הינה אחת בלי שמנת
רכיבים: 1 כרובית מפורקת לפרחים 4 כפות קמח תופח 4 כפות גדושות מיונז 4 ביצים 1 כף אבקת מרק בצל מלח, פלפל פירורי לחם מרגרינה לשימון התבנית ו שמים את הכרובית המפורקת לפרחים בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא רכה, אבל לא רכה מדי. בינתיים בקערה, טורפים את הביצים, אליהם מוסיפים את הקמח, מיונז, אבקת המרק, מלח ופלפל. משמנים תבנית ( לא גדולה מדי), ומפזרים פירורי לחם. כשהכרובית רכה חותכים אותה לחתיכות יותר קטנות ןמפזרים בתבנית. יוצקים מעל את הבלילה בצורה אחידה. אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם לחום בינוני. מתוך פורום מתכונים