נוצר לי כונן דיסקים במחשב שלי יש

• פותח הנושא srsr
  • פורסם בתאריך

srsr

New member
נוצר לי כונן דיסקים במחשב שלי יש

לחיצה על המחשב שלי מגלה לפתע כאילו יש לי שני כונני תקליטורים האחד Y השני G G - מעולם לא היה לי ובפעל גם אין ברשותי דיסק קשיח C [לא מחולק] , כונן דיסקטים A , כונן דיסקים אחד בלבד. ו ז ה ו הכיצד צצ לו כונן G שמעולם לא היה האם יצירה זו גזלה משאבים מהדיסק הקשיח ? - אני בקצה קצה משאבי הדיסק וכל מגה חשוב ולאחרונה למרות איחוי דיסק יש בעיה גם בזיכרון המחשש [מתחיל ב-50%] למרות שלא ביצעתי כל שינוי שהוא , מה שמעלה את המחשבה אולי הבעיה נוצרה בגלל הכונן שצץ לו

Ey@L

New member
תשובה

יש לזה מספר האפשרויות: 1. משום מה הותקן אצלך כונן נוסף שהוא לא קיים. 2. האפשרות היותר סבירה: תוכנה מסויימת התקינה לך את הכונן הזה. יש תוכנה בשם virtual cd-rom שמאפשרת לך להעתיק דיסקים שלמים למחשב והם יפעלו. היא יוצרת כונן CDROM וירטואלי שתוכל להעתיק אליו קבצים. ניראה לי שהתקנת את התוכנה הזאת.

srsr

New member
מסתבר העסק יותר מסובך - לא ניתן להע

להפעיל הכונן כלל כלומר הכנסת דיסק איננה מפעילה אותו כמו כן לחיצה כפולה מביאה תשובה שאין גישה אל ההתקן ,ההתקן איננו מוכן התשובה מתקבלת הן בG והן בY [מקורי] לגבי אהתקנת סידי וירטואלי - שום תוכנה הדורשת זו לא הותקנה למיטב ידיעתי [שאיננה גבוה] יתכן ובטעות לחיצה כלשהי גרמה להתקן חדש? הבעיה העיקרית היא שלא ניתן להפעיל דיסקים כאמור

Ey@L

New member
אז פשוט מאד...

אמרת שהכונן לא פועל, שבכלל לא קיין כונן כזה. ושלא התקנת אף תוכנה שצריכה את זה. פשוט תמחק את הכונן הזה ממנהל ההתקנים. אבל תהיה בטוח מה אתה עושה.

srsr

New member
הבעיה היא שהכוננים האמיתיים לא עובד

לא הפלופי ולא הסידי צריך שיעבדו איכשהו [ראה גם הודעתי מעלה] את הצלמית של הכונן הנוסף מן הסתם אני יכול למחוק מחיקת הצלמית אינ כמוה כהגדרת הכונן ,אילולא היה חסר לי מקום בדיסק היתי משאיר אותה שם וזהו, אך הצמית הופיעה עפ ירידה שח כמה עשרות מגה בדיסק , כאשר כל מגה מצהם הוא גבולי וכך יוצא שמהתחלה הזכרון הוא נמוך כתוצאה מחוסר מקום הבעיה העיקרית אבל היא שהכוננים פשוט לא עובדים....

למעלה