נורא קל לוותר על ספורט....

Happy1

New member
נורא קל לוותר על ספורט....../images/Emo178.gif

יש ימים שפשוט לא בא ואין חשק ואין כוח ועייפים מהעבודה וכל מה שרוצים זה לשבת על הספה ולצפות בטלויזיה. גם לי, אחרי שנים של ספורט קבוע, יש את הימים האלה. ולפעמים אני באמת מוותרת לעצמי. ולפעמים הגוף באמת זקוק למנוחה. אתמול בדרכי הביתה נתקלתי בפקק של שעה וחצי. בתוך העיר. הגעתי הביתה באיחור של חצי שעה וזה כבר שיבש לי את התוכנית. בדרך, בעודי יושבת באוטו בין 500 מכוניות אחרות על כביש צפוף ומעצבן, התחילו כבר המחשבות של "אולי נוותר היום על הספורט ?" החשק מתחיל לדעוך והעייפות של לשבת בפקק נותנת אותותיה. הגעתי הביתה, די עייפה, אבל החלטתי להלחם ברצון לא לעשות כלום. ידעתי שהיום לא אוכל להתעמל ומחר זה בספק גם ואז יהיו 4 ימים של חוסר ספורט. בשניות החלפתי בגדים, עליתי על נעלי ספורט, ועשיתי ספורט אינטנסיבי של 45דקות. הרגשתי נפלא. נורא קל לוותר. אבל המנצחים הם אלה שנלחמים. התזונה אתמול היתה טובה. סך הקלוריות הגיע ל- 1250 והרגשתי מצוין. שיהיה לנו יום טוב !

מורידה בפנייך את הכובע../images/Emo28.gif

(זה הכי קרוב לכובע שמצאתי...)כל כך מוכרת לי ההרגשה של אין כח וחשק, אני פשוט נכנעת לה ומוותרת לעצמי. כל הכבוד לך את מנצחת!
נשיקות רבקה

זאת הפי??? אדם חדש נולד!!!!!../images/Emo24.gif

אין אין אין אין איןןןןןןןןן מילים. דליה.

שרון ש

New member
הפי!

כבר שאלתי אותך פעם מאיפה הכוחות.. את מדהימה אותי כל פעם מחדש , בעיקר לאור העובדה כי הבנתי מכאן שעברת שינוי גדול כדי להגיע לנקודה המדהימה בה את נמצאת היום. גאה בך, ואפילו קצת מקנאה על כל הכח רצון הזה.( זו מן קנאה מפרגנת שכזו..
) המון הצלחה. ועוד "וואו" אחד לך. כי מגיע. שרון

הפי המדהימה מתמיד

מייחלת לרגע שאהיה במצבך, מבחינת הנחישות וההתמדה. את נפלאה. את לא מוותרת. כל הכבוד.

Happy1

New member
השינוי שאני עוברת...

אמור להשאר איתי לכל החיים...אני כבר המון המון זמן בנסיונות למצוא את עצמי, מה מתאים לי, מה עובד בשבילי...תמיד האשמתי את הבלוטה...
חילוף החומרים הנמוך... אבל זה באמת שטויות. כשמתמידים ונלחמים בסוף רואים תוצאות. ולא שאין לי משברים, ולפעמים בא לי לזלול את כל העוגיות במשרד, ולפעמים בא לי לשבת כמו פדלאה מול הטלויזיה ולזלול פופקורן כל היום
זה אנושי שדברים כאלו יקרו. ראש שמן תמיד היה לי ותמיד ישאר ככה. ויש לי עודפים של 15 קילו שיושבים עלי כבר מאז הצבא (12 שנה) בלי יכולת להשיל אותם. כל פעם מרימה ידים בשלב העצירה. מעכשיו (או לפני שלושה שבועות) אני לא מסתכלת על "הדיאטה" כדיאטה. זוהי תזונה נבונה הכוללת את הכל מכל. גם מאכלים שנחשבים "אסורים" בדיאטה. הרי אנחנו צריכים לחיות כל החיים עם התזונה הזו. לכמה זמן אפשר באמת להעלים דברים (כמו פחממות) מהתזונה ? זה רק יוביל להתנפלות על "המאכל האסור" בסופו של דבר. המון תודות על העידוד ! לכם/לכן יש חלק נכבד בשינוי שאני עוברת...

למעלה