נוק אאוט באיגרוף.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך
איזה יופי........../images/Emo45.gif

נוק אאוט מרשים ויפה..... לא רואים הרבה כאלה אצל בנות... יניב

זה קורה רק במשקלים כבדים...

אני לא חושב שבמשקל שלדוגמא הגר מתחרה אפשר לעשות נוק אאוט... יניב

MikeTyson

New member
לא מסכים

בכל משקל, בכל קטגוריה יכול לבוא הנוק אאוט.

אולי במחשבה שניה.....

זה אפשרי, אבל זה מצריך עוצמה במכה.... לא חושב שבמשקלים 55 ק"ג יש עוצמה שיכולה להפיל במכה... יניב

דו קרב

New member
המהירות היא גם פקטור.

ולעוצמה לפחות בסרטון הזה, שותפה היריבה שנכנסה למכה.

fa jing

New member
קצת פיזיקה יניב

תראה אם אותה בחורה השוקלת 55 ק"ג, משתמשת בגוף שלה בצורה אופטימלית ונכונה לאותו רגע נתון בו היא נותנת את האגרוף. הרי שקיבלת אגרוף שמאחוריו יש מסה של 55 ק"ג הדוהרת לכיוון הלסת במהירות. תביא בחשבון שהיריבה בקליפ גם נכנסה לתוך המכה ז"א שמהירות הפגיעה עולה (מהירות האגרוף כנגד מהירות פני המותקפת). אני לא חושב שהיית רוצה לבדוק אגרוף שנע כתוצאה ממנוף שמפעילה עליו משקולת של 55 ק"ג. זה כואב ויכול להוריד את הגדולים שבינינו. אבל כמובן שעוזר אם יש בתזמון, זוית, ומכה נכונה בכדי לגרום לכך, בדיוק כפי שנראה בקליפ. אני זוכר שפעם השוו את האגרוף של טייסון כפגיעת משקולת במשקל 5 ק"ג הנעה במהירות של 50 קמ"ש, זה ממש לא נעים כשזה פוגע לך בפנים. חנן

אתה שוכח שב55 הן גם פגיעות יותר

ספיגה של אדם השוקל 100 קילו היא ספיגה שונה מאשר אצל אדם אשר שוקל רק55. ה55 פגיע יותר ונדרשת להכריע אותו מכה בעוצמה חלשה יותר.

dascalu jacob

New member
לא רק עוצמת החבטה מפילה לנוקאאוט

אמרתי לכם ואומר עוד 100 פעם, לא המכה החזקה ביותר היא זו שתגרום לנוקאאוט, המכה הלא צפויה שתתפוס אותך בתזמון הנכון, כשאתה פתוח עם ראש למעלה, עם עמידה לא יציבה, זה המתכון האידיאלי לנוקאאוט. מה שהיה שם היתה מכה ימנית מעל ליד של המתאגרפת שנפלה, המכה היתה בלי שהיא ראתה אותה וכCOUNTERPUNCH שזה מעצים את אפקט ההפתעה. היא לא ראתה את המכה באה היא עמדה גבוה מאוד, ראש מורם וחטפה ישר לסנטר מכה שהיא חצי ישירה וחצי וו. לגבי יכולת הספיגה - המכות החזקות ביותר הם במשקלים הכבדים ועם זה אין מה לעשות. לגבי זה שהם מסוגלים לספוג מכות יותר חזקות ממתאגרפים קטנים - זה לא בטור חשבוני. העוצמה של המכה או יכולת הספיגה בכבדים לא ביחס ישיר לעליה במסת הגוף. מסת המוח לא שונה מהותית, בכבדים יש אפקט חזק בהרבה. אבל במשקלים הקלים הטכניקה עדיפה והמהירות מפצה.

למעלה