נופש קל מהמקום

זיו מ

New member
נופש קל מהמקום

אנשים אנשות ושאר מרעין בישין. האמת היא שלקח לי זמן מה לחשוב (טוב נו לא אסחף החשיבה היא פעולה מורכבת מדי עבורי) אבל לתהות אם יש טעם לכתוב משהו בכלל. אבל, החלטתי, דווקא בגלל שאני מכיר כמה וכמה מהכותבים פה, לאמר את דעתי (שאיננה קובעת דבר). הפורום כפי שהוא נראה כיום, אינו בדיוק מלבב לעין, וזו התנסחות עדינה בראיה הסוביקטיבית שלי. בתחילה סברתי שזכותו של כל איש לאמר את דעתו בכל דרך ושפה שהוא בוחר או בכל דרך או שפה שמאפשרים לו כישוריו. אבל לרגע שכחתי שבעצם המקום הזה הוא במה ציבורית הפתוחה לכל עין צופיה. מכאן. שחייבת להיות צנזורה עצמית- ואין. נראה לי שכמה אנשים שכחו שמילים מסוגלות לפגוע. ושלא תמיד תגובה היא התגובה הנכונה. את הזכות להעביר ביקורת פומבית כאן על דברי איש זה או אחר כאן - לא נראה לי שרכשתי, אבל הזכות לקחת מהמקום הזה חופשת קיץ שאיננה מוגבלת בזמן, נתונה לי ללא ספק. צור... עצתי לך.. למען המשך קיום הפורום. מדי פעם, למרות הצער, תפעיל שיקול דעת ואת מספרי הצנזור (כן, תחטוף בגלל זה על הראש וגם יגיע לך אבל הפורום ימשיך להתקיים
) ואתם מחודדי הלשון ויכולת הניסוח... נסו לנהל קרבות במקום אחד. הרעיון פה הוא לדבר על תעופה. לא לעסוק בקביעות והערכות כאלו ואחרות על אופיו תפקודו ורמתו של איש זה או אחר. יאללה אני והשם הבדוי והאמתי שלי התחפפתי. וטוסו בזהירות!

למעלה