אתם מפליצים פצצות תאורה מחור הת... שלכם?אחרי שהשיירה של נתניהו עוברת היה המארבו טוען שזה נסיון לרצח ולוין היא טוען שזאת הוכחה שצריך את ההפיכה המשטרית.
לא מפליא ששמאלני רדיקלי משווה נוד להשלכת פצצות תאורה על מעון ראש הממשלה.אחרי שהשיירה של נתניהו עוברת היה המארבו טוען שזה נסיון לרצח ולוין היא טוען שזאת הוכחה שצריך את ההפיכה המשטרית.
לא מפליא שביביסט עלוב רואה בזיקוק באיזור של מקום שנתניהו לא מגיע אליו כבר שבועות ניסיון לרצח.לא מפליא ששמאלני רדיקלי משווה נוד להשלכת פצצות תאורה על מעון ראש הממשלה.
אז אתה מסכים שאני אשלח זיקוק כזה לבית שלך בהעדרך?לא מפליא שביביסט עלוב רואה בזיקוק באיזור של מקום שנתניהו לא מגיע אליו כבר שבועות ניסיון לרצח.
אני לא אראה במעשה הזה נסיון לרצוח אותי.אז אתה מסכים שאני אשלח זיקוק כזה לבית שלך בהעדרך?
אני בטוח שתרוץ למשטרה לבכות שם שמאיימים על חייךאני לא אראה במעשה הזה נסיון לרצוח אותי.
אתה בטוח שיש אלוהים . זה לא מעיד על תפיסת המציאות שלך.אני בטוח שתרוץ למשטרה לבכות שם שמאיימים על חייך
ברור,פצצת תאורה זה בכלל לא ניסיון לרצח.אחרי שהשיירה של נתניהו עוברת היה המארבו טוען שזה נסיון לרצח ולוין היא טוען שזאת הוכחה שצריך את ההפיכה המשטרית.
הזויים כמוך צריכים להיות במוסד פסיכיאטרי סגור, לטובתך האישית וטובת הסובבים אותך.ברור,פצצת תאורה זה בכלל לא ניסיון לרצח.
אף על פי שזה התוכנית,להראות שיותר ויותר מנסים לחסל אותו בשביל ללכד כמה שיותר טיפשים מאחוריו.
והוא בכלל לא בבית מגוחך.
מבחינת היגיון נטו זה מחאה.
החדר לידך פנוי, אז אז אתה מזמן שכנים?הזויים כמוך צריכים להיות במוסד פסיכיאטרי סגור, לטובתך האישית וטובת הסובבים אותך.
סתם להשכלה כללית, פצצות תאורה זאת השיטה של המחבלים העניים כבר כמה שנים. מחבלים שלא מצליחים לשים את ידם על נשק משמעותי יותר משתמשים בשיטה זו. בישראל (מוכר בין השאר מירושלים) ובכלל. המחבלים שירו פצצות תאורה לעבר בית משפחת נתניהו (ואגב כך סיכנו לפחות את אחד המאבטחים במקום) הם מחבלים לכל דבר ועניין ככל שירו בכינון ישיר ומן הראוי להתייחס אליהם ככאלה.ברור,פצצת תאורה זה בכלל לא ניסיון לרצח.
אף על פי שזה התוכנית,להראות שיותר ויותר מנסים לחסל אותו בשביל ללכד כמה שיותר טיפשים מאחוריו.
והוא בכלל לא בבית מגוחך.
מבחינת היגיון נטו זה מחאה.
לא פצצות תאורה אלא זיקוקים.סתם להשכלה כללית, פצצות תאורה זאת השיטה של המחבלים העניים כבר כמה שנים. מחבלים שלא מצליחים לשים את ידם על נשק משמעותי יותר משתמשים בשיטה זו. בישראל (מוכר בין השאר מירושלים) ובכלל. המחבלים שירו פצצות תאורה לעבר בית משפחת נתניהו (ואגב כך סיכנו לפחות את אחד המאבטחים במקום) הם מחבלים לכל דבר ועניין ככל שירו בכינון ישיר ומן הראוי להתייחס אליהם ככאלה.
לא,סה"כ מחאה נלהבת מידי.הם מחבלים לכל דבר ועניין ככל שירו בכינון ישיר ומן הראוי להתייחס אליהם ככאלה.
אולי. אבל אם ננקוט בגישת השמאל בעשורים האחרונים, ניאלץ לומר ש 'ככה זה מתחיל' ועל כן 'עלינו לעצור את זה באיבו' ומתוך, להתייחס לזה במלוא חומרת הדין.לא,סה"כ מחאה נלהבת מידי.
יש רק בעיה אחת שכחת לגמרי שאני מאמין שהאמריקאים חיסלו את רבין,אולי. אבל אם ננקוט בגישת השמאל בעשורים האחרונים, ניאלץ לומר ש 'ככה זה מתחיל' ועל כן 'עלינו לעצור את זה באיבו' ומתוך, להתייחס לזה במלוא חומרת הדין.
לא רלוונטי כהוא זה לדברי. גם אם תוכיח כעת שרבין התאבד (אפשר לומר כך במידה מסוימת, לאור סירובו ללבוש אפוד מגן על אף ההתרעות שהשב"כ השמיע באוזניו), השמאל עדיין טען את מה שציינתי שהוא טען. אני רק לווה ממנו את טענותיו. השאלה מי באמת רצח את רבין או מה אתה מאמין חסרת כל משמעות לעניין זה.יש רק בעיה אחת שכחת לגמרי שאני מאמין שהאמריקאים חיסלו את רבין,
אין לי כל כוונה "לנסות אפילו לשכנע אותך". אני מציין את עמדתי ולעתים עובדות רלוונטיות. ממה אתה כן או לא משתכנע? זה כבר בינך לבין עצמך. מעניין אותי כקליפת השום.לכן אין טעם לנסות אפילו לשכנע אותי בהסלמה כזאת או אחרת.
לבש אפוד מגן.סירובו ללבוש אפוד מגן על אף ההתרעות שהשב"כ
לא באותה עצרת.לבש אפוד מגן.
באותה עצרת.לא באותה עצרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.