נורא נורא בא לי לחם עם נוטלה, לא יודעת מאיפה זה הגיע אבל בא לי. מי מביא לי?
א אשה מרציפן New member 2/5/12 #1 נורא נורא בא לי לחם עם נוטלה, לא יודעת מאיפה זה הגיע אבל בא לי. מי מביא לי?
E ebi83 New member 2/5/12 #2 יש לי בדירה.. לצערנו אני אגיע אליה רק בסביבות 8, אז אני לא באמת יכול לעזור מה שכן, אני מציע שהסיבה היא פסח!! אחרי מצה עם שוקולד התחליף הבשרני חוזר וקופץ באיחור.
יש לי בדירה.. לצערנו אני אגיע אליה רק בסביבות 8, אז אני לא באמת יכול לעזור מה שכן, אני מציע שהסיבה היא פסח!! אחרי מצה עם שוקולד התחליף הבשרני חוזר וקופץ באיחור.
I inbarush19 New member 3/5/12 #5 בא לי קיש פטריות.... כבר הרבה זמן! וכל פעם כשהייתי שנייה מלהזמין משהו קרה ולא הסתדר.. פעם אחת נגמר במסעדה בה הייתי, פעם אחת המלצר אמר שלא מומלץ... אוי-בא לי!!!!
בא לי קיש פטריות.... כבר הרבה זמן! וכל פעם כשהייתי שנייה מלהזמין משהו קרה ולא הסתדר.. פעם אחת נגמר במסעדה בה הייתי, פעם אחת המלצר אמר שלא מומלץ... אוי-בא לי!!!!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 6/5/12 #6 אין לי נוטלה בשלוף אבל יש משהו הרבה יותר שווה ומושחת מזה עוגיות שוקולד משוחתות של קרין גורן עם יותר מידי שוקולד בערך 400 גרם ללא קמח! מ.עולות! בעצם, אין לי גם את העוגיות.. חוסלו ייייייייייאמי
אין לי נוטלה בשלוף אבל יש משהו הרבה יותר שווה ומושחת מזה עוגיות שוקולד משוחתות של קרין גורן עם יותר מידי שוקולד בערך 400 גרם ללא קמח! מ.עולות! בעצם, אין לי גם את העוגיות.. חוסלו ייייייייייאמי