נוקיה-האם היא חברה שמקובלת על כולם?

Kosh21

New member
נוקיה-האם היא חברה שמקובלת על כולם?

נוקיה-חברה שיש לגביה קונצנזוס או שלא? מה אתם אומרים? לקרוא ולהגיב.. כמעט על כולם מקובל שנוקיה היא המובילה בטלפונים סלולריים-גם משוכללים,גם מעוצבים,וגם אופנתיים.אך בדומה לכל דבר בחיים,לכל דבר יש גם את החסרונות.רוב חברי הפורום הזה (ואני בתוכם)מחזיקים במכשירי נוקיה,האם אנחנו פשוט מתעלמים סדרתיים מהחסרונות הקטנים אך המרגיזים שיש לסדרות מסוימות של מכשירי נוקיה? האם הכמעט ההערצה שיש לרבים מאיתנו לחברה המהוללת מפינלנד קצת מעוורת? אתן כמה דוגמאות לדברים שמרגיזים אותי בצורה מתמשכת במכשירי נוקיה. -זוכרים שבמכשירים ישנים כמו ה-5110 או ה-61xx,היה גיבוי לשעון של המכשיר כשמוציאים את הסוללה? למה לכל הרוחות נוקיה התקמצנו בסדרת 3xxx והורידו את הגיבוי לשעון?! בתור אחד שמחליף הרבה בין כרטיסי הסים שלי,זה מביא לי את הקריזה לכוון את השעה והתאריך כל פעם,וב-3330 צריך את זה בשביל הוואפ..נראה לי שרק בגלל שסדרת 3xxx אמורה להיות לצעירים (וזולה) אז נוקיה עשו שיקול מסחרי טהור ומגעיל והורידו את הגיבוי לשעון.דבר קטן אומנם-אבל מרגיז בטירוף.כמובן שבמכשירי העסקים יש גיבוי לשעון.. -למה ברוב המכשירים עד היום פרט ל-8890/8850/8310 נוקיה השתמשו בתאורת LEDS ירוקה ומכוערת להפליא,ולא בתאורת ELECTRO LUMICENT,(אני כותב את זה נכון?) כמו במכשירי אריקסון? סוג התאורה הזה הרבה יותר טוב מהלדים והוא מאיר בצורה שווה את המסך. -למה אפילו במכשירים החדשים והמתקדמים כמו ה-8310,ה-6310 וה-6510,המסך מציג גוון אחד בלבד? את השחור על הרקע הלבן? זה מיושן מאוד ומכוער ומגביל! -למה כל פעם נוקיה משנה את תצורת החיבור של המכשירים לאביזרים השונים? ידוע לי אומנם שהחיבור שיש במכשירים מסדרת 33xx,אמור להיות החיבור שיהיה הסטנדרט,אבל,הנה נוקיה הוציאו את ה-6310 ויש לו את החיבור הישן שיש ב-5110,6110,6150 וה-6210..מה זה הזיגזג הזה? -למה כשנוקיה מוציאה מכשיר חדש,היא רק משנה לו את העיצוב ומוסיפה לו תכונה מטופשת להפליא? תראו את ה-5210,מה יש לו להציע לצרכן שמתבלבל וחושב שה-3330 שלו או ה-6210 שלו מיושן קשות לעומת הפנינה החדשה-מכשיר עם מד חום?! מד חום? זה מה שאני צריך בסלולרי חדש?! ועורך תמונות? מישהו יכול להסביר לי איך מציירים עם מקשים של טלפון? (ועם צבע אחד בלבד),הקטע הזה אגב,מזכיר את יצרניות הרכב שמוסיפות לכל דגם של השנה החדשה פיצ´ר טיפשי שמנסה לשכנע את הקונה לקנות מכונית חדשה שזהה בעצם לגמרי? -למה נוקיה לא הכניסו מחבר מנגינות לכל המכשירים שלהם ורק למכשירים מסוימים? זה כל כך קשה? אלו בינתיים הטענות שיש לי..ואל תחשבו שאני שונא את נוקיה או משהו,יש לי 5110,3210,3330 ו-7110..ואני עדיין חושב שהיא החברה ששינתה את העולם הסלולרי.אשמח לשמוע תגובות בנושא.

HolyMan.

New member
לפי דעתי...

אתה צודק במאה אחוז אני אישית משתמש ב8850 המכשיר מאוד נוח אבל עוד פעם יש את הבעיה של החיבורים שצדקתה שהם משנים כול הזמן. אבל לעומת זאת המסך שלי הוא כבר לא כמו הישנים הוא הרבה יותר יפה יש לי מסך כחול עם אור לבן זה ניראה פצצה. אבל הסיקור הקצר שכתבתה הוא פצצה.

למעלה