נוף עם שלושה עצים

נוף עם שלושה עצים

לקחתי ךפני כמה ימים מהספרים את הספר "נוף עם שלושה עצים" של יהושע קנז. יש בו שתי נובלות שבינתיים קראתי רק אחת מהן "שורפים ארונות חשמל", (השניה היא "נוף עם שלושה עצים"),מישהו קרא את זה? מישהו רוצה להסביר לי על מה הסיפור הזה מדבר ? כי אני לא הבנתי כלום...לא הבנתי את העלילה ,לא הבנתי את הסוף , לא הבנתי את הפואנטה(לא נראה לי שהיתה כזאת.) ולא הבנתי מה הסופר בכלל ניסה להגיד לי פה... אם מישהו יכול להסביר לי... לה לה לה לה

אריאלין

New member
קניתיו

בדיוק קניתי תספר לא מזמן אבל טרם הספיקותי . . . מבטיח להשתדל לכתוב לך את דעתי עליו האמת שממה ששמעתי הפואנטה לא ברורה אולי צריך לחשוב עליה ? כדי להגיע עד אליה אולי אין פואנטה וסתם כך נהנית מהקריאה ? מהכתיבה שלו ? לה לה לה לה

מה שאני אוהב אצל יהושע קנז

היא הדרך שלו לתאר בני אדם במצבים קשים בלי לגמד אותם ובלי להאדיר אותם. טרם קראתי את "נוף", אבל "התגנבות יחידים", "מומנט מוסיקלי" ו"מחזיר אהבות קודמות" הם סיפורים על אנשים פשוטים במצבים לא פשוטים, בלי איזושהי פואנטה מצלצלת. אהבתי אותם מאד.

ציפי ג

New member
מחזיר אהבות קדומות

הוא ספר שקראתי אותו, וכשגמרתי שאלתי את עצמי, על מה זה היה, מה הנקודה בדיוק? כל כך הרבה מלל, בלי שום דבר. אבל הוא העביר לי חצי יום מהר.

התייחסתי לזה, לא ?

חצי יום? פשי, איזו זריזה את.

.inbal

New member
מחזיר אהבות קודמות היה נסיון

ראשון שלי עם קנז ובסיום בהיתי בספר ושאלתי את עצמי מה זה היה ולמה הייתי צריכה לבזבז על זה זמן. מאוד מאכזב ולא ברור.

מ י ק ה

New member
מסכימה!

שלום, אני חדשה בפורום, אבל ותיקה עפ ספרים ובאמת בספר של קנז לא ממש הבנתי מה הוא רוצה להגיד, היה משהו מיאש בספר ובדמויות והאיפיון דמויות היה טראגי בלי שום תקווה. לא נהנתי וזה הוציא לי את החשק לקרוא ספרים אחרים שלו. לילה טוב מ י ק ה

alton

New member
ואני..

קראתי דווקא את הנובלה השנייה, "נוף עם שלושה עצים", בשביל דו"ח קריאה בבית-ספר. אני מוכרח להגיד שכמוך, ממש לא הבנתי אותה. לא הבנתי כל מיני קשרים מתוחכמים, שכנראה לא עליתי עליהם, או בכלל, לא יודע, סיימתי את הקריאה בתחושה שממש לא הבנתי "מה הלך שם".... אם מישהו קרא את הסיפו, אני אשמח להסברים! :)

אז אני מבינה שכולנו מסכימים על זה

שהסיפורים של יהושע קנז....אממממ....בוא נגיד בעדינות....לא ברורים.... וזה אומנם העביר לי איזה כמה שעות...אבל בואו נגיד שהייתי יכולה להעביר אותן יותר בהנאה....טוב לפחות עכשיו אני אדע לא לקחתיותר ספרים שלו בספריה... לה לה לה לה

חוץ ממני ../images/Emo42.gif

אבל זה בסדר, לא כולם חייבים לאהוב את מה שאני אוהב (רמז דק).

למעלה