מזה מקומות בילוי? אטרקציות בעיר?
או מועדונים שאתה רוצה לדפוק בהם ת'ראש באיזו מסיבה עד אור הבוקר..? באיימקס יש סרטים. תלת מימדים. במסך של 6 מטר גובה. מהיחידים בעולם. חווייה סבבה. יש איזה 6 סרטים; מקסימום אנימציה, טי רקס, מסתורי האוקיינוס, טירת הרוחות, ספארי פראי והחייזרים באים שמוקרן בשעות היותר מאוחרות. כרטיס עולה 59 שקל אם אני לא טועה והסרט הוא 40 דקות-שעה. המצפה התת ימי הוא, תתפלא, מצפה תת ימי שמציג את השונית האילתית ברוב הדרה (או מה שנשאר ממנה). זה כמו פרק שעשועים גדול שהולכים מדוכן לדוכן ועומדים בתור כדי להיכנס אליו. כל מיני דברים יפים מחוץ למים ובתוכו כשכמובן גולת הכותרת זה המצפה עצמו שלוקח אותך אל מתחת למים לראות ת'חיים שם. מחיר כניסה לשם זה 69 שקל. יש שם גם שיט בספינת זכוכית בשם "קורל" שעושה סיבוב מסביב למצפה ב45 שקל אם אני לא טועה ומזנון וכל הדברים שקשורים לפארק כמו שהזכרתי למעלה. אני חושב שזה בעיקר לילדים. אבל מצד שני, לא היית שם, יכול להיות שזה כן יעניין אותך. עיר המלכים זו אטרקציה חדשה שפתחו. היא יקרה ומחירנ הוא 118 שקל אבל מצד שני זה איזה 4 שעות. יש שם מגוון אטרקציות בתוך המבנה (לא עשיתי אז קצת קשה לי להסביר) אבל יש שם משהו מתחת לאדמה בעומק דיי גבוה. מגלשה (זה ה-דבר במקום) שמסיעה אותך ברחבי המבנה ומוציאה אותך בסוף בתוך ספלאש של מים וקצת אש מסביב. (אגב, זה מצחיק כי כל פעם שעוברים שם שומעים את הילדודס צורחים צרחות גיהינום וזה נראה כיאילו יש שם איזה מעבדת ניסויים סודית.. לא משנה). זה ממוקם מול מלון דן. ואו הוא מופע שיש במלון הרויאל גרדן, הוא בשעה 8 וחצי בערב כל יום פרט ליום ראשון. זה מופע קרקס פחות או יותר עם לוליינים וכאלה. זה עולה 95 שקל לאדם ושמעתי שזה טוב מכל אחד שהיה שם. עדיף לרכוש כרטיסים מבעוד מועד. עכשיו, מה אתה מחפש לעשות? כי כמו שהר הגנב אמר, יש הכל. מטיולי ג'יפים, גמלים וחמורים, דרך סירות מפרש, ספורט ימי (שדי קריר לעשות עכשיו) ועד צלילות שאפשר לעשות בחוף הדרומי שזה מגניב או שחיה עם דולפינים בדולפים ריף.. הכל תלוי במה תכלס אתה רוצה לעשות וכמה אתה מוכן להשקיע כספית. כי כל העסק הזה יקר.