נורא נחמד פה פתאום, אבל ... יש "קצרים" ב|טלויזיה| !!! להתראות בעוד 1/2 שעה ... מבטיחה לחזור!
ג גאטו נגרו New member 7/2/05 #1 נורא נחמד פה פתאום, אבל ... יש "קצרים" ב|טלויזיה| !!! להתראות בעוד 1/2 שעה ... מבטיחה לחזור!
I I s t a r New member 8/2/05 #3 אני עסוקה בלשכנע את בן זוגי להתחלף איתך. לא הולך בקלות אבל יש תקווה..
ג גאטו נגרו New member 8/2/05 #7 הצלחת לסחוט ממני תגובה שלא היתה מביישת שום אמא גאה למראה תינוק חמוד ... הקולות שיצאו מפי למראה התמונות היו יכולים לגרום לנשים נורמליות לחשוב שבדיוק ראיתי את השישיה המופלאה שדובר בה כאן למטה
הצלחת לסחוט ממני תגובה שלא היתה מביישת שום אמא גאה למראה תינוק חמוד ... הקולות שיצאו מפי למראה התמונות היו יכולים לגרום לנשים נורמליות לחשוב שבדיוק ראיתי את השישיה המופלאה שדובר בה כאן למטה
E efroch99 New member 8/2/05 #8 דווקא השביעיה הזאת גם חמודה הזכירו לי את הילדים בכיתה שלי מילדותי באיווה.
N Nataly A New member 8/2/05 #6 אני קופצת לסירוגין מטיילת בין הפורומים והקומונה שלי. רוב הזמן אפשר למצוא אותי במסנג'ר (לכל המשועממים למיניהם).
אני קופצת לסירוגין מטיילת בין הפורומים והקומונה שלי. רוב הזמן אפשר למצוא אותי במסנג'ר (לכל המשועממים למיניהם).