נוראי פשוט

gils33

New member
נוראי פשוט../images/Emo10.gif

44000 מיקרים של התעללות בילדים בשנה חולפת. כאשר גיל הילדים מוגדר מגיל 4 ומעלה איזה נתון קשה. אני פשוט המום מהכמות - לא תיארתי לעצמי שיש כ"כ הרבה מיקרים. מצער אותי

smailie

New member
יש לי דעה בעניין

רדוּ מהורים מטורפים ותתחילו לטפל באנשי מקצוע שמתעללים בילדים בתוך מוסדות טיפוליים ממוסדים של המדינה. לפני כמה שנים, מורה וסייעת בבי"ס לחינוך מיוחד נעלו ילדים בכלוב ומשום מה לא היה עליהם את אותו "עליהום" ציבורי ותקשורתי שאליאור חן ו"האֵם המרעיבה" קיבלו.

המקום המסוכן ביותר לילדים ולנשים הוא הבית

הסטטיסטיקה מלמדת שהמקום המסוכן ביותר לילדים ולנשים הוא הבית. זה המקום שבו הכי הרבה ילדים ונשים נרצחים או עוברים התעללות. לכאורה זה אבסורד כי זהו המקום שאמור להגן עליהם מפני הסכנות שבחוץ. מומחים מסבירים את הסטטיסטיקה בכך שמוסד המשפחה היווה במשך שנים מחסום שהגן על ההורה המתעלל דווקא, כי ההתעללות נחשבה ענין משפחתי פנימי שלא מתערבים בו. היום חלה תזוזה מסוימת לכוון ההפוך. בעבר אנשים שעברו בבית משותף ליד דלת ושמעו צרחות והתעללות בילדים ובנשים המשיכו הלאה מבלי להגיד דבר. היום חלק מהם יתחילו לדווח למשטרה. יש עוד טענה שאומרת שתמיד היתה התעללות, פשוט לא דווחה למשטרה. היום מדווחים יותר אז לכאורה יש עליה בכמות המקרים.

למעלה