נורא בא לי לצאת

בלינקה

New member
נורא בא לי לצאת

שחר ישנה כבר שלוש שעות, ולא אמורה להתעורר עד אחת, האיד מנמנם מול הטלוויזיה, וכל עצמותי זועקות "לצאת". לראות אנשים. לשבת על כוס בירה עם האיש או עם חברה ולקשקש. שחר סוף סוף נותנת לנו ערבים שקטים החל משבע בערב בערך, אבל אנחנו "לכודים" בבית. אין לנו בייביסיטר, אחותי משום מה מבריזה לנו המון לאחרונה, וכבר לא נעים לי לבקש... פעם, לא מזמן, כששנת הלילה של שחר היתה מתחילה בעשר בערך, היינו יוצאים איתה. אבל היום אי אפשר איתה, היא הפכה להיות ילדה עם סדר יום. בקיצור, מישהי רוצה לצאת איתי?

new mermaid

New member
חבל שאנחנו לא קרובות יותר...

הייתי לוקחת אותך לפאב אירי מדליק שיש פה
מצבי כה חמור שלפני כמה ימים הרדמתי את הבחור בהנקה יסודית במיוחד, הכנתי קערת פיצוחים ופתחתי בקבוק בירה... ככה גלשתי לי בפורומים השונים עד אמצע הלילה והלכתי לישון מבסוטה

עבר הקיץ, עבר החשק לבירה ../images/Emo72.gif

עד הקיץ הבא. מאוד חסר לי לצאת. מאוד. מרק חם, שוקולטה, סיידר חם או סתם הפוך מפנק מאוד מדבר אלי. אבל בשגרת השבוע אני כ"כ עייפה בשעות הערב, שפשוט אין על מה לדבר. עודד לא נרדם לפני שתע וחצי. ענבר לא נרדם לפני עשר וחצי. ואני צונחת ברגע שהוא מאפשר לי. אתמול, הייתי כ"כ עייפה, שהנקתי אותו, השכבתי אותו ער ומקשקש במיטה, ופשוט קרסתי. לפי הדיווח - הוא קשקש והרדים את עצמו אחרי רבע שעה. בקיצור - צמאה לחברת אנשים, לצאת, לראות, לנוע בחופשיות. וחסרה לחלוטין את הכוחות לעשות זאת.

POOH*

New member
אני... אבל את רחוקה..... ../images/Emo4.gif

ובכלל מתי נפגשים? יש פאב ממש נחמד בקיבוץ פעם הבאה ששחר נרדמת מוקדם ואת מחפשת מה לעשות - את מוזמנת בשמחה...
POOH

בלינקה

New member
את לא מאמינה

חלמתי הלילה שאני מבקרת בקיבוץ שלך (בענייני עבודה) ויושבת לבירה עם המזכיר. דפוקה בראש.

POOH*

New member
יכולת לבוא בבוקר כשהתעוררת....

ואם היית מבקשת יפה היינו מתקשרים למזכיר...
ועכשיו בגלל האיש משוכנע סופית שאני פסיכית לגמרי בגלל הפורומים... אין לך מושג איזו התקפת צחוק קיבלתי מההודעה שלך... POOH

למעלה