נורא ואיום.. אני לא מאמינה...

נטלי 100

New member
נורא ואיום.. אני לא מאמינה...

מאחורי החזות התמימה הזו (הן באמת נראות כמו מרי קייט ואשלי אולסון.. מסתתרות שוטפות מוח מגיל קטן.. ~נטלי~

irashady

New member
מטומטמות!

היום בדיוק שמעתי על זה בכיתה... וזה לא כחול? או שהן עיוורות צבעים?!

קראתי את זה עוד היום בבוקר כבר

רשמתי הודעה ואז קראתי אותה והיא היתה קצת קשה ואז כבר היתי צריך ללכת לביצפר לשעת אפס אז כבר לא הספקתי בכל מקרה מזעזע מה שקורה בעולם בעיקר היום ואתמול שיצאו גילויים של הכחשת שואה נוראית בנוסף הסרט שיצא באירן על זה שלא היתה שואה ועכשיו הבנות האלה אך נסיים עם אופטימיות האו"ם דנה היום בקיום יום זיכרון לשואה בינלאומי ואפילו מדינות ערביות לראשונה מצביעות בעד יום זיכרון בינלאומי!! מאוחר מדי??אולי !! איך הולך המשפט עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא

il2us

New member
מחריד..

אין ספק שזה מחריד... מה גם שזה קורה במדינה שבא הנאציזם פועל כדבר חוקי לחלוטין ובחופשיות שאין כמותה בשום מקום אחר בעולם... Nazi Olsen Twins זוכות שם כפי שכבר ראיתי להצלחה לא קטנה.. השיר שלהן Prussian Blue בתור שיר בלבד הוא גם שיר לא רע ( http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2682145?htv=12 ) וזה עלול עוד יותר לקדם אותן, ואת האידיאולוגיה המטורפת שלהן.. בקיצור .. מסוכנות ...

lihi r

New member
מפחיד ביותר

שבנות בנות 13 כבר פיתחו כאלה דעות נוראיות מה שהכי לא מובן זה איך זה קורה במדינה שאמורה להיות מדינה שומרת חוק ובה דברים כאלו לא אמורים להתקיים לפי צריכים לקחת אותן וקודם כל להרחיק אותן מההורים שלהן שעשו להן שטיפת מוח מגיל קטן ואחר כך לקחת אותן למסע לפולין כמו שאנחנו עברנו שיראו ויבינו הכל

ganitav1

New member
אני פשוט לא מאמינה...

אני לא מבינה איך מישהו בכלל מסוגל להכחיש זוועות שכאלו... שתי ילדות מטומטמות שמגיל קטן אבא שלהן מעביר להן שטיפת מוח....

sHiRaNii

New member
אני בשוק...!!!!

איכסססססססססססס איכסססססס פשוט גועלל נפשששש אני לא מאמינהה!!!!!!!!!!! צריך לעצור אותם הן נראות כאלה תמימות בסוף כל העולם עוד יהיה נגדינו אפילו יותר ממה שהם עכשיו :(:(:( אני וכל מי שפה ראה בעיניים שלו את הסימנים של הציקלון B מילא לא היו הוכחות...אבל אנחנו ראינו הכלל ויש תמונותתת רק מטומטם יכעול להכחיש כזה דבר... וזה ר-ק ההורים שלהם אשמיםם שימותוווווווווווווווווווווווו הם יודעים טוב מאוד שהייתה שואה וכל העולם יודע את זה אבל מה לעשות שנוח להם להכחיש את זה כי הם שונאים סתם את היהודים... מה כבר אפשר להגיד על ילדות שעזורות רק לנפגעים לבנים...זה פשוט גזענות שאי אפשר לתאר, ג-ו-ע-ל נפש..מקווה שהעולם יתעורר ולא ייתן למטומטמות האלה לשטוף להם תשכל עם העיניים האריות "המדהימות" שלהןן

Pukipsey007

New member
ממש מגעיל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני מאשימה את ההורים, הם הרסו אותן. גועל נפש.

למעלה