / העישון וכל הדברים השלילים שאתה עושה, אלה בגלל הסיבה שבגללה את אותם הדברים אתה עושה=שעמום! מקווה שמישהם יקחו את הכאב הזה שיוצא ממך כאן אל תוך ליבם ויעשו משהו לפני שתהיה כאן בכייה לדורות. המלצתי- עם כל הכבוד,ישיבת רחוב מקרית אינה הפתרון ובטח שלא ישמעו טענותיכם על רגל אחת, תתאמו פגישה עם טימי וחברי הוועד, , אולי אפילו רצוי שתבחרו נציגים מאצלכם שיגיעו בתאום מראש לפגישה עם גלית / וועד לישיבת הוועד הקרובה וכך תוכלו לשטוח את טענותיכם ללא "טלפון שבור" . אם תצטרכו עזרה בכך אנא פנו אלי במסרים ואשמח לעזור בעניין התיאום. בברכה ובהצלחה יוסי

ליוסי

יוסי קודם כל תודה באמת תודה שמישהו פה מדבר ברצינות ומחזק אותנו תודה יוסי לא זוכר אם צייניתי אבל ניסנו לא פעם להיכנס לישיבות וועד הדבר היחיד שהצלחנו זה היתה פעם אחת אמרו לנו בוא מסביב דיברנו איתם מהחלון ואמרו לנו יטופל שזה היה בנושא מגרש האספלט אבל זה כבר לא משנה עכשיו יש מגרש דשא!!!!אבל עוד פעם איזה הפתעה הוא תפוס יוסי הדבר היחיד שאפשר לעשות פה בשביל שישמעו אותנו זה לשבור לערוס ואז הם מגיעים ומצדיקים את עצמם ואפשר לדבר איתם איכשהו חצי מילה לשבת עם טימי ועוד כמה חברי וועד לא נתנו לנו אבל אולי עכשיו כן ייתנו לא יודע יכול להיות אולי הם מפחדים אולי הם צריכים לחכות לצוות צילום שיבוא יצלם אותם מדברים אם הנוער ואז שהצוות יילך הם ילכו איתו ביחד כי זה היה רק בשביל התמונה אבל שמעו שמעו שמעו אל תשכחו דבר אחד הנוער של לפיד מונה 300 בני נוער מספר טוב ביחד נלך ונפיל את הוועד כי מי ששכח אנחנו יכולים להצביע כבר בבחירות הבאות !!!אולי שחכתם אבל נראה מי ייצחק אחרון

kiyossi

New member
עובדות

נוער לפיד יקר, כמו שכבר כתבתי, אני מצדיק את טענותיך וטענות חבריך בדבר חוסר המעש שמביא לדבר מעשים שלילים , איני מצדיק את טענותיך בדבר עשייתו של הוועד למעד וכדי לצאת מהצל ולהתפרם. בעבר ניסיתי מיזמתי הפרטית לתאם מהלכים למען הקהילה, נעניתי בחיוב מצד ראש הוועד וחברי הוועד כמו גם מתושבים רבים וטובים. כאשר ביקשתי לתת פירסום למהלכים האלה דרך התקשורת נעניתי בשלילה מוחלטת ואף הובטח לי שאם יהיה פרסום מוקדם, ובכלל כתבים בארוע כל העסק מתבטל, לכן אין נכון בטענה זו ואפילו להפך. בקשר לשיחות דרך החלון-לא נשמע כדבר הזה!!!, לא יתכן שתנהל שיחה כל כך חשובה ורצינית דרך החלון.! תרכזו את טענותיכם ותגישו אותם בישיבת הוועד הבאה כדי שכל חברי הוועד יעיינו בדרישותייכם. בעניין האיומים לכאורה שאתה כותב כאן- דרך איומים לא תשיגו כלום ואולי רק להיפך, כל דרך שלילית רק תדחה את הפתרון ותעביר את הנושא שלכם המוצדק לדעתי לשולי העניין שלשמו אתה כאן כותב. אגב- בבחירות הבאות בני הנוער בעלי זכות הבחירה יהיו הרבה יותר מ 300 ....300 זה רק אתם, מה עם כל אלה שכבר עברו את ה"חוויה" הזו לפני כמה שנים???....אז בו ונחליט עכשיו שנציג של כח חזק שכזה לא מנהל יותר משא ומתן דרך החלון אלה רק ליד שולחן הוועד בצורה רצינית ועניינית, מנתב את האנרגיות הרבות והחיוביות שלכם למען מטרה טובה ושולל את מעשי הוואנדאליזם שמבוצעים בישוב ואף דואג שילדים קטנים ולא אחראים לא יהרסו את מה שהוועד שלנו בונה למענינו מכספי ההורים שלכם. ושוב, אשמח לעזור בכל דרך ועניין כדי לקדם בעיה כואבת זו. שבת שלום יוסי

TakeOne

New member
תגיד לי נוער,

על פסיקים, נקודות ותחביר כבר שמעת?

לא עוד לא שמעתי!!

שמעתי על זה אבל לא נראה לי שבשביל אחת כמוך אני צריך להיתאמץ להוסיף פסיק!!!!!

baraka5

New member
את מי בדיוק אתה מיצג ?

עם סגנון כזה של איומים באלימות לא תגיע רחוק ! " נפיל את הוועד ....... מי יצחק אחרון ............" מי אתה בכלל שאתה מעז להתנסח באופן כזה . יש לך כאב ,יוש לך מצוקה , ברור - יש דרכים לטפל בבעיות מהסוג הזה ורצוי שתבחר בדרך המקובלת , אחרת תמצא את עצמך במקום שלא תרצה להיות בו , ושלא תגלגל את האחריות לכך על הוועד או על תושבי המקום . ולמבוגרים שביננו אני פונה ומבקש - אל תיכנעו לנוער כזה או אחר שמעז לדרוש ולהתנסח בחוצפה ובאיומים , היום אתם תתרפסו לפניו ותתנו לו מה שיבקש , מחר הוא כבר ייקח לכם את השייך לכם כי חינכו אותו לכך

את הנוער

מה שאני אומר זה מה שהנוער אומר כי שרשמתי את ההודעה היו איתי עוד 4 חברים ככה שאני לא מייצג אותי ומי את בכלל שתגידי לי איך להתנסח זה שאני עדיין נחשב לנער את תגידי לי איך לדבר?!?! ואולי כמה משפטים את יודעת אבל מה אני כבר יכול לקחת ממכם איזה "שייך לכם" בדיוק יש שטח מגובל שנועד לנוער וזהו לא ביקשנו יותר מזה אז את אל תגידי למבוגרים שבנייכם דברים שאנחנו לא אמרנו!!!!!!!!!

למעלה