נוער מודרני

s h o o s h a

New member
נוער מודרני

אין הרבה לכתוב שטרם נכתב ואין הרבה לדבר שטרם דובר. הנוער שלנו, העתיד שלנו. הנוער המודרני. מורה מרחיק תלמיד מהכיתה כי הפריע בשיעור- בסוף יום הלימודים מוצא מכונית (במקרה הטוב) עם ארבעה גלגלים (במקרה הטוב) מנוקרים. מורה מעירה לתלמיד פטפטן בכיתה בזמן שיעור- מטריה כבר לא תעזור לה. 8-10 ליטר מים ניחתים על ראשה- משהו יכול לעזור? והפיצריות ש'חוגגות' על חשבון מורים ובני משפחותיהם שבכלל לא אוהבים פיצות. הם חסידים של אוכל תאילנדי (אם זה לא היה עצוב, אפשר היה לצחוק אפילו מבדיחה עלובה כמו זו שיצאה לי). האם זהו העידן המודרני לו אנו שואפים?

אש אש

New member
את אמורה להיות פה ../images/Emo39.gifלמעלה שושה.

אז.........
הופ הופ...

אלמרה

New member
../images/Emo41.gifשמתם לב לשינוי? מזל טוב לשושה../images/Emo41.gif

מעתה שושה - אדומה! על תרומתה הרבה לפורום אני מתכבד להעניק לה את הכבוד להיות הגולשת "המומחית" בפורום. אמנם זה לא תפקיד עם הרשאות ניהוליות, זה יותר תפקיד מקצועי וענייני. שושה ול מהיום, עוזרת לי בהבאת נושאים ובפיתוח הדיון סביבם, עונה לשאלות גולשים וכו'. שושה היא אישה של העידן המודרני ותרומתה הסגולית תשפר את הסיכוי להביא אותנו לעולם בו יהיו יותר "אנשים של העידן המודרני" כל גולש מוזמן להצטרף למשימה ש"שושה" נטלה על עצמה ולהחזיר את הפורום אל הנושא שלשמו הוקם הפורום... המון תודה ואיחולי הצלחה לך S h o o s h a !

חייבים להתעורר

ראשית, הצבע האדום הולם אותך תרתי משמע. הרשי לי להוסיף לרגל הקידום את ברכתי הצנועה. ולענייננו וללא הכללות גורפות. מרכז הכובד של הנוער "המודרני" נסוג לאחור. החברה האלימה בא אנו חיים מקרינה גם על הנוער. ילדנו לא נולדו עם המטען השלילי, הוא מתווסף עליהם נדבך אחר נדבך ע"י גורמים שונים: ההורים, המשפחה, החברים והסביבה הקרובה. ואני אומר שמכל אלו שציינתי "תרומתם" של ההורים היא המכרעת. הם מקנים לילד ואח"כ לנער את התובנות הראשונות. מהם הוא סופג את כללי ההתנהגות הבסיסיים. בראשית חייו הוא פשוט מחקה את מה שהוא רואה בבית וההפנמה מתבצעת באופן מיידי. לצערי את ההורים כבר קשה לחנך. הם כבר מעוצבים כך, שכמעט ובלתי אפשרי לחולל בהם שינוי. מערכת החינוך מסוגלת לחולל איזשהו מפנה בתהליך, אלא שלא נותנים לה את הכלים לכך, להיפך, לוקחים ממנה גם את המעט שיש לה. אני זוכר שהדברים הכי איומים שאנחנו העזנו לבצע כנגד מורה, הוא לגנוב לו את היומן, או להבריז לים משעור משעמם ואחרי זה עוד התייסרנו על "הפשעים" הללו במשך כמה ימים. מאז, הזמנים השתנו לרעה והמורה של היום איננו סמכותי כמו המורה של לפני דור או שניים. הוא עקר ומסורס בפני התלמיד. אסור לו פה ואסור לו שם. אפילו השעייה מבית הספר היא לזמן קצוב בלבד ואין בה כדי לשנות דבר. והתלמידים האלימים לומדים מהר מאד לנצל זאת וכמובן שמקבלים את מלא הגיבוי מהוריהם, כפי שציינתי בתחילת דבריי. מערכת אכיפת החוק אימפוטנטית בכל מה שקשור לנוער ולאלימות בכלל. לצערי אני מנבא שלא ירחק היום ומורה גם ירצח בידי תלמיד אלים. אם לא נתעורר מהר אנחנו נמצא עצמנו מתדרדרים אל פי תהום. כבר עתה אנו נמצאים בצמרת הפשיעה העולמית והכל הכל מתחיל מהילד, שהופך לנער שהופך לאיש מבוגר מר נפש ואלים.

