הוזמנתי לבוא אליכם...ואני מגיבה כאן
העידן הזה, שאליו הגענו בכוחות עצמינו, אנחנו במו ידיינו עשינו אותו ולא אחרים, את התוצאות וההשלכות שלו קשה להרבה מאיתנו לקבל, אני כאם, לעיתים מוצאת את עצמי די מזועזעת מכל הקורה סביבי לנוער שלנו כיום...אבל על מנת להגיע לנוער, תראו את "הבוגרים" ותבינו. הנה דוגמה: הלבוש הוא מינימלי שגובל בהחלט בקו המותן ומעט למטה! בפעם הראשונה שנתקלתי בכמה מחברותי לעבודה, נתקפתי בתדהמה. או יותר נכון מעין פלאשבאק מרצד לתקופה הבתולית "טרום" האופנה המינימליסטית שפקדה אותנו. אללי......מה זה?מכנסיים קטנטנים...יש שם תחתון? לא יכול להיות. איפה החולצה? במקום חולצה חזיה??? אין שום התאמה..כאילו.."מה קשור". זוועה!בעודי לוקה בהלם שלא ראיתי כמותו שנים..פוסעות לעברי "צוציקיות" כבנות 30+, כמעט עירומות כביום היוולדן....פשוט מגעיל! בנות ישראל היפיפיות, ללכת עירומה לעבודה.דרך הרחוב הראשי, זה לא דרך לביטוי עצמי! זה אוי גוועלד!...לא משנה אם את רזה,שמנה,מסוקסת.זה מגעיל! יש דברים שנשים צריכות להשאיר בינן לבין הקוסמטיקאית כמו למשל מתי בפעם האחרונה עשית קו ביקיני, בית שחי, בינך לבין מכון הכושר,כשאת הולכת כל חלק בבטן הולך לכוון אחר,זה לא מיצג אור קולי חמד,זה צלוליטיס...ולא כל העולם ואישתו אמורים לדעת מה צבע התחתון ואם בכלל את לובשת. למען האמת...הן מרחיקות לכת בחשיפה הזו..איך לעזאעל מגיעים כך לעבודה? איך מסתובבים בחופשיות כזו ברחוב ללא "רצועות"? מתי הן יבינו שאופנה זה דבר ..איכותי! ולא זול כפי שהן מתלבשות. היום..כל מוסד הפך להיות מעין מקום מפגש של "מסלול אופנה מבית מה קשור" וחבל...חבל שנשים, בנות מסתובבות להן כך ב"לוק" מלא של אחת שזה עתה מצטלמת לקטלוג של ויקטוריה סיקרט....שלא לדבר על אלה במידה dd עם צמוד צמוד..בעעע..הן הורסות את הטעם השיקי של החזיה, של הלינז'וריי המעודן החוטיני, ה"לוק" הנשי הסקסי איבד פרופורציה. את ההלם השני.....חטפתי במסע קניות באחד מהקניונים. ה צ י ל ו...."הפגזות" של צמיגים, בלונד, צמוד צמוד, תחתון עולה עם מכנס יורד.מכל עבר... לדעתי עדיף לצאת בבוקר לעבודה עם שיער פרוע,שקיות מתחת לעניים,בגדים בצבע אחד! תיק שמוט בחוסר רצון על הכתף,קרום הבוקר שמחבר בין כל איברי הפנים שלנו....כך אלוהים התכוון שזה יהיה.ולא בלבוש של "מה קשור" שלא מכסה כלום.....אלה חושף את מה שחייבות לכסות. האם בעינכן זו דרך "לנפץ" מיתוס סקסי? או שזו דרך להצהיר. אני חופשיה עם גופי..וראדיקלית במראה??????? תגידו מה יהיה? ככה אתן רואות את מה שאני רואה? זו דרך לצאת? זו דרך לשלוח את האמהות לעבודה? ומה על ה"ילדות" בדרכן לתיכון??? אם שמזועזעת מהקידמה המותגית וחתימות החברה המודרנית.