נופש באילת בזמן הגשם...

t h e c a t

New member
נופש באילת בזמן הגשם...

מה קורה? אני וחברה שלי מגיעים מחר (שלישי) עד חמישי בערב לחופשה באילת. לפי כל התחזיות אמור להיות קר ובחלק מהזמן גם גשום, אז כנראה שנהיה בים קצת פחות משחשבנו... רציתי לדעת אם יש לאנשים המלצות לגבי בילויים שמתאימים לקור\גשם? אני מנסה לקבל רעיונות כבר עכשיו, כדי לא להתקע שם בחוסר מעש... (תמיד יש את הג'קוזי במלון, אבל זה ממצה את עצמו מתישהו
) תודה לכל המגיבים! דוד.

harhanegev

New member
אין צורך להתרגש !

ראשית, בכלל לא בטוח שהגשם יגיע לאילת. שנית, אם אתה לא מפחד ממים קרירים, ואם הם לא גורמים לך לאי-נוחות, גם הים הוא אופציה סבירה בהחלט. להזכירך, הים לא מתייבש בחורף ולא מתייבש בלילה. כל האנשים שאומרים ש"בלילה אין ים" / "בחורף אין ים" לא ממש מדייקים. המים בים בחורף זה לא המים של אגמי רוסיה ואוקראינה החצי קפואים (ואפילו באגמים האלה יש מי ששוחים בחורף). יש ויש ים, יש הרים לטייל בהם (כשמטפסים אף פעם לא קר. אפילו בחרמון המושלג), יש איימקס, יש מצפה תת-ימי, יש מסעדות, יש את כל שאר מקומות הבילוי שבוודאי ידאגו לחימום בשעות הקרות. אל דאגה.

t h e c a t

New member
תודה עך התגובה

תוכל לפרט על "שאר מקומות הבילוי"? האמת זו שאלה שרלוונטית בקור או בחום... (אני הייתי באילת פעם אחת לפני המון זמן, והיא אף פעם לא). מה יש באיימקס? מה המחירים במצפה התת ימי, ומה יש שם? תודה רבה לעונים, דוד.

Shpritz

New member
מזה מקומות בילוי? אטרקציות בעיר?

או מועדונים שאתה רוצה לדפוק בהם ת'ראש באיזו מסיבה עד אור הבוקר..? באיימקס יש סרטים. תלת מימדים. במסך של 6 מטר גובה. מהיחידים בעולם. חווייה סבבה. יש איזה 6 סרטים; מקסימום אנימציה, טי רקס, מסתורי האוקיינוס, טירת הרוחות, ספארי פראי והחייזרים באים שמוקרן בשעות היותר מאוחרות. כרטיס עולה 59 שקל אם אני לא טועה והסרט הוא 40 דקות-שעה. המצפה התת ימי הוא, תתפלא, מצפה תת ימי שמציג את השונית האילתית ברוב הדרה (או מה שנשאר ממנה). זה כמו פרק שעשועים גדול שהולכים מדוכן לדוכן ועומדים בתור כדי להיכנס אליו. כל מיני דברים יפים מחוץ למים ובתוכו כשכמובן גולת הכותרת זה המצפה עצמו שלוקח אותך אל מתחת למים לראות ת'חיים שם. מחיר כניסה לשם זה 69 שקל. יש שם גם שיט בספינת זכוכית בשם "קורל" שעושה סיבוב מסביב למצפה ב45 שקל אם אני לא טועה ומזנון וכל הדברים שקשורים לפארק כמו שהזכרתי למעלה. אני חושב שזה בעיקר לילדים. אבל מצד שני, לא היית שם, יכול להיות שזה כן יעניין אותך. עיר המלכים זו אטרקציה חדשה שפתחו. היא יקרה ומחירנ הוא 118 שקל אבל מצד שני זה איזה 4 שעות. יש שם מגוון אטרקציות בתוך המבנה (לא עשיתי אז קצת קשה לי להסביר) אבל יש שם משהו מתחת לאדמה בעומק דיי גבוה. מגלשה (זה ה-דבר במקום) שמסיעה אותך ברחבי המבנה ומוציאה אותך בסוף בתוך ספלאש של מים וקצת אש מסביב. (אגב, זה מצחיק כי כל פעם שעוברים שם שומעים את הילדודס צורחים צרחות גיהינום וזה נראה כיאילו יש שם איזה מעבדת ניסויים סודית.. לא משנה). זה ממוקם מול מלון דן. ואו הוא מופע שיש במלון הרויאל גרדן, הוא בשעה 8 וחצי בערב כל יום פרט ליום ראשון. זה מופע קרקס פחות או יותר עם לוליינים וכאלה. זה עולה 95 שקל לאדם ושמעתי שזה טוב מכל אחד שהיה שם. עדיף לרכוש כרטיסים מבעוד מועד. עכשיו, מה אתה מחפש לעשות? כי כמו שהר הגנב אמר, יש הכל. מטיולי ג'יפים, גמלים וחמורים, דרך סירות מפרש, ספורט ימי (שדי קריר לעשות עכשיו) ועד צלילות שאפשר לעשות בחוף הדרומי שזה מגניב או שחיה עם דולפינים בדולפים ריף.. הכל תלוי במה תכלס אתה רוצה לעשות וכמה אתה מוכן להשקיע כספית. כי כל העסק הזה יקר.

MasterD_iL

New member
פשש הפתעת אותי עם הידע

למה אתה לא לוקח אותי למקומות כאלה?!

Shpritz

New member
חח.. שמע, אני דיי עובד בזה ככה ש..

למה אני לא לקוח אותך? הלו, אתה זה שמרוויח פה שכר של איזה אוליגרך..

harhanegev

New member
אל דאגה, הוא יהיה נדיב,

תפתח את "סטייקסס" כבר, די עם דיבורים (כמובן עם הכשר של רב בלאדי), והוא יבוא להעשיר אותך אפילו שהטיסה יקרה ויוצאת מהצפון.

harhanegev

New member
הרבה מידע נכון, ואעיר הערה קטנה:

כתבת כי "כל העסק הזה יקר": חשוב לזכור שלטייל בהרים זה לגמרי בחינם (אני מדבר על לטייל, לא על להיות בתוך כלי רכב שמטייל במקומך). מפה לא צריך לקנות, אפשר לשאול ממני את המפה שלי. בונוס חינם למטיילים: אפשר לעבור דרכי להצטייד במי שתיה לדרך, ואחרי הטיול לקבל אצלי סעודה כיד המלך. כמובן לתאם מראש כדי לוודא שז אפשרי באותו יום. אפשר גם להשאיר אצלי דברים שלא נחוצים להרים, ולקחת בדרך חזרה. אני גר 500 מטר מההרים.

Shpritz

New member
אבל אני לא דיברתי על לטייל

אלא על אטרקציות. אטצרקיות עולות הרבה.

matan sh

New member
נראה לי שזה קצת

עצוב שאני לא מצליח להבין שאין אינטרסים שעומדים מאחורי הבחור (הר הנגב). בכלל, המשפט "אילת- העיר בעלת המעלות הרבות" מצחיק אותי כל פעם מחדש, ובהתחלה הייתי בטוח שהר הנגב הוא פשוט בנאדם ציני. מאוד. (שומדבר אישי יאיר, כן? מגיעה לך המון הערכה) שבת שלום

harhanegev

New member
יש אינטרס:

האינטרס לעזור לכמה שיותר בני אדם. אגב, תודה על ההתנצלויות, אבל לא ראיתי בדברם שכתבת שום דבר פוגעני או מעליב כלפי.

למעלה