s h o o s h a

New member
ויפה שעה אחת קודם

אכן, ילדינו לא נולדו עם מטעני אלימות מוכנים לשיגור והחינוך בבית אכן מהווה חלק נכבד ביותר בהתפתחותם ובהתעצבותם אולם טעות תהיה לומר כי ידי מערכת החינוך והחוק כבולות מלעשות. לטעמי, הם, המערכות הנ"ל, מעדיפות לנהוג כשלושת הקופים."...מערכת אכיפת החוק אימפוטנטית בכל מה שקשור לנוער ולאלימות בכלל..." במחאה על האלימות הגואה בקרב תלמידים החליטו במערכת החינוך להשבית ליום אחד את הלימודים למשך שעה תמימה. ואני תוהה ......... בין הנערים שנתפסו בקלקלתם והודו- מה נעשה בענינם? נו נו נו. כי הם ביקשו סליחה וזה היה מתוך צחוק ובדיחה (אני בטוחה שאת המורה שקיבלה זעזוע מוח זה בכלל לא הצחיק או כל מורה אחר שנפגע). אני לא 'גולשת' עד לידי נבואת זעם כמו זו שלך ואני תקווה כי 'נבואה' זו לא תהיה מהסוג שמגשימה את עצמה. על המערכת להתחיל להפעיל את עצמה בחומרה למען יִראוּ ויִרָאוּ. למען נוכל באמת לחיות בחברה מודרנית, בעידן מודרני שאלימות אינה חלק ממנו (אוי, כמה שאני נאיבית...ולמרות- מאמינה שאפשר). וכמובן, תודה על הברכה הצנועה והאדום, אכן הולם אותי...

הוזמנתי לבוא אליכם...ואני מגיבה כאן

העידן הזה, שאליו הגענו בכוחות עצמינו, אנחנו במו ידיינו עשינו אותו ולא אחרים, את התוצאות וההשלכות שלו קשה להרבה מאיתנו לקבל, אני כאם, לעיתים מוצאת את עצמי די מזועזעת מכל הקורה סביבי לנוער שלנו כיום...אבל על מנת להגיע לנוער, תראו את "הבוגרים" ותבינו. הנה דוגמה: הלבוש הוא מינימלי שגובל בהחלט בקו המותן ומעט למטה! בפעם הראשונה שנתקלתי בכמה מחברותי לעבודה, נתקפתי בתדהמה. או יותר נכון מעין פלאשבאק מרצד לתקופה הבתולית "טרום" האופנה המינימליסטית שפקדה אותנו. אללי......מה זה?מכנסיים קטנטנים...יש שם תחתון? לא יכול להיות. איפה החולצה? במקום חולצה חזיה??? אין שום התאמה..כאילו.."מה קשור". זוועה!בעודי לוקה בהלם שלא ראיתי כמותו שנים..פוסעות לעברי "צוציקיות" כבנות 30+, כמעט עירומות כביום היוולדן....פשוט מגעיל! בנות ישראל היפיפיות, ללכת עירומה לעבודה.דרך הרחוב הראשי, זה לא דרך לביטוי עצמי! זה אוי גוועלד!...לא משנה אם את רזה,שמנה,מסוקסת.זה מגעיל! יש דברים שנשים צריכות להשאיר בינן לבין הקוסמטיקאית כמו למשל מתי בפעם האחרונה עשית קו ביקיני, בית שחי, בינך לבין מכון הכושר,כשאת הולכת כל חלק בבטן הולך לכוון אחר,זה לא מיצג אור קולי חמד,זה צלוליטיס...ולא כל העולם ואישתו אמורים לדעת מה צבע התחתון ואם בכלל את לובשת. למען האמת...הן מרחיקות לכת בחשיפה הזו..איך לעזאעל מגיעים כך לעבודה? איך מסתובבים בחופשיות כזו ברחוב ללא "רצועות"? מתי הן יבינו שאופנה זה דבר ..איכותי! ולא זול כפי שהן מתלבשות. היום..כל מוסד הפך להיות מעין מקום מפגש של "מסלול אופנה מבית מה קשור" וחבל...חבל שנשים, בנות מסתובבות להן כך ב"לוק" מלא של אחת שזה עתה מצטלמת לקטלוג של ויקטוריה סיקרט....שלא לדבר על אלה במידה dd עם צמוד צמוד..בעעע..הן הורסות את הטעם השיקי של החזיה, של הלינז'וריי המעודן החוטיני, ה"לוק" הנשי הסקסי איבד פרופורציה. את ההלם השני.....חטפתי במסע קניות באחד מהקניונים. ה צ י ל ו...."הפגזות" של צמיגים, בלונד, צמוד צמוד, תחתון עולה עם מכנס יורד.מכל עבר... לדעתי עדיף לצאת בבוקר לעבודה עם שיער פרוע,שקיות מתחת לעניים,בגדים בצבע אחד! תיק שמוט בחוסר רצון על הכתף,קרום הבוקר שמחבר בין כל איברי הפנים שלנו....כך אלוהים התכוון שזה יהיה.ולא בלבוש של "מה קשור" שלא מכסה כלום.....אלה חושף את מה שחייבות לכסות. האם בעינכן זו דרך "לנפץ" מיתוס סקסי? או שזו דרך להצהיר. אני חופשיה עם גופי..וראדיקלית במראה??????? תגידו מה יהיה? ככה אתן רואות את מה שאני רואה? זו דרך לצאת? זו דרך לשלוח את האמהות לעבודה? ומה על ה"ילדות" בדרכן לתיכון??? אם שמזועזעת מהקידמה המותגית וחתימות החברה המודרנית.

