נופל נופל

נופל נופל

התבונני פתחי ידייך חכי לי במקום שקבענו .. חכי , הרי אמרתי שיום אחד אתפורר, את לא שוכחת אחרת אני מתרסק עף ......עף לא מוצא את זוג זרועתייך משקיף מלמעלה מקווה שידייך לא עסוקות עם אחר . הרחק מכאן נגעתי בגבול הפחד . עף ...טס אני נוגע היכן שהשמש רותחת ,מנסה מצוא את הקשת . להתמזג עם צבעה לתת ללבי מנוחה . אני לא מוצא את הדרך,הרי בני אנוש חייהם על האדמה . ממשיך לעוף עיניי פקוחות כעוף טורף המחפש את מזונו כדי לשרוד רואה אני מרחוק את זרועתייך הן פתוחות וצבען מדהים... נוחת ברכות לידייך המסורות . נקודות ..נקודות ..נקודות עורך אדמדם ,גופך זמן רב שלא נרדם ענייך עייפות מסרבות להסגר , חכית שאנחת ולא אשבר !? אני יורד ותוכלי שוב לנוח ולאחוז בי חזק . נפרוש ביחד כנף וצא אל הרוח .. הרוח תשאינו מעבר להרים.. מעבר לצער , מעבר לכאב ביחד נוכל להסתתר . שלא יראו כיצד אנו נגמרים -יחד נחייה לנצח צעירים. צעירים לנצח ואנו טהורים ,כה יפים ... גופותינו יתבלו אך אנו עדיין אוהבים ... אהבת נצח שם מעבר להרים , שם את שמנו נחרוט ... שם יצמחו על שמנו פרחים , פרחי אהבה שריחם לעד נשמרים . שיעברו שם בני אנוש ויהנו מריחם יזילו דמעות ... לא דמעות רחמים ... דמעות של אנשים פשוטים שמריחים את `` רוח `` זוג אוהבים ... ריח של אהבת נצח -שלעולם לא יבינו את כוחה ריח של אהבת נצח שרק מעטים יטעמו מקסימה ! להרים ..

קרני

New member
מ ד ה י ם !!!!!!!!!!!

``עוקבת`` אחרייך צבעוני יקר ומתמוגגת מהאהבה שלך אל אהובתך!!! כן ירבו ימי מעופכם אל ההרים כן ירבו ימי מעופכם על ההרים כן ירבו ימיכם... ממני, המוקסמת, קרני @ @ J U

alona..

New member
B-)

מאושרת שהצלחת.. מאושרת על כי תהיה לכולנו כעת הזכות להנות מהכשרון שלך. ו.. מאושרת בכלל :)

הרוח שלך

יש כאלה שאומרים שכל אהבה כרוחה בכאב...אני לא מאמינה בזה יש פחד והתרגשות..אבל ברגע שכאב נכנס לתמונה...זה כבר לא בשבילי..לא בשבילנו... אין למה להתרסק..או לאבד את עצמך...האהבה מוצאים..לא מאבדים, אנשים כמוך..של רוחות, פעימות לב, התזוזות הקלות כשאתה נרדם עליה, ריחות של בוקר שעולים ממנה, טיפטופי שמחה ואושר. אין מה להתרסק בשביל לאבד את זה. אתה רק צריך למצוא את עצמך...ואת הרוח שלך.

רותי ב.

New member
סיפור מקסים

מאחלת לך `נחיתה רכה`, ואהבת נצח, כאן, אצלנו, על האדמה הזו ולא מעבר לאופקים רחוקים .

למעלה