נוק. 3330 מול סאם 514

bsomm

New member
נוק. 3330 מול סאם 514

מי עדיף לדעתכם ולמה?

ashomer

New member
הסמסונג!

ללא ספק הסמסונג.מכשיר חדש חדש חם מהתנור. לדעתי גם יותר יפה מהנוקיה. תאורת המסך הכחולה גם היא עושה את ההיבדל. לסמסונג יש יותר תכונות כמו יומן וכו´ והשימוש בו יות נוח בנוסף לכל הוא יותר קל. אני חושב ש ה5 ש"ח הנוספים בחודש שווים את המכשיר

bsomm

New member
תיקון לידיעתך

נוקיה 3330 = סמסונג 514 מבחינת מחיר (31 ש"ח לחודש)

oleg_kh

New member
ממתי אפשר לקנות 3330 ב-36 תשלומים?

המכשיר אינו נמכר בארץ... ולדעתי הנוקיה יותר טוב, כי גם זה נוקיה (ד´ההה) וגם הוא יותר נוח לשימוש מהסמסונג. עוד בעיה של הסמסונג, שהוא לא רוטט כשמקבלים הודעה כתובה... לא בסיידר. יומן לא נחוץ כל כך ויש ב-3330 תזכורות. הרטט של הנוקיה מצויין כמו גם עוצמת השמע של הרמקול, הצלצול ורגישות המיקרופון. אני שמעתי הרבה תלונות בסמסונג על עוצמת השמע והצלצול וכו´. מקווה שעזרתי...

bsomm

New member
היום ראיתי בחנות של אורנג´ ברעננה

בלב הפארק, אבל אני מאמין, כמובן, שניתן למצוא בשאר הסניפים.

bsomm

New member
לא ממש, אבל לך לבדוק בעצמך

או תתקשר למוקד אורנג´ אם אתה לא סומך עלי.

אז אתה רוצה להגיד לי

שאורנג´ מוכרת את הנוקיה 3330? ואתה יודע מה זה הדגם 3330? ו3310?ו3210? ואתה לא מתבלבל ביניהם?

bsomm

New member
עדכון - אני בעליו הגאה של 3330

וכן, אני יודע להבדיל בין הדגמים שציינת

מנחם^

New member
שנתיים וחצי עם 5120 ושבועיים עם 514

הסמסונג יפה, מעט יותר קומפקטי מהנוקיה ויש לו תאורה כחולה ו-LED מנצנץ בסגול, כחול, ירוק או אדום, אבל, לא ניתן להתחרות בנוחות והשימושיות של מערכת התפריטים של נוקיה. זאת בהנחה שהם ברמה הדומה לסדרת ה-5000. הסמסונג קרוב, מהבחינה הזו, אבל הנוקיה מנצח בפרטים הקטנים. לו היתה לי אפשרות, ייתכן והייתי בוחר בנוקיה.

אדניי

New member
הסמסונג הזה

הוא צעצוע, לא פלאפון, יש לו מקשים מעצבנים, שטויות כמו LED מתחלף, אבל מחסור בדברים כמו טייפ מנהלים, ושאר הדברים שפלאפון טוב צריך, אפילו המשחקים שלו לא משהו... יש סיבה שהעדפתי את הSK על פניו שיכלתי לבחור

מנחם^

New member
הכל, כמובן , תלוי בצרכי המשתמש

ובכמה כסף הוא מוכן להוציא על ה-features הדרושים לו. מה שבטוח, שה-514 נותן את כל הצרכים למשתמש הלא עיסקי (כולל לנוער המתלהב...) ובנוסף אי אפשר לטעון נגד סמסונג שאין להם מבחר גדול של דגמים לכל סוגי המשתמשים. גם העיסקיים.

ashomer

New member
לא טעיתי

לא אני לא טעיתי באורנג´ נוקיה 3310 עולה 25 ש"ח והסמסונג 31

bsomm

New member
שים לב - Nokia 3330

לא 3310. זהו מכשיר דומה, אך בין יתרונותיו על ה-3310 נכלל תמיכה ב-WAP.

tomlevin

New member
מה קרה לכם????

3310 משווק בארץ ועולה 25 ש"ח לחודש להבדיל מהסמסונג 514 שעולה 31 ש"ח 3330 עדין לא משווק בארץ הוא ישווק בקרוב אבל עדיין אין לו מחיר. אם תשאלו אותי אפילו 5110 עדיף על כל מכשיר שהוא לא נוקיה!!!!! ו - 3310 זה מכשיר מצוין במחיר זול והוא לוקח את הסמסונג 514.

ashomer

New member
באמת?!?!?!

תסלח לי אבל אם ה3330 עשוי ונראה כמו ה3310 אז הוא לא מגיע לקרסוליים של הסמסונג 514.

למעלה