נוף..

dikli28

New member
נוף..

שלום, אני מחפשת צימר לזוג באזור הצפון, ומה שחשוב לי חוץ מג'קוזי ויחס נעים זה גם שהוא יהיה מבודד ושיהיה נוף, אבל הרבה נוף ולא שנצטרך לצאת החוצה בשבילו, אלא שנראה אותו דרך החלון...מנסיוני לא קל למצוא אחד כזה, כי כולם אומרים שיש להם נוף וזה לא ממש נכון... אודה לכם אם תמליצו לי על צימרים כאלה.. תודה

בלבי

New member
צימר "סוף הדרך" במצפה מתת !

הכי מבודד והכי נוף שאפשר ! את הנוף השמיימי והאינסופי תוכלי לראות לא רק מבעד לחלונות הצימר, אלא גם ובעיקר מהמרפסת המדהימה. את וחלקת האלוהים ... גם הג'קוזי הענקי יושב על חלונות ענק שמשקיפים על הנוף השמיימי. הצימר מושקע, מאובזר, מפנק, מושלם ! בעלי הצימר פשוט חשבו על הכל ! צימר מהאגדות ! לא יצאנו מהצימר כלל במהלך כל הסוף שבוע, כל כך נהננו ממנו, מהפינוקים ומהנוף. ללא ספק הצימר המושלם ביותר שיצא לי להתארח בו (והתארחתי!) תזמיני בלי להסס בכלל, באחריות.

lavendula

New member
מחזקת את ההמלצה

אם מדובר בסוף שבוע, יהיה קשה להשיג מקום. צריך לשריין הרבה זמן מראש, אבל שווה לחכות לצימר הזה! הנוף עם אחריות! הגישה למצפה גם נוחה, לא פחות חשוב, והמיקום קרוב להרבה אזורי טיול ומסעדות.

בלבי

New member
נכון, אני הזמנתי חצי שנה מראש

לסוף שבוע. היה מאוד שווה וכדאי לחכות לצימר הזה !

aurora0

New member
צימר בישוב נחל נמרוד-בקתות בערפל

מהחלון שלו (שהוא שקוף וענק וממש מהמיטה רואים אותו) רואים את כל ברכת רם. יש שם ג'קוזי , והוא מאד מבודד (החלון צופה למטעים). מה שאנחנו לא אהבנו היה שהישוב מאד מבודד, ושמצאנו בלילה, אחרי שקיבלנו את הצימר, עכביש הולך בג'קוזי. אבל אני מניחה שנגד זה אין מה לעשות... בכל מקרה הנוף ממש מרהיב.

lironli

New member
בקשר לבקתות בערפל

אני מסכימה שהנוף ביישוב מאוד מרשים. בעיקרון לנו לא הייתה בעיה עם זה שהיישוב מבודד, סה"כ ממש ממש קרוב לחרמון, שניה מנווה אטי"ב, ויש מסעדות נחמדות באיזור. לצערי, גם אנחנו מצאנו עכביש במיטה. אמנם אין סיבה להתרגש יותר מידי מעכביש אחד, אבל ברוב הצימרים יש הדברה די יעילה, ואין סיבה שיהיה משהו כזה. בקיץ אולי קשה להימנע לחלוטין מזה, אבל היינו באמצע החורף... בכל אופן, צריך לשים לב איזה מהצימרים שם מקבלים (יש להם כמה), מכיוון שלפחות בזה שאנחנו שהינו בו לא היה נוף בכלל, וכן יש הבדלים גדולים ממה שראיתי באיכות בין הצימרים. כדאי לשאול טוב טוב מה יש ומה אין שם, כדי למנוע אכזבות. סה"כ לא מהצימרים היפים שהיינו בהם, אבל בהחלט עונה לקריטריונים של נוף מרשים ומיקום מאוד מיוחד. למי שלא אכפת לו קצת להיזרק מול הנוף, זה נראה לי מתאים. בעייתי קצת לחובבי פינוקים מושבעים

למעלה