נופש משפחתי איכותי במחיר סביר, אפשרי?

נופש משפחתי איכותי במחיר סביר, אפשרי?

צהריים טובים.

מחפשת מקום עם ארוחת בוקר (ועדיפות לארוחת ערב), לזוג פלוס ארבעה ילדים (אחת מעל 12), בצפון, לארבעה לילות מה-21 באוגוסט. ניסינו שנה שעברה אכסניות ובתי ספר שדה, המחיר יותר שפוי, אבל...האם אפשרי למצוא נופש למשפחה באכסניה/קיבוץ במחיר סביר? נשמח מאוד להמלצות!! כמובן שבשבוע הזה הרבה מהמקומות הטובים כבר תפוסים, לפחות המוכרים שבהם. (נופי הבשן, כרי דשא, גינוסר ווילאג' - אני לא יודעת מה המחירים).

אשמח גם להמלצות על מלון ארזים במטולה (לא מצליחה להשיג טלפונית. האם נסגר?) או על אכסניה למשפחות בכפר בלום.

המון תודה מראש על כל עזרה!!

יום נפלא

להלן כמה טיפים מנסיוני

השנה מה-15 לאוגוסט ועד ה-26 לאוגוסט הולך להיות הביקוש הכי גבוה של השנה,מכיוון שתשעה באה יוצא ב-14 לאוגוסט,ומה-15 מתחילים להגיע אוכלוסיות שלא יכולים להגיע לפני ה-14 לאוגוסט,לכן מי שמצפה למחירים נמוכים לא ימצא לדעתי (נמוכים מ-500 ש"ח ומטה לזוג)אני ממליץ לכל מי שיכול לצאת לפני ה-15 לאוגוסט להזמין ולדעתי המחיר יהיה קצת יותר זול,כל אלה שמחפשים לילה אחד אני ממליץ להתקשר סמוך לתאריך שהם רוצים,ואם יהיה להם מזל,יווצר מצב שמישהו הזמין ראשון שני ואחר הזמין רביעי חמישי שישי,ואז יום שלישי יהיה פנוי..אם התקשרתם להמון בעלי צימרים ושמעתם את המילים,אני מלא,או אין מקום,הרבה פעמים אני ממליץ להיכנס לאתרי הצימרים הרבים שיש,יש שם מקום שאפשר להשאיר הודעה לבעלי הצימרים שמפרסמים באותו אתר,ובכל יום אנחנו מקבלים למייל בקשות גולשים עם התאריך המבוקש ועם הרצונות המיוחדים של כל מבקש (מספר הלילות,כמות הצימרים המבוקשים,מס' האנשים בכל צימר,ישוב דתי,בריכת שחיה,ובעצם כל מה שאתם צריכים,מי שעונה על הצרכים ויש לו מקום יחזור אליכם במייל או בטלפון אם השארתם,במייל התשובה תהיה עם קישור לאתר של המציע.

למעלה