נופר ברוכה הבאה.והוספתי לכם שאלון

נופר ברוכה הבאה.והוספתי לכם שאלון

קבלו שאלון,חמוד,לא להתעצבן לא חושב לענות,רק מי שרוצה!!! מקווה שתהנו הפעם אני אבדוק כול פעם ואשרשר בלי טעויות הפעם, אתה צריך לענות על השאלה כול פעם ולהשלים את המילה החסרה במילים שאכתוב... הרגשת כול כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמךאיך הייתה ההרגשה? מעוצבן בהלם שמח עצוב מאוהב מרוצה הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? השיר האהוב עלייך הלהקה הזמר השחקן הדמות הבנאדם שהכי קרוב אליייך איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה? תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" וה"מסר לחיים" שלך- דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול- מקצוע אהוב בבצפר השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? אם לא,למה? אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..) בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר שיר שנוא? אתה אוהב את החיים שלך? אם לא למה? אם כן למה? ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות? ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! מקווה שנהנתם!!!!!!

שלי

הפעם, אתה צריך לענות על השאלה כול פעם ולהשלים את המילה החסרה במילים שאכתוב...
הרגשת כול כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמך איך הייתה ההרגשה?
מעוצבן אוי הרגשה חראא,זה קרה כשתעצבנתי על אחותי וההורים ביחד
הרגשה מעצבנת ביוווותר!!!
בהלם--אף פעם לא הרגשתי ממש בהלם
שמח-הרגשה מצויננת להיות שמח למה לא?!
עצוב-כשהרגשתי שלא מתייחסים אליי בבצפר,בודדה ממש חרא הרגשה
ז\ההיה היום הכי רע בשנהה
מאוהב--אף פעם לא הרגשתי ממש מאוהבת
--כנ''ל
הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? הצבעים האהובים עליי הם לבן שחר ותכלת אבל לפני איזה חצי שנה הצבעים האהובים עליי היו ורוד סגול ותכלת והיום האישיות שלי שונה וגם הצבעים האהובים אני רואה בשחור צבע מיוחדד השיר האהוב עלייך... הכול של קולדפללי פרי דורס דאון-איר איבוואט יו דאק אנד ראן ועוד אר אי אמ - לוסינג מיי ריליג'ן הרבה של גרין די נירבנה-דה מן או סולד דה ווארד,אבווט א גירל ביטלס-איי פיל פיין,קום טוגבר,דיי אין מיי לייף קויין-צ'מפיונזזז הלהקה-ביטלס רויין נירבנה גרין דיי אר אי אמ זפלין דורס פרי דורס דאון ואהבתי הגדולה קולדפליי הזמר-בוב מרלי,אביב גפן,אהוד בנאי,ברי סחרוף,בובי ג'ו,כריס מרטין השחקןאדם ברודי!!!!!
!!!!!!!ג'ואי ורוס מחברים הדמות- אממ מהשיר שלנו-מיקי מחברים-ג'ואי ורוס משנות ה-70-קלסווו!!!הוא הבסטטטטטטטטטט מטרי היל-ניית'ן ולוק מאו סי(הבבבבססססטטטט!!)--סת כהן!!!!!!!!
אדם ברודי מדהייייםם הבנאדם שהכי קרוב אליייך---אחותי איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה?לא יחס טוב לשיכבה כולם צבועים ומגעילים אבל מהכיתה יש לי הרבה חברים... תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי--ביטחון תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי---ח.סבלנות,פליטות יתרהההה.. תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים--ביטחון!!אי אמ דה בסטטט.. תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים--צביעות..יאקקקק!! משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" אנשים עושים טעויות וצריך ללמוד מזה לקח ולא להתסכל לאחור.. וה"מסר לחיים" שלך-תתחבר למוזיקה למשהו שאתה אוהב משהו שייתן לך השראה ובסופו של דבר תראה כמה זה טובב דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט--טוב תשבו כולם.......חשבתי שרוני סופרסטאר טובה!!!!איייכככס!!! תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול-אני מאמינה שאנשים עשירים חושבים את עצמם בגלל הירוקים שיש להם...............אבל זה לא נותן להם שום עוצמה בעולם שלנו!!וחבל שהמציאות היא שונה אנשים עשירים מקבלים כול מה שהם רוצים ולדעתי זה בושה! מקצוע אהוב בבצפר--אנגלית זה הבסט של השפה! השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? אם לא,למה? הגיע מגפת צביעות לגשר הזיו כולם הצבעו ונמחקו מהרשימה שלי כבר מזמן! אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? כן,אנחנו אחלה בצפר,בצפר קיבוצי עם אחלה חבר''ה ו....אווווופפפס!פתאום כול העירונים הצבועים והמגעילים מפריעים לא בתמונה!!! אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..)כריס מרטין גיא ברימן וויל צ'מפיון וג'ון...פאק שכחתי ת'שם משפחה..להקת קולדפללי בקיצור...
בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר אחותי חבל שאני לא רואה אותה בבוקר!!! שיר שנוא?כמעט הכול של: בקסטריט בויז רוני בריטני מדונה קיילי בלו אתה אוהב את החיים שלך?גן אם לא למה? אם כן למה?אני ילדה קיבוצניקים עם אחלה חברים קיבוצניקית אני בעלת חוש הומור ויש לי אחלה חיים אני עוד שנה עוזבת את הבית..כיתה י'...מה יש לא לאהוב בחיים שלי..אני לא עשירה!!????אתם יודעים את מה זה מעניין לי? ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות?פלורידה או ניו יורק סיטי! ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! "היופי החיצוני הוא לא זה שקובע, אני מאחלת לך שיהיה לך חבר חתיך סופר כוסון שיבגוד בך,למרות שאת חברה מאוד טובה שלי"

ברררר

New member
../images/Emo109.gif

הרגשת כול כך _בהלם__ ולא ידעת איפה לשים את עצמךאיך הייתה ההרגשה?שבא לי להקבר ברצפה? מעוצבן בהלם שמח עצוב מאוהב מרוצה הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? טורקיז, כי זה יפה? השיר האהוב עלייך:כמה שאני אוהב- עברי לידר, FIX YOU נו אתם יודעים של מי. הלהקה:קולדפליי, נובה, היהודים ועוד הזמר:עברי לידר השחקן:צ'אד מייקל מורי הדמות :רנה זולווגר ב"אחות בטי". הא! הבנאדם שהכי קרוב אליייך:אני? איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה?ממוצעת מינוס? תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי:עומדת על שלי? תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי:תוקפנית, אבל עיקרון, אני לא מתעבת כלום בי! תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים:ממממ תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים:צביעות משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" :"לא תצפה, לא תתאכזב" וה"מסר לחיים" שלך-לא תצפה לא תתאכזב פרשתי בשיא!

למעלה