נופל וקם נופל.....טריגר

נופל וקם נופל.....טריגר

כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה אני ינסה לשחזר מרגישה כאילו אני כול הזמן נופלת קמה טיפה ונופלת עוד יותר הייתה לי אתמול שיחה עם הפסיכולוגית והדבר היחידי שהיה בה טוב זה שהיא אמרה שהיא תדבר עם הדיאטנית (אחרי שהדיאטנית אמרה שבוע שעבר שתדבר עם הפסיכולוגית ) ואולי הן יתנו לי לחזור לחדר כושר כול שאר השיחה הייתה נוראית היא שאלה אותי מה אני חושבת לגבי העתיד שלי ואמרתי לה שאני לא רואה עתיד שאין לי עתיד , כשהייתי מסתכלת על העתיד הייתי רואה מוות בגיל 25 ואחר כך מוות בגיל 30 עכשיו אני בת 29.5 עוד חצי שנה אני בת שלושים ואני כבר לא עושה תוכניות לעתיד כי אז אני רואה רק שחור אני לא רואה שום עתיד אצלי רוב הימים אני קמה בבוקר ורק מקווה שהיום יעבור מהר ואני אלך לישון היום הייתה לי שיחה עם הפסיכיאטרית היא אמרה שהיא צריכה לדבר עם הפסיכולוגית שלי ואז הן יחליטו מה לעשות איתי אני מאוד מקווה שהם לא ירצו לאשפז אותי אני ממש לא רוצה את זה מה גם שאני בכלל לא בתת משקל וכבר הייתי בשני אישפוזים ואני לא רוצה עוד אחד ממש ממש לא לא יודעת מה יהיה כול כך עייפה ממלחמה אין סופית שלא נגמרת ורק נהיית יותר קשה ........

לא יודעת מה להגיד

רק לחזק את ידייך ולשלוח לך חיבוק ענק

../images/Emo24.gif לטלטלונת....

שבק"ס: הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם אומרים שהאהבה באה רק מליון לאחד אומרים שאין סיכוי שהשמש עוד תזרח עלי הם אומרים שאפול הם אומרים שאברח,אומרים שאשאר לבד אומרים שאני לא מתאים לחיים כי אין לי רצון לזהב ויהלומים אין לי קלפים נכונים אולי זו החברה שקורסת אם זה לא מקום מתאים למחפשים של הקשת בענן מתעלמים מסימן הזמן והכוכב שלי היכן בני אדם אני קים בין לבין אולי אין לי ערך אבל יש לי נשמה יש לי שיר יש לי תדרך הדרך ארוכה ומפותלת מלפני עמוד של אש מאחורי ענן עשן השארתי עיר מתכת מאחור הולך לאן מקום שבו השמש לא מכוסה בבניינים מעבר להרים אל השדות הירוקים כי יש מקום יותר מתוק מהמקום הזה שבו הזמן יותר ארוך כמה שרק נרצה הגיע רגע זה הרגע בו צריך לחשוב לפרוש כנף לומר שלום לקום ולעזוב אל המקום שבו אני יכול להיות עצמי אחרי 2000 שנות גלות רוצה להיות חופשי מעבר אל האופק שם שרות הציפורים לשם אני אגיע ועד אז אשיר שירים כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה עוד תקח אותי למעלה ולאופק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות הדרך ארוכה ומפותלת כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם

הרבה יותר מתחברת ל...

הרבה יותר מתחברת עכשיו לשיר נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בצרכים שלך מנותק

../images/Emo24.gif אולי אינך יודעת..

ואולי את כן, אולם טלטלונת יקירה, כל מחזור חיינו סב סביב עליות ומורדות, אצל מי מאיתנו הרגישים יותר, החשים יותר, הנשמות הזכות יותר - טלטלות אלה הן מרכז החיים, הן הסבות לא לרצות לקום, או לעתים הכוח הבלתי יאומן לעשות ולשנות. גלגל, גלגל ענק הם חיינו - פעם למעלה - פעם למטה, אלא שיש שאינם סופרים את רגעי העל - ומחכים לנפילה, לחבטה הבאה... ההחלטה היא שלנו - ברגעי הקושי לדעת כי "כשנסגרת דלת - נפתח חלון" וכן, תמיד נפתח חלון. רחמי על אלה, אשר חייהם עוברים לידם מבלי שיחושו דבר, מבלי שיחוו יום חדש - גם אם לא תמיד אור השמש חודר אליהם. השמש שם כל יום תלתל ...
אינך צריכה לחפשה, הביטי בה והאמיני כי מחר הוא יום של "פעם למעלה" כאן כולם אוהבים אותך.

אבל זהו ש..

גם שאני למעלה אני כבר יודעת שתבוא נפילה אני כמאט מחכה לזה כי ברור לי שזה יגיע הנפילות כול פעם יותר קשות ויותר קשה להתרומם

../images/Emo140.gif לימדי, פשוט ...

לימדי את ההפך.. הרגילי את עצמך כמו תינוק בצעדיו הראשונים... התמכי בכל מי שתוכלי ...ובנו, את ההפך - אחרי הלמטה - תמיד יש למעלה..תמיד יש למעלה - גם אם הלמעלה קצר וזמני..הוא תמיד שם, ב ל י א ב ל ! ! ! זו פשוט עובדה.

אז למה

למה כול כך קשה לי להאמין בזה למה אני מצליחה רק להרוס את עצמי למה אני מאושרת רק אם אני יורדת במשקל

אוף לא מצליחה לישון

אני אצל חברה ומאוד כיף לנו ביחד אבל אני מרגישה כמו סהרורית ולא מצליחה לישון מתי הסיוט הזה יגמר

יעל :-)

New member
טלטלונת

אני לא ממש יודעת מה להגיד בשביל לעודד ולעזור. הלוואי והיה לי יותר להציע. אני מקווה שתצליחי להרדם ותקומי ליום חדש עם תחושה יותר טובה. מקווה שתמצאי כוחות מחודשים להתמודד עם הדברים, ולקום מנפילה.

למעלה