נוקיה 7280

א ל ה G

New member
נוקיה 7280

שלום לכולם! האם מישהו יודע לאיזה חברה אפשר לשייך את המכשיר הזה? האם יש תמיכה עברית? האם החיוג של המספרים קשה בגלל שאין לחצני מספור? האם קנייה שלו כעת תחשב "הרפתקה" ???

Ixion

New member
מזת'ומרת לאיזה חברה?

אם התכוונת למגזר, על זה אני אענה. זה מכשיר "אופנה". זה בעצם מכשיר קצת ישן שניסה משהו חדש. הוא בנוי על רעיון של ליפסטיק, שהוא נפתח קצת והמצלמה "קופצת החוצה". יש שם רק גלגל עם 2 כפתורים וכל מיני פונקציות לנשים (למשל "מראה", שזה פשוט משחיר את המסך ויוצר אפקט של מראה) וכל מיני קשקושים כאלה (שנחמד שיש).
הרעיון של החיוג מתבסס בעיקר על אנשי קשר קיימים (מוסיפים במחשב או לבד במכשיר באופן מייגע), וכמובן שאפשר לחייג לבד (הגלגל מסובב מספרים או משהו כזה) כמו שאמרתי, המכשיר קצת ישן ואין בו כל מיני פיצ'רים מעניינים (כמו למשל נגן MP3) והמכשיר *עדיין* יקר בצורה מגוחכת (כמעט 3000 שקל). אם את באמת בחורה של פוזות (לא שיש בזה משהו רע) ושלא אכפת לה לשרוף כסף ופונקציות על צעצוע אופנתי (במיוחד), אז לכי על זה. זה מכשיר מגניב. לעשירים במיוחד יש עוד אופציות, כמו הנוקיה 8800 (שגם יקר במיוחד, כמעט 5000 ש"ח). אם אתה רצינית לגבי מכשיר כזה, אני מציע לך לבדוק את הלינקים הבאים שפחות או יותר מסכמים את הכל: http://www.gsmarena.com/nokia_7280-review-24.php http://www.gsmarena.com/nokia_8800-review-48.php תהני!

Ixion

New member
אה ושכחתי להוסיף

יש תמיכה בעברית לשני המכשירים שהצעתי. (ולכמעט כל מכשיר של נוקיה שיש, גם אלא שלא נמכרים ברשתות) זה מין בונוס כזה של נוקיה.
(הרי גרסאות התוכנה חופפות במספר מכשירים.)

א ל ה G

New member
הא הא

אחלה תשובה. אתה נשמע מקצועי ביותר. לא יכולתי שלא לפרוץ בצחוק היסטרי כשקראתי שהמכשיר מתאים לך הבחורה הסטייליסטית, לצערי אני לא שייך לבנות המין היפה...... לא שמתי לב וההודעה התפרסמה תחת שם המשתמש של אחותי .... הא הא . כנראה שאוותר על המכשיר הזה, פשוט נדלקתי מהעיצוב שלו. יש המלצה למכשיר גברי יותר (בתכלס העיצוב מעניין אותי ולא שאר הפיצ'רים שלרובם עוד אין שימוש בארץ. עבדתי בתחום הדור השלישי ותוכנו אז אני יודע....)??

Ixion

New member
אני ממש ממש מצטער....../images/Emo24.gif

הסתכלתי על השם. גם אני עבדתי בתחום ואני יודע שהכל בגדול חרטה...
תראה מכשירים יפים יש לכל חברה. אתה נראה לי צריך להחליט כל מיני החלטות ראשוניות לגבי סוג המכשיר (אם אתה רוצה צדפה, או צורה אחרת), ולגבי אם אתה רוצה מכשיר יחודי לעשירים (לדוגמא ה8800). אחרי כל זה, תבדוק אם אתה רוצה מכשיר של נוקיה, או מכשיר של חברה אחרת (אישית אני מין זונה של נוקיה. אז אני אתן הצעות של נוקיה, ולא של חברות אחרות)... אני לא חושב שיש מכשיר "גברי". כל המכשירים הם חד-מיניים כאלה, וה7280 (כל הסדרה בעצם, גם ה7270, ה-7260 וה7200) הם לא בהכרח לנשים, אבל לאנשים יותר "מקושרים לאופנה ולצד ה...הזה" (אני מנסה להשמע כמה שיותר פוליטיקלי קורקט, GIVE ME A BREAK).זה לא מכוון, אבל ככה משווקים אותם (לכיוון האופנה, שזה בדר"כ הכיוון הנשי). אם באמת לא אכפת לך מפיצ'רים, ואתה חייב נוקיה, לדעתי 6230i הוא מכשיר פשוט מדהים (חבל שלא חיכיתי חודש לפני שקניתי את ה6230 - אחרת הייתי קונה את ה6230i). אתה לא מקבל איזה סמארטפון בונגילה, אלא את אחד החידוש למכשיר מעולה ומוביל בתחום (לפחות בעבר). אם אתה עמוס בכסף - תבדוק את ה8800. אני לא יודע מה דעתך על סליידרים, אבל מגיעים מנוקיה 3 סליידרים שאחד מהם הוא מיוחד - 6270 - השלדה שלו עשויה מאלומיניום שזה אחד הסימנים המובהקים ליוקרה. www.nokia.com/6270 --- אני ממליץ ללכת שם לMovie בצד שמאל. מקווה שעזרתי..

