נופש לאשה יחידה -

שאלה מצויינת.....

אבל אם מתכוונים ברצינות לעזרה, יש לתת פרמטרים כמו איזה סוג של מלון, העדפה לאילו ארצות, טיולים לאן, דיל או טיסה לחוד ומלון לחוד.
האם כבר היית בארץ מסויימת

וכמובן שאת השאלה המפורטת מומלץ לשאול בפורום טיולים לאירופה.....

הכוונה לא למידע תיירותי, אלא למסגרת שמתאימה לאשה הנוסעת לבד

בגיל מתקדם... אם יש רעיונות, אשמח לשמוע. אין לי התמצאות מספיק טובה על מנת לנסוע בצורה עצמאית, ובטיול מאורגן אני לא מעוניינת, אלא בנופש בלבד. חבילות נופש מיועדות לנוסע עצמאי.

יוליקה

Member
מנהל
נסיעה לבד ולא בטיול מאורגן??

עם מי תדברי? עם מי תחליפי חוויות, שאלות וכד'
וכמובן תלוי מה את אוהבת...
חוף ים בטן גב, נופים, ערים גדולות, תיאטרון, אופרה, קונצרט?

הכוונה לנופש בלבד, ואני מעדיפה הרים...

אבל כל החבילות כוללות טיסה + מלון, לפעמים גם הסעה, וזהו. צריך להסתדר לבד.

י מ י ת 2

New member
את צריכה לחפור בין הערוצים השונים

ולבדוק את החבילות ואת ההצעות. מה שאת מבקשת זה די קשה.
או שאת יודעת איך להסתדר לבד במקום זר ואז אין בעיה מלון וטיסה ואת מסודרת . אולי תנסי להתקשר עם מדריך פרטי יש כאלה. או עם רשת של בתי מלון ולהתיעץ אתם.
אני לא הייתי יוצאת לבד כי אני לא יודעת להתמצא בעצמי גם חשוב לדעת שפה.
אולי פשוט תסעי לאילת או לים המלח שם את יכולה בחפשיות לעשות בטן גב כמה שאת רוצה.
אגב, עכשיו נזכרתי יש במזרח אירופה מקומות זולים ומתאימים. תנסי לבדוק במקומות מרפא.

מינהר

New member
שושנה, בכל נופשון מגיעים מדריכים ומציעים

טיולים במקום. ובעברית. הכוונה לנופשונים שיוצאים מהארץ.

שושנה, יש באתר מוטקה נופש לאנשים בגיל השלישי,

את ממש לא צריכה לחפור, כמו כן יש בקלב חמישים גם נופשים וטיולים לגילך, את יכולה לקחת
לך מקום נופש ומשם מידי פעם להגיח לטיול שיוצא מהמלון וחוזר בערב למלון.

תנסי לחפש פה.

הצטרף לקהילה
הזמנת חברים
[קבוצת מטיילים ביחד - במוטק'ה לגילאי 50 פלוס]
אוהבים לטייל? הגעתם למקום הנכון! בקהילת 'מטיילים ביחד' תוכל לשתף מסלולי טיול ורעיונות לטיולים, תוכלו לתת ולקבל עצות שימושיות לטיולים בארץ ובחו"ל, לחפש פרטנרים לטיול, לשתף בחוויות מטיולים ולהעלות המלצות ותמונות.

מחפשים שותפ/ה לטיול? היכנסו ישירות ללוח המודעות
http://www.motke.co.il/index.php?idr=11&order=edit&pro=null&theme=Trip

בהנהלת מיכל קנדל - מדריכת טיולים בארץ, מתמחה בנושאי טבע, התיישבות וזמר עברי, מתמחה בהדרכה לאוכלוסיות מגוונות כגון גמלאים ונשים. לאתר אינטרנט - לחצו

בהצלחה בבחירה שלך שושנה

לאשה המחפשת טיול

אני בתפוז (פורום תשבצים), ואף פעם לא הגבתי בפורום זה.
אולי תחשבי על עיר כמו זלצבורג, תוכלי ליהנות מהעיר וגם לקחת סיורים יומיים לאיזורי נוף מדהימים בסביבה. בטח יש שם גם אירועי מוזיקה

תודה. הייתי בזלצבורג -

- לא לבד. פעם נסענו לשוייץ, והתקשינו למצוא את היציאה למוניות משדה התעופה בציריך (שני שלומיאלים, מה לעשות) - ועכשיו רק אחת... בכל אופן, עכשיו אני מעוניינת במקום הררי ושקט. ייתכן שאיעזר במדריך פרטי רק כדי להגיע ליעד.

טיול לאשה

אנחנו בני 70 והיינו בפראג לפני חודשיים ( פעם שלישית) (ובטח גם את היית), ודרך 'למטייל' מצאתי אתר שהזמנו דרכם הסעה מהשדה ובחזרה והם שולחים את הנהג עם שמנו והוא חיכה לנו עם שלט וראינו מראש תמונה איך ייראה השלט.
בנוסף היינו בקשר אי-מיילים עם הקונסיירג' של המלון והיא נתנה לנו מקומות לבילוי בערב ומסעדה מומלצת ולכל מקום הזמינה לנו מראש הסעה וכרטיסים וכו'.
מלונות באירופה מתמחים בכך.

arye9

New member
חשבת על חופשת ספא?

היתי כמה פעמים שבועיים בסלובקיה ועוד כמה
פעמים ברומניה במרחצות פליקס.
הנאה נחמדה ובסלובקיה בירה טובה

למעלה