נופש של אלו"טבע וטפסים...האמנם?

רינת1200

New member
נופש של אלו"טבע וטפסים...האמנם?

השארתי פרטים כדי להירשם לנופש של אלו"טבע. אנחנו עוד לא סגורים על זה, אבל שיחזרו אליי קודם ואז גם אשאל כמה שאלות שיש לי...
בכל אופן - מוכר לכם העניין הזה שהעובדת הסוציאלית של העירייה מחתימה את ההורים על טופס שכולו חיטוט במצב הכלכלי של המשפחה? משכורות, רכוש....ממש לפרט הכל...
אנחנו באים לנופש שמתאים לילדים על הספקטרום כי הם על הספקטרום.
לא כי זה מסובסד ועושים לנו טובה.
לא חוצפה?

TikvaBonneh

New member
הרווחה משלמת על הילד באלוטבע

אני חושבת שהכוונה שלהם טובה, רוצים שנמלא את הטופס כדי לבדוק אולי יש מצוקה כלכלית ולתת עזרה. בארצות הברית מלאנו למס הכנסה כל שנה טפסים עם ההכנסות שלנו אפילו מהדירה שהשכרנו בישראל, כך שהתרגלנו.
אם את ממש לא מוכנה למלא את הטופס אז תגידי לאלוטבע שהילד לא מוכר ברווחה ושאתם משלמים עליו. אני תמיד העדפתי למלא את הטופס פעם בשנה ולקבל את הכסף כל השנה. אני מקבלת כסף לקייטנות, נופשונים, וקבוצה של כישורים חברתיים. לא גורם לי להרגיש שעושים לי טובה. זו זכותנו לפי החוק.

TikvaBonneh

New member
יש לנו בהוד השרון

אני מניחה שיש בעוד מקומות. זו קבוצה שהם נפגשים אחר הצהריים פעמיים בשבוע לשעתיים כל פעם, יש אנשי מקצוע שמנהלים את הקבוצה ויש חונכים מטעם הרווחה שמוצמדים אל הילדים. עובדים על הנושא של השתלבות בקבוצת ילדים. חוגגים יחד ימי הולדת, יש חוגים ומשחקים ביחד יש לי בן שהולך כבר שש שנים לקבוצה. זה במקום הזכאות לחונך אישי שבא הבייתה. התשלום מדורג לפי ההכנסה

עם תיקון קטן - האם בודקים אולי אתם בסדר ואפשר לחתוך סיבסוד

היה לי סיבסוד של חונך ו"לקחו" כי המשכורת שלי גבוהה מדי (ולא שהיא ממש גבוהה, היא סבירה...)

TikvaBonneh

New member
זה משתנה תלוי בגודל התקציב שלהם

אפשר לקבל או סיבסוד לחונך או לקבוצת כישורים חברתיים, אז אנחנו לא מקבלים חונך

SMADAR55

New member
הרווחה תמיד מחתימים על הטפסים המעצבנים האלו.

אחת לשנה כשאני מבקשת את הסבסוד שמגיע לילד עבור קייטנה הם דורשים שאמלא את הטופס.
הסבסוד הזה מגיע בלי קשר לגובה ההכנסה שלי.

רינת1200

New member
זה בדיוק מה שאני טוענת.

אגב, לא ביקשו ממני תלושי שכר או מסמכים שיאמתו את הנתונים (האמיתיים) שכתבתי...אז מה זה שווה?

SMADAR55

New member
אכן לא ברור. הורה זכאי לסבסוד קייטנה ללא תלות בגובה הכנסה.

זה אכן מרגיש כמו סתם חטטנות.

TikvaBonneh

New member
אני גם ממלאת אחת לשנה

הסיבסוד לקייטנה לא תלוי הכנסה אבל לקבוצת כישורים חברתיים כן

למעלה