נוקיה E61 מה דעתכם על המכשיר הנ"ל??

נוקיה E61 מה דעתכם על המכשיר הנ"ל??

אמנם פורום פאלם פה ובכל זאת מה דעתכם על הנוקיה E61 החדש? על פניו נראה מכשיר מעניין מאוד. האם למישהו כבר יש ניסיון?

AYELET1

New member
אוחחחח אתה שוב הולך לערוק?../images/Emo67.gif

וגם אני אשמח לשמוע איך המכשיר...

yaniv79

New member
יצא לי לשחק איתו כמה דקות..

כמובן שלא ניתן לחוות דעה בהתבסס על כמה דקות אבל הוא איטי בטירוף.

y_g

New member
חברה, מי שעובר מפאלם לסימביאן

הולך לסבול מאיטיות מחרידה. הסימביאן מערכת נחמדה מאד, אבל ממש ממש לא משתווה לפאלם OS. וכן, גם טלפון סלולרי רגיל שמריץ סימביאן, עושה ריסטים לבד אחת לכמה זמן. אני כבר כחודש בלי ה 650 ועם נוקיה N73 ואם לא הייתי צריך את שימושיות הדור השלישי ומצלמה טובה יותר לצורך עבודה לא היתי חושב פעמיים והייתי חוזר לפאלם. ה 61 מכשיר חביב ביותר, אבל אין לו מצלמה, הוא אינו תומך בשיחות וידאו (תכונה שלדעתי אינה שימושית בעליל ביכולות התוכנה הנוכחיות ועל רוחב פס של UMTS) אבל אין לו את כל התוכנות המדהימות שיש לפאלם, שצברנו עם השנים ולמדנו לאהוב. הסימביאן מבחינתי היא כישלון. מערכת קוד פתוח לכאורה, שאף אחד לא טרח לפתח עבורה אפליקציות רציניות. אפילו בתי תוכנה רציניים בתחום הרפואה שכבר תפסו כיוון והתחילו בפיתוח, נטשו. לסיכום - מנסיוני בחוד שהאחרון סימביאם מערכת אנדרוגינוס, לא מספיק טובה למחשבי כף יד עתירי יישומים (אולי בשל העדר מעבד תומך) ומיותרת למכשיר טלפון משוכלל (ראה נוקיה 6280 שמסוגל לעשות כמעט הכל כמו ה N73, רק יותר מהר). יריב

udifpalm

New member
ממתי סימביאן קוד פתוח? ../images/Emo12.gif

סימביאן ממש לא קוד פתוח. היא אמנם עצמאית ואינה שייכת לחברה אחת אלא מבצעת licensing למספר חברות, אבל נוקיה הגדילה את השליטה בה ולמיטב ידיעתי די "השתלטה" עליה.

y_g

New member
כנראה שאתה צודק, בכל אופן

מבחינתי היא לא ממש מספקת את הסחורה...

בפוקט פקטורי מתלהבים ממנו

הי שלומי, אם אתה מקבל אותו מאורנג' בחינם - קח אחד ותתנסה איתו! אני מאוד רציתי אחד אבל כאשר שידרגתי לפני חודשיים וביקשתי את ה-E61 הטמבלים טענו שהוא לא מתעד לצאת בקרוב (מיותר לציןן ששבועיים לאחר מכן כבר אי אפשר היה להכנס לאת אינטרנט מכובד מבלי לראותו אותו מציץ עליך). גם אני שמעתי שהוא איטי, רחב מדי ושאין לו הרבה אפליקציות - אבל בשביל חינם הייתי חייב לנסות אותו. לדעתי תגלה שלא תוכל לשחרר את ה-650 שלך במהירות (אולי בשביל 680 מעודכן
) משה

ami-g

New member
אני בכלל לא בטוח שמכשיר משולב זה הת

התשובה
שמעתי יותר מדי פעמים על ריסטים באמצע שיחות והרגשת התסכול הבלתי נתפסת כאשר המכשיר זקוק לשירות או חלילה אובד. אני משתמש במכשיר פאלם אשר כולל WIFI וגם BT לכל שימושי האופיס ועוד. בשביל לדבר בטלפון מספיק לי NOKIA 6310i הכולל גם BT. טלפון הוא בדיוק זה: טלפון. הפאלם והטלפון מתקשרים ביניהם ב-BT וזה ממש נוח. אני אהיה אולי מוכן לשדרג את הטלפון אבל לא להעביר אליו את האופיס
אבל כל זה עניין של טעם ועל טעם וריח אין מה להתווכך

נכון אך לא מדויק

יש יתרון למכשיר המכיל WI-FI ולו לשיחות VOIP כמו גיזמו למשל. או מינימום היום שתהיה רשת דור שלישי. משגע אותי שפאלם מוציאים מכשירים שהוא לא ממש מכשירי קצה מבחינה טכנולוגית וחבל, למשל ה - 680 לא יכל להכיל מצלמה יותר נורמאלית ודור שלישי או WI-FI?

y_g

New member
לגבי ה 680, הוא אינו High end

עובדה הטבועה בו למעשה כבר מבחירת השם. לפני שנקרא 680 שם הקוד שלו היה Low Rider . תפקידו בעולם הוא להוות מכשיר גישור עד ליציאת מכשיר "קצה עליון" המריץ PALM OS. מעיין מתנת תנחומים והצהרת כוונה, כדי שלא יחשבו שפאלם מתה. זאת אסטרטגייה מוכרת בעולם הטכנולוגי, אם כי לא מוערכת במיוחד על ידי. ראה גם את המספר, 680. כאשר הטריאו 90 יצא, מחליפו היה ה 180 ואחריו ה 270 (סדר הגיוני במספרים, מעלות סביב השעון). פתאום הופיע ה 300 והמכשיר הבא להופיע היה מתחיל סדרת ה 6XX - הלא הוא ה 600 שהווה קפיצת מדרגה. אחריו הופיעו ה 650, ה 700 (CDMA) וה 750WM. ברור איפה שמכשיר קצה עליון המריץ PALM OS יישא את מספרי סדרה 7XX ומעלה. פאלם אף הודיעה בתחילת השנה כי היא מתעתדת להוציא במהלך 2006 3 מכשירים חדשים לשוק : http://www.palminfocenter.com/view_story.asp?ID=8297 ההוליווד הוא ה 750WM, ה LOWRIDER הוא ה 680 והשלישי? אני מצפה לראות מכשיר PALM OS בטכנולוגיית UMTS בחודשים הקרובים ואוי ואבוי לפאלם אם המצלמה שלו תהיה VGA...

למעלה