נורא כיף פה....

CountingCrows

New member
נורא כיף פה....

אז אני קצת מאחורי כולם בכל הקטע של אינטרנט... פורומים התחלתי לגלות לאחרונה.... אבל אני את בוב תמיד שמעתי יש בי גם הערצה לג'ניס ג'ופלין... בכל זאת יש לי שאלה: אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הקליפ bob dylan & janis joplin - it aint me babe קליפ... לא שיר(סאונד) תודה מראש אני מחפש את זה הרבה זמן ... לא ידעתי שיש לי את מי לשאול...

חבר, אם כייף לך תישאר....

מוזר אתה אומר שאתה מעריץ את ג'ניס ג'ופלין, אבל למעשה אתה מתבלבל בינה לבין ג'ון באעז. לא רק שדילן מעולם לא שר דואט עם ג'ניס ג'ופלין אלא שהיא גם מעולם לא שרה שיר שלו, לעומת זאת באעז כן שרה משיריו ואף הקליטה דיסק שלם עם שיריו. אז את מי מהן אתה מעריץ?

Yanchu

New member
לא נראה לי שהוא אמר שדילן שר

דואט עם ג'ופלין... הוא סתם העיר את זה כהערת דרך אגב
ולבחור שפתח את השרשור, אסור לדבר על הורדות בתפוז (האמת היא שאני גם ממש לא אוכל לעזור לך בנושא, אני ממש לא מבין בהורדות), בכל מקרה, יש DVDים למכירה של דילן, גם בחנויות בארץ וגם באתרים שונים ברשת, אני בטוח שתוכל למצוא שם את הקליפ המבוקש. באם לא תמצא נשמח לעזור. (אגב, המון זמן לא כתבתי, פשוט חוסר זמן, אבל אני עוד בהחלט קורא) חג שמח וכשר לכולם

CountingCrows

New member
אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל

יש שיר שנקרא ""it aint me babe ושרים אותו בדואט (זאת אומרת ביחד) לא אחרים מבוב דילן (הלו הוא רוברט זימרמן) וג'ניס ג'ופלין (עיין ערך הצווחנית שמתה ממנת יתר...) זה שיר מצויין... הם שרים אותו במן הופעה אינטימית קטנה ובו צוחק על עצמו שם שהוא שר רק שירי מחאות (רוצים שהוא ישיר את 'מרי הז א ליטל למב' והוא צוחק על זה שזה לא שיר מחאה.....

Chocoholic

New member
ברוך הבא

למיטב ידיעתי, לא היה שום שיתוף פעולה, אפילו לא חד פעמי כדוגמת דואט, בין בוב לג'ניס. אבל זו תהיה הפתעה נחמדה לגלות שכן... מאיפה שמעת על הקליפ הזה? צפית בו פעם, או שיש לך רק את ההקלטה עצמה ללא הוידאו?

CountingCrows

New member
ראיתי אותו פעם אחת...

ראיתי פעם את הקליפ זה היה ב-vh1 או משהו כזה, ובעקבותיו יש לי את השיר... אני מחפש את הקליפ.... הבנתי שלא יהיה לי פה עזרה בנושא זה אבל אני ממליץ בחום על השיר הזה... אני מאמין שתצליחו לשמצוא אותו בתור שיר...

עכשיו, אחרי שאמרת

שהראו את הקליפ הזה פעם ב-VH1, נראה לי יותר שאתה מתבלבל בין ג'ניס ג'ופלין לג'ון באעז. גם לבאעז יש קול גבוה ואני מבין את הטעות שלך. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום איזכור על איזה דואט של דילן עם ג'ניס ג'ופלין ולומר לך את האמת זה נראה לי יותר כהזיה של מישהו. לא שהזיות לא מתגשמות (רק מלחשוב על זה יש לי זיעה קרה בגב), אבל בכל זאת בשנים שמדובר לדילן לא היה ביטחון עצמי על הבמה. אפשר לשמוע בהקלטות שלו עם ג'ון באעז בפסטיבל ניו-פורט, איך הוא ניגש לקהל ואיך הקהל מקבל אותו. תאמין לי שקראתי עד היום לא מעט ספרים של דילן ועוד לא נתקלתי בשום ספר שכתוב בו על מפגש בינו לבין ג'ניס ג'ופלין, ואני מקווה שתסכים איתי לפחות על זה שאם היה מפגש כזה הוא היה שווה איזכור. חג שמח !!

Chocoholic

New member
יש לי רעיון

אני אשים תמונות של שתי הנשים, תגיד לי כמו מי נראתה זו שבקליפ... הנה אחת.

CountingCrows

New member
אז ככה:

לאדון מנהל פורום- נו, אל תגזים... אני מצליח לרשום על המקלדת - משמע אני לא מפגר... אני יודע מי זו ג'ניס ג'ופלין שאלתי מלכתחילה את השאלה בפורום כי גם אני לא מוצא את זה סתם בגוגל או משהו כזה. כן, זה דומה להופעה של באעז אבל זה לא זה... גם אותה אני מכיר... זה הופעה של שניהם.... כדי לכם להמשיך לחפש...מומלץ ובאותה הזדמנות שיהיה לכם חג שמיייח וכשר (למרות שהוא עומד להיגמר...!

למעלה