נוקיה 3360

PdLrAaTgIoNnUM

New member
נוקיה 3360

קניתי לא מזמן את הטלפון הזה, ברשת סלקום, כמובן. אחלה מכשיר. תכונות ממש מגניבות יש בו אבל כמה דברים מעצבנים גם, בין השאר זה הלחיצים הקטנים והקשים וזה שהוא מציג "רשת מקומית" כל הזמן על המסך. אי אפשר לשנות את זה בדרך הרגילה כמו שהיה במכשירים הקודמים של סלקום. למישהו יש מושג איך משנים את זה??? הבנתי שצריך את קוד האיזור/מדינה או משהו כזה.

m e i r

New member
שאלה לאריאלה

האם, בהנחה שאדם רוצה להצטרף לסלקום כדאי לו לקנות מכשיר כעת או שמא עדיף לו לחכות לGSM? השאלה היא בהנחה שאין לו צורך לנסוע לחו"ל עם המכשיר. תודה מראש.

1אריאלה

New member
תשובות לשניכם

את הכיתוב רשת מקומית אפשר לשנות רק באמצעות מרכזי השירות. מבחינת איכות קו רשתות GSM ן TDMA זהות, KTDMA אפילו יהיה יתרון בהתחלה עד שלרשת ה GSM תהיה פרישה מלאה. חוץ מנדידה לאירופה, ישנם עוד ישומים המהווים הבדל למשתמש כמו מגוון מכשירים גדול יותר, לוגואים, העברת מידע במהירות גבוהה. למשתמש הפשוט אין שום סיבה לחכות לGSM אם הוא לא צריך את כל הנ"ל.

Gizon

New member
Lo meduyak

hey, with the right premeters you can easily change the alpha tag. if sombody remember Cdr from walla - he did it on a 7160. and a few days i will explain, Thx Gideon

צלצלן

New member
הבהרה

שניכם צודקים. בעקרון ניתן רק במרכז שרות אבל אפשר להתחכם ולשנות את שם הפרופיל הכללי של הטלפון כך שיופיע השם שלכם.

nirlotan

New member
אולי תספרו לכולנו איך...../images/Emo53.gif

הצלחתי לפענח את הפרמטרים הבאים: צריך לשנות את השם ב-PSID/RSID lists. Connected system ID=8470´ Operator Code(SOC)=2071 (???) מה ה-Country code??? ומה עוד חסר??? קדימה - תחזירו את הפורום להיות פורום ייעוץ מקצועי. ניר

anonimous

New member
ניסיתי ולא הצלחתי

לדעתי אפשר לבצע זאת רק במרכז שרות...

Big N

New member
שימו ../images/Emo23.gif להודעת צלצלן

ניתן לעשות "כאילו" אם תשנה את שם הפרופיל הרגיל לכיתוב הרצוי. תראה רשת ביתית ובנוסף את הכיתוב. חצי נחמה. בכל מקרה חבר שלי הלך למרכז שרות ושינו לו את השם.

momi2004

New member
דווקא בסלקום המליצו לי להמתין ל GSM

אולי הם יודעים משהו אחר ? התעניינתי לגבי שידרוגים עכשיו ואמרו לי שנורא כדאי לי להמתין ל GSM.

למעלה