The liloo element
New member
נוע"ל יקר.....חזור לקן!
שלום,אני לימור ואני שכב"גיסטית משבט אופק בהנהגת מרכז,והייתי חייבת להגיב על מה שטענתם כאן-שלתנועת הצופים אין כל אידיאולוגיה ובלה בלה בלה... ובכן,בתוקף תפקידי בתור מדריכת ד´ בנות (שזה ה-כ-י טוב!!) אני צריכה להגיד-אתם טועים בטענה שלכם-הצופים ללא אידיאולוגיה? ביישוב שלי אין אמנם נוע"ל,אבל יש לנו תחרות *מאוד* קשה עם מכבי צעיר,שהסניף שלהם אצלנו הוא הכי גדול בתנועה-אז כן,יש תחרות. אבל הצופים לא פחות חזקים-וזה למה? בגלל שאין להם אידיאולוגיה? שהם לא מאמינים בערכים? להפך! תנועת הצופים היא התנועה היחידה,נכון לעכשיו,שמחנכת לערכים מכל ה-
, ושמחייבת מי שמדריך בה לעשות את עבודתו על הצד הטוב ביותר. נכון,אז אולי עד לפני כמה שנים זה לא היה ככה,אבל היום שיטת ההדרכה עברה רפורמה די גדולה-ומניסיון,בהתחלה זה היה ממש קשה,אבל אחר כך התרגלנו,ולפי דעתי זו הדרך הכי טובה-שבה הערך מועבר על הצד הטוב ביותר. ועוד משהו-לא רק לאנשי הנוער העובד אלא גם לחניכים שיש כאן בפורום-לא תמיד מה שנראה לכם "סתם" משחק הוא רק "סתם" משחק-הוא משחק שנבחר במיוחד בשביל הפעולה הזו,ורק בשביל החניכים. אני הייתי חניכה בצופים,ובאמת,בערך מכיתה ז-ח מתחילים להבין מה בכלל קורה בתנועה,כשהשיא,לפי שעתי,הוא כשעוברים את ה"הבטחה"-ומשם,הדרך עד להדרכה/שכ"בג די קצרה...אבל מלאה בדברים. מה שאני פשוט באה להגיד פה,שנורא קל לבוא ולהאשים-אבל אם מסתכלים לעומק,רואים דברים שלא היה לכם סיכוי לראות. כדברי התנועה- "צופים כדרך חיים" וכל מילה מיותרת
שלום,אני לימור ואני שכב"גיסטית משבט אופק בהנהגת מרכז,והייתי חייבת להגיב על מה שטענתם כאן-שלתנועת הצופים אין כל אידיאולוגיה ובלה בלה בלה... ובכן,בתוקף תפקידי בתור מדריכת ד´ בנות (שזה ה-כ-י טוב!!) אני צריכה להגיד-אתם טועים בטענה שלכם-הצופים ללא אידיאולוגיה? ביישוב שלי אין אמנם נוע"ל,אבל יש לנו תחרות *מאוד* קשה עם מכבי צעיר,שהסניף שלהם אצלנו הוא הכי גדול בתנועה-אז כן,יש תחרות. אבל הצופים לא פחות חזקים-וזה למה? בגלל שאין להם אידיאולוגיה? שהם לא מאמינים בערכים? להפך! תנועת הצופים היא התנועה היחידה,נכון לעכשיו,שמחנכת לערכים מכל ה-