שרונהה

New member
אנחנו תמיד מזועזעים.......

אחר כך מתרגלים, ואפילו אוהבים את זה...... מה שכתבת כאן, הזכיר לי כתבות בעיתונות מלפני כמה עשורים על המיני.... איך בנות ישראל החסודות חושפות רגליים? איך הן מקצרות את החצאית? עוד מעט יראו להם את ה..... , בעצם, רואים להן כשהןן עולות במדרגות.... שומו שמיים..... ואלו לא מילים של דתיים, אלא של חילוניים... החברה, אז היתה מזו-זעת מהמיני. "איך לא קר להן"? שאלו... עכשיו, זה נראה לי אותו דבר!!! לדעתי, צריך פחות להזדעזע ולקבל את הדברים כמו שהם. ואני בהחלט חושבת שזו דרך להודיע לעולם - אני חופשיה עם גופי.... אל תגידו לי מה לעשות..... זהו עוד סגנון של מרד בכל הכבלים ורצון עז לקחת את העצמאות. כן. זו הדרך!!!!

אלמרה

New member
מודה - אני חצוי.

מצד אחד אני כמו כנראה מרבית האשמדאים הזקנים רואה ומזיל ריר. מצד שני אני תוהה "ומה אם זו היתה הבת שלך יא מניאק?" מצד אחד היה כל כך יפה לראות להן את התחתוני-רשת מבעד לחצאית המיני הקצרצרה. מצד שני הכל היה יפה כל עוד זו לא אחותך. מצד אחד הבטן השטוחה, המותניים והגב תחתון האחורי הכולל קעקוע מבטיח מצד שני... לא אין לי שום צד שני כאן זה סקסי בעיני ומגרה את הדמיון ומצד אחד נוסף: עד היכן עוד יורדים קו המכנסיים והתחתונים? (לשון רבים - זו הצורה התקנית ולא "תחתון" "מכנס" ובניגוד "מפשעה" יש רק אחת לכל אחד ולא "מפשעות" רחמנא לצלן) ולאן עולה מטפסת לה חולצית הגוזיה? כנראה שאין כאן פסיקה אחת ודיעה מגובשת אחת ויחידה אבל ראבאק: אישה שמשמניה וצלוליטיסיה משתפכים לכל עבר ממש לא צריכה להגזים ולא לזרום עם האופנה הזו. כך גם אני חושב שאילו הייתי נזקק ל"שלייקעס" לא הייתי לובש מכנסי ג'ינס...

למעלה