נוער שוחר מדע

נוער שוחר מדע

נודע לי, כי במסגרת קייטנות נוער שוחר מדע, מטעם מכון וייצמן,(הקייטנות הן לתלמידים מכיתה ה' עד כיתה יב') ישנה קייטנה במסגרת פנימייה באילת. עפ"י הידע הדל שלי בנושא, קייטנה זו עוסקת בים ובחיות הימיות ולכן היא גם מתקיימת באילת
האם אתם יודעים פרטים לדבי הקייטנה? שווה ללכת לשם? אשמח לתגובות, לוויתן ורוד

לילב

New member
חיות ימיות../images/Emo35.gif

השאלה באיזה סוגי בעלי חיים ימים... שהרי ידוע שחוץ מיונקים ימיים קיימים אין סוף בעלי חיים ימים החל מאלמוגים וכלה ב... לדעתי עוד לא גילו את כולם

אני לא בדיוק יודעת באילו סוגים....

אני משערת שבדולפינים המצויים באילת ובריף וכן באלמוגים ובדגי השוניות הנפוצים ביותר...אני לא חושבת שנעסוק באיזה יצורים ימייפ שגילו רק לפני שנה...בנפוצים והגלויים ביותר... ובכל זאת - האם בכל זאת שווה ללכת?

לילב

New member
האמת....

אין לי מושג ולא שמעתי על זה, אבל אני אנסה לברר אני מניחה שמדובר יותר בדגים למינהם

לילב

New member
עשיתי קורס דומה

לפני כחודש וחצי עשיתי קורס מהאוניברסיטה במעבדה הימית באילת "האקולוגיה של מפרץ אילת" הקורס עוסק פחות בבעלי חיים ויותר בייחודיות של מפרץ אילת הקורס יכול להיות מאד מעניין השאלה היא מי מרכז אותו (מי אחראי על הקורס) והיכן הוא מתבצע (בחסות מי) בגדול האקולוגיה של מפרץ אילת מרתקת וייחודית אם הקורס לא יהיה עמוס כמו שהיה במקרה שלי הוא לבטח יהיה מאד מרתק. שאלה נוספת היא אם אקולוגיה בכלל מעניינת אותך... בכל מקרה אם תחליטי ללכת אז שיהיה המון

לילב

New member
../images/Emo45.gif

לכי על זה... אני ממש בעד, הנושא באמת מאד מרתק ואת תגלי דברים מעניינים שקורים רק בארצינו הקטנטונת לא רק המקום הנמוך ביותר בעולם נמצא אצלינו

למעלה