נוצר כאן מעין מצב מוזר-

respecta1

New member
אה, אז הם נגד השתמטות בתיאוריה

אבל לא מוכנים שיעשו כלום בנידון?

respecta1

New member
לא, זה שטות גמורה

לא יותר מנסיון פתטי להאשים מישהו אחר.. לא אשכנזי ולא שטרן אשמים וגם לא הקבנים.. איך אתה רוצה שקבן יעמוד מול מישהו שאומר לו שהוא יכול לעשות משהו שיסכן את עצמו ואולי גם אחרים אם הוא ישאר בצבא ולא יתן לו אישור?? האשמים היחידים פה זה המשתמטים שמנצלים בצורה הכי מגעילה כלי לגיטימי שבא לעזור לחלשים עם בעיות נפשיות ואותם אפסים גם גרמו שיסתכלו ב8 עיינים על כל אחד שמבקש להשתחרר על נפשי ומזה גם גרמו סיפורים כמו אחד שהיה פה שסיפר שאח שלו לא שוחרר בגלל שחשבו שהוא סתם משתמט ואז הוא ניסה להתאבד

sayar3

New member
נוצר כאן מעין מצב מוזר-

חלק מהכותבים הינם בעלי עניין ברוח הפורום ובמטרתו ואילו חלק מהכותבים בעלי קו מחשבה אחר לגמרי,תומכים בתופעת ההשתמטות ובסגירת הפורום לאלתר. הייתי רוצה לעשות קצת סדר בכדי לראות מי שייך לכל צד מאחר וההודעות של חלק מהכותבים מבולבלות לגמרי. אנא מכם- אלו שתומכים בפורום ונגד תופעת ההשתמטות (בכל צורה שהיא) נא לשרשר לכאן
אלו שנגד הפורום ותומכים בתופעת ההשתמטות נא לשרשר לכאן
תודה מראש למשרשרים.

respecta1

New member
סייר מה אתה מתאמץ..

סתכל איך הם מדברים - רוצה לדעת מי נגד מי בעד? סתכל בהודעות מי שיש בכל הודעה שלו פאשיסט ונאצי תדע שהוא

איזה שטות

יש אנשים [כמוני למשל] שנגד רוח הפורום ובאותו זמן גם נגד השתמטות וסרבנות מכוונת. אני רק חושב שכל רוח הפורום הזאת, ובכלל כל הקמפיין הזה "ישראלי אמיתי לא משתמט" הוא מטופש כי הוא מכניס לקטגוריה הרבה אנשים שלא עשו צבא, או עשו צבא באופן חלק בגלל בעיות כאלה ואחרות. חוץ מזה אני חושב שברמה המעשית הוא מביא ועוד יביא להרבה קרבנות בגלל הלחץ המסיבי שהוא מפעיל על אנשים חפים מפשע נקרא לזה כך.

respecta1

New member
משתמט הכוונה לתופעת ההשתמטות

ולא לאנשים שלא מתגייסים מסיבה מוצדקת זה שאתם מנסים להכניס את זה ולהראות את זה ככה בשביל לתמוך בטיעונים שלכם זה מגוחך.

vinney

Well-known member
אז תסביר כבר אחת ולתמיד

איך מזהים ברחוב את האנשים האלה? אני רוצה לזרוק עליהם רפש, למה רק לך מותר? גלה לי כבר את הסוד!

למעלה