נופש בצפון. המלצות בבקשה

נופש בצפון. המלצות בבקשה

עודד ואני רוצים לנסוע לצפון הלא כל כך רחוק, נגיד ראש פינה. לשני לילות. שני ושלישי הבא. אין לי מושג איפה לחפש, לא מצליחה באינטרנט להבין מה רוצים ממני. אני רוצה בריכה קטנה שגם אושרי יהנה. לא מקום שעושים סיבובים במדרחוב ובחנויות לקניות. אולי אפילו עם מסלולי הליכה נחמדים כטיול ונשכיר מנשא גב. יש רעיונות. אני מיואשת מחיפושים

hanash

New member
חסר...?../images/Emo12.gif הנה כמה המלצות

הינה כמה המלצות (חלקן קצת יקרות..אבל אחת אחת מומלצות): 1. נופש הסעודה האחרונה - צימר אמירים04-6989788 , מחיר לזוג ללילה בסופ"ש: 600 - 800 שקל 2. (מומלץ ממידע מיד ראשונה) ויטראז' - צימר בית הלל04-6950893, 053-717021 , מחיר לזוג ללילה בסופ"ש: 600 - 800 שקל 3. חשיפה לצפון - צימר כרם בן זמרה04-6987293, 051-221497 , מחיר לזוג ללילה בסופ"ש: 600 - 800 שקל 4. שומר - צימר חד נס04-6922124, 053-740575 , מחיר לזוג ללילה בסופ"ש: 400 - 600 שקל 5. סוג צימר כתובת רמות, משק 48 טלפון 04-6735618, 057-454347 מספר יחידות אירוח 7 מחיר לזוג ללילה בסוף שבוע 400 - 600 שקל ארוחת בוקר לא כלולה במחיר זהו, צאו סעו ותהנו (ספרו איך היה) ואזהרה לסיום זה ממש יוצא ערב סוכות, בטח יש עומס ומלא הזמנות אז מהרו להזמין להתראות שלומטי וחנה

אודונים

New member
לכי לכל מנוע חיפוש

ותכתבי את המילה צימר מיד תקבלי אתרים של מאגרי מידע על צימרים אחרי שתבחרו מה מתאים לכם אתם מוזמנים להתקשר אלי לקבל טיפים על טיולים באיזור הצימר ובדרך אליו (פעם הייתי מדריכת טיולים) יום טוב שחר נ.ב. אני מנסה להוסיף כמה דוגמאות של אתרים מקווה שאני עושה נכון

תודה רבה. אתקשר בטוח ../images/Emo13.gif

התחלתי סוף סוף לחפש ונראה לי שבאמת נהיה באיזור ראש פינה...

אם תחליטו

לנפוש באיזור ההר - יש לנו מנשא מצויין. אני אתן אשכיר לכם אותו-במחיר מבצע, במיוחד לרגל החג ואין כפל מבצעים...

עכשיו ההתלבטות היא

אליפלט, אמירים, עמיעד, נוף כינרת. אני אעשה טלפונים מחר. יש "דילים" נחמדים של 300 ש"ח ללילה. ונראה לי שנגור יום אחד במושם אמירים. I WISH

המטפלת של

נטע מאמירים. והיא מ-ק-ס-י-מ-ה. אם תירצו מנשא אני יכולה לשלוח לכם אתה וגם תוכלו דרכה להחזיר לי אותו.

תודה רבה לכולם. ../images/Emo140.gif

שחר, רשמתי את מספרך לפניי. אנחנו נחפש מסלולים עם העגלה או משהו קצרצר. אומרים שיהיה חם. אורנית, תודה על רעיון המנשא. קצת ירדנו מטיולים ארוכים, בגלל עצלות וחום. טוב לדעת שיש לך קשרים ב"אמירים", למקרה שארצה להשאר שם לתמיד.
אכתוב ביום רביעי. ימים טובים ולילות רגועים. עידית

אודונים

New member
מול אמירים

ישנו מושב שפר בתוך המושב פנימה יש נביעת מים (מעיין) שזורמת יפה בחורף וגם עכשיו יש מה לחפש שם,הליכה נחמדה במורד הנחל עד הכביש על יד הכניסה לקיבוץ פרוד. תהנו שחר

למעלה