נופש בדן פנורמה אילת

מצודה

New member
נופש בדן פנורמה אילת

שלום לכולם! הייתי רוצה להתייעץ עם כרישים ותיקים בתחום הנופש.. יש נופש נחמד בדן פנורמה אילת לחברי מועדון של דן הכולל עיסויים בספא לשני בני הזוג, חלוקים, קרמים, שוקולדים ויין. נשמע לי ממש נחמד והמחיר גם לא בשמיים. מה אתם אומרים?

מצודה

New member
לא זוכרת בדיוק את המחיר..

כמו שציינתי החבילה לחברי אידן. כך שלפני ההזמנה כדאי להירשם כחבר מועדון.. תהליך פשוט למדי דרך האתר של הרשת והכי חשוב לא מחייב.. אם אני זוכרת נכון המחיר קצת פחות מ - 1200 ש"ח לסופ"ש לזוג. בכל מקרה כדאי לברר באתר שלהם. אני מצרפת את הקישור: http://www.danhotels.co.il/heb/

אישית אני מעדיפה מלונות אחרים...

כמו למשל המלך שלמה, שרתון מוריה, הולידיי קראון פלאז'ה שלטעמי איכותיים יותר. התרשמתי מדן פנורמה שהוא מלון דיי סתמי בלי איזה יתרון בולט או ייחודיות ניראת לעין... כשהייתי שם,האוכל היה סביר אך לא מעבר,השרות לקה בחסר, הרעש של נחיתות המטוסים הפריע לי מהבריכה... לדעתי שווה לך לבדוק מה מציעים במלונות כמו אלו שציינתי.

מצודה

New member
קצת מסתייגת מיישרוטל..

האמת כמה שזה ישמע מפתיע אני קצת מסתייגת ממלונות יישרוטל בגלל המדניות הנוקשה שהם נוהגים כלפי האורחים שלהם.. כל עוד הכל בסדר הנופש הולך נפלא אך כאשר מעוררות הבעיות יש להם קצת קושי במענה עקב הכללים הנוקשים שהחברה מציבה להם. משום מה נוצר לי הרושם כי מלונות דן שרותיים יותר ואנושיים יותר. בשבילי פחות פאר יותר נחת עושה לי את החופשה. בייחוד כשאתה חבר מועדון הם כבר יודעים מה אתה רוצה מראש בלי בלאגן ומה לעשות.. זה הדברים הקטנים שעושים לי את זה.

bee906

New member
מצטרף להסתייגות שלך

ישרוטל היא הרשת היחידה שתוציא אותך בשבת ב 1000 בבוקר בניגוד לרשתות : הולידיי אין , פתאל ושרתון להם צלונות לא פחות טובים

למעלה