נופש באילת

b a z a z

New member
נופש באילת

אנחנו נוסעים בעוד שבועיים לאילת לסופ"ש ,2 זוגות בני כ-30 . צריכה עצות לבילוי קליל ליום חמישי בערב ,המלצה על מסעדות טובות. יום שישי כנראה נלך ל"מאנקיס" (מן הסתם...),אבל אין לנו רעיונות מה לעשות בשבת. אשמח להמלצות וטיפים,כמו שציינתי אנחנו בני 30...אז לא מקומות לילדים... תודה

intertemp

New member
UNPLAGD!!!

סתם, אל תתקרבו לשם בכלל!!! יש את "פארק אווניו" בפארק אופירה (פאב מסעדה), מ-23:00 מכניסים רק מגיל 23 או 25 (לא זוכר בדיוק).

harhanegev

New member
../images/Emo45.gif גם מבחינת הכשרות,

כשר למהדרין. במסעדת "סטקסס" מעולם לא הגישו מאכל שאינו כשר למהדרין, ברוך ה'.

harhanegev

New member
אני שמעתי על הכוונות,

אבל כל עוד המסעדה לא קיימת לא הוגשה שם אף מנה, ולכן גם לא הוגשה שם אף מנה שהיא לא כשרה למהדרין

Shpritz

New member
יקר זה יחסי..

רוב המסעדות באילת דיי יקרות. אם אתם תאכלו בצהריים, תוכלו להנות מארוחה עסקית במחיר סביר. בלילה העניין קצת מתייקר. מסעדות בשריות: ראנץ' האוס, באפלו, אל גאוצ'ו, סנטה פה, בראסרי. מסעדות דגים: פאגו פאגו, המפלט האחרון, בוסטון פיש אנד גריל (שמתאימה לשתי הקטגוריות), ממלכת הדניס. סושי: יקימונו, יושידו, ג'ינג'ר.

אחת המסעדות השנואות עלי

למרות שהרבה מתווכחים איתי. אני אוהב בשר, אבל זה לא אומר שאני אוהב חתיכות גומי שרופות בצלחת בלי שום תוספת. אני גם לא אוהב את המלצרים שם שמנסים להיות הסחבקים שלך, תגישו את האוכל ואל תתערבו בכל שיחה בשולחן. אכלתי שם 4-5 פעמים, וכל פעם אותם הדברים הציקו לי

Shpritz

New member
יקר.

118 שקל בלי שתיה ומנה אחרונה. נחמד, טעים ומלא אווירה. אבל יקר. לדעתי העסקה הכי טובה בעיר זה באל גאוצ'ו - מנה ראשונה או אחרונה + עיקרית במחיר של העיקרית. וטעים שם בטירוף אם אתם בקטע של בשרים.

b a z a z

New member
תודה על התגובות

עזרתם לי לצמצם קצת את האופציות (יש הרבה...),אשמח לעוד המלצות למסעדות שאתם מכירים ומאיזה להתרחק. ועוד שאלה: איפה אפשר לאכול ארוחת בוקר זולה?

harhanegev

New member
מלון עציון ב-30 שקל

אם זה עוד לא השתנה (כדאי לברר טלפונית). אחלא של אוכל, המחיר של אותו אוכל בדיוק במכולת יותר יקר מהמחיר של הארוחה במלון. ממש משתלם. מלון עציון נמצא במרכז העיר, בשדרות התמרים קצת מעל שדה התעופה.

למעלה