Ixion

New member
אגב

זה שזה 6230i לא אומר שזה חסר פיצ'רים. כאני מדבר על פיצ'רים אני מדבר על סמארטפונים מתקדמים. ה6230i הוא "גם יפה גם אופה", כמו שאומרים..

א ל ה G

New member
.

טוב, אז דבר ראשון אני די ההפך ממך הנוגע לנוקיה. התעקשתי בזמנו לא לקנות נוקיה וסיימתי עם סמסונג 932 של סלקום שהיה הראשון עם סרטוני וידאו. בגדול אני די מתחרט כי יש לי בעיות קליטה... את ה- 6230 היה לי בעבודה ולא התלהבתי. ה- 6680 נראה כבר יותר טוב. בכל מקרה, כאני מסיים לשלם על המכשיר הנוכחי עוד חצי שנה, אני עושה סקר מקיף מאוד, וסביר להניח שאני לא קונה שוב מכשיר שמציאות החברות. אני קונה משהו לבד ואתחבר איתו אחר כך. פשוט אני מחפש משהו עצבני בקטע של העיצוב, פחות מעניין אותי כל הקטע של דור שלישי, מצלמה ושאר הירקות האלה שגם ככה לא יעילות בארץ, ואם כן אז "חבילת התוכן לחדשות ערוץ 2 בפלאפון" עולה 30 ש"ח בחודש, אז יאללה שיחפשו מי ינענע....

Ixion

New member
סבבה

איך שמתאים לך
אני נשארתי עם נוקיה כי בהתחלה היה לי סמסונג, ופשוט חטפתי שוק מכמה גרוע מכשיר מסוגל להיות. יש משהו מאוד יפה בעיצובים של נוקיה. עיצובים מלבניים, משהו נצחי (אני יודע שזה נשמע קצת קיטצ'י). אני מתכוון ללמוד עיצוב תעשייתי בשנה הבאה (אז אני לא מתיימר בלהבין בעיצוב), אבל בכל זאת יש שם איזה משהו. לנוקיה יש כמה יתרונות מובהקים על פני כל השאר. הדבר הראשון זה מן הסתם סימביאן, והשני זה היעוד של המכשיר. למכשירים של נוקיה יש איזה קסם, קשה לשים את זה במילים. תחשוב על BMW. לא כל אחד אוהב את העיצוב של זה, זה משהו ש"גדל" עליך. אבל הקסם של הBMW זה ההבטחה לאיכות. זה כאילו הם היו בעסק כל כך הרבה זמן, שבאמת אין להם במה לפשל, אלא רק לחדש. לסמסונג הכל עגול (והכל נראה לי פחות או יותר אותו הדבר). ואצל כל חברה יש איזה משהו מסריח שגורם לי לברוח. אולי לסוני אריקסון יש איזה עתיד. המכשירים באמת יפים. לא יודע אני סתם מברבר לך בשכל. די מאוחר בלילה.
ולגבי הדור השלישי - מה שבאמת על הפנים זה התוכן הישראלי לדור השלישי. באמת מי רוצה לשלם 2 שקל למערכון ישן של ארץ נהדרת? מה יש לי עץ דולרים שגדל בתחת?

א ל ה G

New member
י

חופשי! דור שלישי עאלק..! עיצוב תעשייתי?? אני ממליץ בחום. גם אני חשבתי אפילו התחלתי ליצור תיק עבודות לבצלאל, אבל הגעתי למסקנה שאני תריך משהו יותר פרקטי. אני מתחיל ניהול ומדעי המחב בפתוחה. לצערי הנוקיה רץ בארץ מצוין, רק אני לא רוצה להיות חלק מהעדר המסחרי, ודי אהבתי את העיצוב של הסמסונג, ה- 932 שלי קטלני הנוחות ובעיצובף אבל באיכות הקליטה ושאר עזרי הטפריטים והכל הוא על הפנים.

למעלה