נורא חשוב שתענו לי עכשיו

gever0908

New member
נורא חשוב שתענו לי עכשיו

לגבי הפסטיבל הזה שהיה של קוקה קולה מה דעתכם, יותר טוב שזה ככה כל ההופעות היו על לילה אחד? או שמה אתם יותר אוהבים את האורגינל שזה על כמה ימים? כי אם תשאלו אותי, זה ממש נוח כשזה הכל על יום אחד אני רוצה לבדוק אם יש אנשים שחושבים כמוני כי אם אני יראה שיש מלא אנשים שגם חושבים שזה מצוין שזה היה על יום אחד והלוואי וזה היה כל הזמן ככה אפשר לארגן שזה יהיה ככה תמיד אני בטוח שאם חברת קוקה קולה תדע שמלא אנשים רוצים שתמיד זה יהיה על יום אחד אז אני די משוכנע שהם יעשו ככה כי בעיקרון חשוב להם לדעת מה יביא אנשים בקיצור תענו מה אתם חושבים תבחרו אחד מ א' עד ד' - א. זה היה מעולה שזה הכל היה בלילה אחד וכדאי שזה יהיה ככה תמיד ב. זה היה טוב שזה היה הכל על לילה אחד אבל עדיף את הפסטיבל של כמה ימים ג. זה היה מסריח שהכל היה בלילה אחד, אסור לעשות את זה יותר ד. זה לא היה ממש נוח אבל זה בהחלט היה יותר טוב מפסטיבל של כמה ימים וכדאי שתמיד ישימו את זה על יום אחד רק באזור המרכז ולא בצפון זה חשוב, תענו אני אני בוחר ב א' ואני היתי רוצה לארגן איזה בקשה לקוקה קולה בשם אלפי אנשים שרוצים שזה יהיה תמיד על יום אחד אז קודם אני צריך לבדוק אם באמת הרבה אנשים חושבים כמוני אז תענו יום טוב

willo1

New member
?!

אוקיי.. שיהיה.. אני חושבת שעל יום אחד זה יותר מלהיב וקצת יותר אטראקטיבי. כי הופעות בימים שונים יש תמיד, אבל באותו יום כמה הופעות זה הרבה יותר נחמד

בוקר טוב :)

אני בוחרת באפשרות ב'! היה מעולה ונהניתי מאוד, אבל אני הרבה יותר אוהבת שזה מתפרס, בדר"כ, על שבועיים. קודם כל, יש הרבה הופעות - 3 הופעות ביום אחד! ובימי חמישי אפילו 4! הופעות כמו ההופעות שהיו בקוקה קולה הן רק המופע המרכזי (בניצנים..). יש המון להקות ואמנים שלא יכולים להחזיק הופעה של שעתיים שגם מופיעים וזה הרבה יותר נחמד לדעתי. אני גם הרבה יותר אוהבת שאתה בא לפסטיבל ב4 בצהריים, יש לך 3 שעות של כיף על החוף, ומ7 עד הלילה יש לך הופעות. אני אוהבת שיש זמן ליהנות מהפסטיבל עצמו והים והאנשים, ולא רק הופעות הופעות הופעות. יש גם אמנים שהגיע להם הרבה יותר זמן הופעה לדעתי. איך אפשר ליהנות מ6 שירים של הפרויקט? זה רק עושה תיאבון לעוד! :)

למעלה