נופחתייייייייי

batl

New member
נופחתייייייייי

היי חבר´ה הייתי היום בסורוקה וניפחו אותי לראשונה הרופא אמר יום יומיים נוזלים ואחר כך כלכלה רכה ובהדרגה לעבור לאוכל קשה יש לכם טיפים? דרך אגב אני אחרי חודש של ניתוח והורדתי 7 ק"ג

gal33

New member
ראשית, בהצלחה. שנית, עקבי בדיוק

אחרי מה שהם אמרו לך. עכשיו, תקשיבי היטב לגוף שלך. תשתי לאט, תאכלי לאט. הכל בקצב איטי ותרגישי איך זה יורד ומה קורה בפנים. לא לאכול לפי העיניים, אלא לפי ההרגשה בפנים. בקיצר, קחי את החיים לרוחב. לבריאות, גל

רוייקו

New member
בת´, תגידי, את מרגישה משהו כשאת

שותה ?? מעניין אותי לדעת איך מגבילה הטבעת השוודית. אשמח אם תספרי, ככה, מדי מדי פעם, מה את אוכלת.. בינתיים את מרגישה איזה עיכוב, לחץ כלשהו או תחושה שהי כשאת שותה ?

batl

New member
רוויקו ...לא שונה מלפני ניפוח

רוויקו אחרי הניפוח פחדתי לשתות בכלל, פשוט לא רציתי להקיא כוס נס קפה ראשונה שתיתי במשך שעתיים לאחר מכן הזמן הצטמצם בלגימות הראשונות חשתי כמו שעומד לי בגרון משהו אחר כך זה השתחרר היום זה רק יום של נוזלים נראה מחר....

RomiVais

New member
אהלן בת אל!! ../images/Emo13.gif

אני אברך אותך גם כאן על הניפוח. מקווה שאת חשה בטוב. תעשי בדיוק מה שהרופא המליץ, ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר!! בינתיים, כל הכבוד על הירידה במשקל. זו רק ההתחלה ועוד הרבה קילוגרמים יצטרפו ל- 7 שכבר ירדו.
ולילה טוב, רומי

batl

New member
רומי- תודה

אנו באמת זקוקים לעידודים תודה לך

buaz

New member
האם אתם ממליצים?

בת 31 מתעניינת לגבי ניתוח אצל ד"ר אביחי. מכירים? ממליצים?

batl

New member
אבינוח ולא אביחי

אולי אבינוח ולא אביחי? אם באבינוח מדובר מומלץ בהחלט!

בת עדן

New member
../images/Emo50.gif בת אל

המשיכי לפי הכללים ותצליחי. ושוב מזל טוב בת עדן.

buaz

New member
ד"ר אבינוח

את צודקת בהחלט. תודה. האם עברת את הניתוח? אני מחפשת נשים שעשו זאת ויכולות לספר לי קצת יותר פרטים ולאו דוקא דרך עיני הרופא. אשמח לעזרה. תודה

batl

New member
ד"ר אבינוח

כן, עברתי את הניתוח אצל ד"ר אבינוח במילה אחת מ ע ו ל ה ! ! ! ממליצה בחום רב! דרך אגב, לא רק אני, כל מי שעבר אצלו מרוצה!!

למעלה